Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Kurde ej mam problem... Cały czas mnie męczy... Dzisiaj w kościele ta myśl się narodziła sięw mojej głowie.... A mianowicie" Czy Dan był karmiony piersią czy nie??" Wiem , wiem... To może się wydawać głupie, ale ,mnie to na serio męczy.. Jeżeli na jego stronie będzie mozna pisać pytania do niego to napiszę to.... A waszym zdaniem jak było?? Tak czy nie??:P

Julia :)

Julia_9

Jula jak już ci mówiłam jeżeli jego matka jest i była zdrowa no to chyba był nie?Czy ona ma jakąś chorobę zakażną?????????

Anka:)

Anka_47

No wiem wiem... Ale chodzi o to, że właśnie nie mam pewności, a chciałabym mieć :P

Love Julia ;)

Julia_odeszla____

Ehh..Julia rozwaliłaś mnie tym tematem...a przepraszam dlaczego miałaby nie karmic jego własna matka piersią gdy był niemowlakiem???? przeciez jest jego matka...fakt istnieje że matka po porodzie nie może karmić piersię (Ja nprzekład jestem takim przypadkiem) ale to tylko dlatego że moja mamusia przeziebiła się w szpitalu a później juz mogła mnie karmić...Dan tez napewno był karmiony przez cycusia mamusi...chyba że to nie jego mama w co wątpie bo jak skóra zerżnieta jest tak do niej podobny

anetek

Nie wiem.. Naprawdę nie wiem, ale coś mi mówi, że jednak nie.... Ja cie.... Ja MUSZĘ to wiedzieć!!

Love Julia ;)

Julia_odeszla____

ale o co chodzi z tym karmieniem,bo ja chyba nie czaje co to mialo by miec do rzeczy...xD

moniqa^^

MoniQa_2

No niby nic, ale ja bym po prostu chciała wiedzieć :P:P Jeżeli ktoś ma wtyki tio niech sie go zapyta (lol2)

Love Julia ;)

Julia_9

:D :D Prawie spadłam z krzesła po przeczytaniu Twojego tematu. Lol. Ale chyba byś nie zmieniła nastawienia do Niego, jeżeli by się okazało, że nie był co? A w ogóle jak Ci to wpadło do głowy? Ja nie mogę... :D

Zuza_12

LOL, ale normalnie tym razem to chyba przegiełaś Julia! :) Oczywiście, że był karmiony piersią! Przecież jego matka jest zdrowa i normalna! :) Czemu miałby nie być? :)

tusiamarta

Ja cie :P:D Kurde, ale ja chce być pewna :D:D Tak na sto procent ;D A skąd wiesz, że.... że jego matka nie ma HIV-a np.??:P Najlepiej gdybym to usłyszała z jego ust :P A jeżeli chodzi o samą myśl to tak mnie nawiedziła ni z gruchy ni z pietruchy :P W koścviele o tym zaczęłam myśleć nie słuchając księdza :P A tak apropo to chyba wiadomix, że zadaję głupie pytania ale czekam na odpowiedź zawsze :P

Love Julia ;)

Julia_9

eee..... fajny temat ;P .... jedyne wyjscie to napisac do niego i sie spytac :D

Gis_xD

Hmm... mogłabym ale on wysyła wszystkim kopię listu :( A wątpię, żeby w każdym liście pisał, że był karmiony piersią... :P Takie rzeczy obchodzą tylko takich pomyleńców jak ja :D

Love Julia ;)

Julia_odeszla____

ym..ja nie iem co za roznicza czy byl,czy nie...O.o
no...ale kazdego obchodzi cos innego XD

MoniQa_2

Heja!! Dzięx Julia, ze wpadłaś na mojego bloga i dzięki za komenta! :) Mam nadzieję, że naprawdę Ci się spodobało to, co tam przeczytałąś! :) A na imię mam Marta. Wszystkich innych także zapraszam na mojego bloga i bardzo proszę komentować!!! :D :)) :) www.emmawatsonthebest.blog.one t.pl

tusiamarta

na serio mi sie podobało :D:D było super!!:D Tylko apisz następną ntotkę trochę szybciej i trochę dłuższą ;) Nie no.... Marta a Ala?? Ja nie widzę w zasadzie różnicy prawie żadnej :D:D

Love Julia ;)

użytkownik usunięty
Julia_9

W kościele modlimy się i myślimy o Bogu, a nie o Danielu.

tak, łatrwo powiedzieć... Jak się ma obsesję to trudno myśleć o czymś innym :P

Love Jula ;)

Julia_odeszla____

Boshe !!!jeszcze te watpliwosci Julia....???? Normalnie nie wiem !!! Zadawałaś te pytanie z mysla że ktoś n a tym forum da ci 100% pewnoś że go karmiła??? Bo wiesz ja raczej nie spedzałam jego pierwszych dni w domu i nie widziałm czy był karmiony (nie wiem jak innni :))..urodziłam sie dopiero nastepnego roku w kwietniu czy;i 10 miesiecy później (jak dobrze licze)..wiec nawet nie widziałm co to Harrry Potter..a cz karmiony czy nie to ni wim :)))) Ale mmyślmy póki możemy...Napiszcie smsy TAK lub NIE pod numrer7890 a pod koniec naszego programu czeka nagroda na któres z panstwa. Nagroda główna jest spotkanie się z matką Daniela Radcliffa która wybawi nas z nie pewności, a druga jest rozbity dzisiaj Seay Altea...brakuje mu tylko przodu ale jest w całkiem dobrym stanie:)))

anetek

"w kosciele modlimy się i myslimy o Bogu"-to mnie zwaliło z nóg.
Anetek-biorę udział w tym programie ;) Ale spotkanie odstapie Julii ;)

veritaserum

ojeeej :D Veritaserum, jesteś słodka :D:D No cóż.... Może i bym eske wysłała ale tak sie składa, że nie mam siana na koncie ;p No ale gdyby któraś z was wygrała to sie jej zapytajcie ;D A tak w ogóle anetek to chyba powinnaś być gospodarzem jakiegoś reality szoł... :P:D Nie wiem... Może takim jak.... Chajzer??:D:D

Love Jula ;)

Julia_odeszla____

;)
Oddałąbym Ci spotakanie z mamcią Dana bo widzę, ze Ci na tym zależy ;) I jesteś jego fanką, a ja raczej nie, więc wiesz...
A no tak, Anetek by się nadawałą to racja, tylko moze nie porównujmy jej do Zyzia Hajzera bo się nam jeszcze obrazi ;))

veritaserum

Racja racja ;D No to może.... ta z kłizomanii??:D

Love Jula ;)

Julia_odeszla____

kurde...nie wiem co to jest ;) Nie oglądam teleturniejów ;) Najbardziej mnie wk... "grasz czy nie grasz?" i "jaka to modlitwa" (tak,tak niedługo za sprawą o.rydzyka będziemy mieli taki właśnie program ;)

veritaserum

UWAGA!!! Focha puszczam Obrazona na maxa :)))) hehehhe Zyziu jest fajny ale ja nie chce być niiiiiiiiiiiimmmmmm meeeee (beczy) tylko nie toooooooooooo!!!!!....(chlip, chlip)... spróbowac można'co zaproponuje bank?' mehehehehhe..nie dzienki to nie mój fach zyziu to lepiej robi!!! nie bede mu tego zabierała:)) Choc macie racje show to cos dla mnie może pobije Wojewódzkiego, albo wylororuje Ibisza..te jego okularki były sexi ale nie aż tak (hehe) Ja tu cos wymyśle...że dziewczyna w bikini pospadaja z wrażenia (hehe) a tak apropos spotkania z mamcią Dana ona bedzie moim pierwszym gosciem tzw Vipem!!! Może mandaryne wezme na sprzataczke studia bo ten program cos jej nie wypala Let`s Dance..hmmm trzeba cos pomysleć:DDD

anetek

To będziemy grac w tkai program, w którym dzwoni sie do studia...Ty będziesz prowadząca, a ja podstawiona "mariolą,25 z Wałbrzycha" czy coś w tym stlu ;) i mariola z wałbrzycha wygra program (pobije "Elżbiete, 31 z e Starej wsi") i Julia jedzie na spotkanie z Marcią!

veritaserum

Veritaserum!;D ty to masz wyobraźnię (lol2) Jeee :D:D Widzę, że są tutaj naprawdę miłe osoby :D:D tak się poświecają żebym tylko spotkała się z Marcią(wzruszony) Kocham was!! Jesteście kochane :):D

Love Jula ;)

Julia_odeszla____

I nawzajem ;) Mam tylko nadzieję, ze pani. M. rozwieje wszelkie Twoje wątpliwośco ;) To normalne, że w kościele sie "odpływa"... ;)

veritaserum

Tak na marginesie z tymi programami znalazłam nawet brechowa parodie pottera nie trzeba nawet rozumieć co tam gadaja wystarczy obejrzec...spodobało mi się hihihihi..to bedzie filmik tygodnia w moim programie
http://www.youtube.com/watch?v=bSM1D2Gkdts [www.youtube.com/watch?v...] tu jest part 1st

http://www.youtube.com/watch?v=Ki2boNHdKys&NR [www.youtube.com/watch?v...] a tu part2ed

anetek

Normlka normalka :D:D jeszcze ksiądz kazanie gadął jakimś wierszem, to już totalna pustka w głowie :D ja już oglądałam te filmiki ;D "You're a woman harry"(lol2) Dobre w kit :D

Love Jula ;)

Julia_odeszla____

Eh Julia ja ci w ogóle zazdroszcze ze chodzisz do kościoła...bo ja jakoś od ostatniej wielkanocy wybrac sie nie moge..a co juz mówić o bierzmowaniu do którego w ogóle nawet nie kwapiłam sie podejśc..eh dobrze ze jeszcze komunie mam ;) hmm...przynajmniej myslisz w kosciele to juz cos :)))

anetek

Anetek-ja tam się regularnie "nie wybieram" od dłuuuhiego czasu...
Ale w tym roku mam bierzmowanie wiec będe musiała chodzić.... ;((

veritaserum

Ehhh...ja tez miałam miec bierzmowanie miałam chodzić co niedziele i na spotkania 3 klas gimnazjalnych...poszłam pare razy do koscioła ubiegłego roku we wrzesniu i byłam raz na spotkaniu a potem mi sie znudziło i tak samo jak mój barciszek nie poszłam na bierzmowanie. Rodzice niewiedzili do czasu kiedy miało sie odbyc bierzmowanie na szczescie było to w moje urodziny i kiedy im powiedziłam musieli powstrzymać się od opierdzelenia mnie bo to moje swieto...hehhehe kocham życie!!! Rodziców tez ;P choc ksiadza tez za to że wyznaczył taka przepiekna date :D a miałam miec imie Elżbieta..jeja

anetek

A ja to nie wiem...nie chce mi się tej całej bajery z bierzmowaniem przezywać...kiedy to ja ostatni raz byłasm w kościele???? XD
Jednak lepiej swoje odbębnić zeby miec z głowy...

veritaserum

Jezu... macie problemy.... karmiony czy nie... Jak był to był i niech się chłopak cieszy. A jak nie to tez jego prywatna sprawa... i jego matuli :]

Gabrielle

ja tam problemów nie mam...ale szczerze to dziwny temat ale fajny")))

anetek

Mam pytanie (małe): o co biega z tą natalią? Kilka tematów wcześniej (nie,trochę wiecej niż kilka XD) znaalzłam coś o Natalii podającej sie za dziewczyhę Dana -pewnie niezła jazda musiałą byc ;)

veritaserum

Było cos tam ale dokładnie ci nie powiem nie pamietam, ale ta cała Natalia podawała ise że jest Dana dziewczyna nawet załozyła strone internetową...opisywała jakies wymyslone przezycia (nie wiem czy o to ci chodzi bo nie pamietam czy ona miła na ime natalia czy inaczej) ale najbliza fikcyjna dziewczyna Dana mogła takie piekiełko na forach spowodowac..Szkoda mi jej było, moze nie tyle jej jak osób które ja wyazywały i poniżały. Dziewczyna może sama siedzi w domu bez przyjaciół i wymyślała to znaczy fantazjowała o Danu..chciał tym może zdobyc popularność..jak widać jej to nie wyszło na dobre. Coż pmyliła sie...:))

anetek

aaaa...chyba byłam na takiej stronie gdzieś to chyba było www.marta-radcliffe.blog.onet. pl
ale mogła go już skasować (w sumie smieszny był ten blog) i thx za wujaśnienie XD

veritaserum

ja w ogóle do kościoła nie chodzę.... Nie chce mi sie... Ale ostatnim razem poszłam bo kolezanka chciała.... A jeżeli chodzi o Natlie to gadałam z nia na czacie..... Tragedia

Love Jula ;)

veritaserum

ja w ogóle do kościoła nie chodzę.... Nie chce mi sie... Ale ostatnim razem poszłam bo kolezanka chciała.... A jeżeli chodzi o Natlie to gadałam z nia na czacie..... Tragedia

Love Jula ;)

Julia_odeszla____

ja też nie chodzę...:/ dlatego nie wyobrazam sobie tegorocznego bierzmowania! a co ta natalia wypisywala?

anetek

Dziewczyny, może nie Hajzer, ale Kazia Sczuka? :) "Jesteś najsłabszym gniwem, do widzenia" :) Bo chyba wolisz byc kazią niż np. Majewskim? :)

Julia_9

ej sory ale co to za zryty temat wogole? :/

Diablica_666

Zryty... Hmm... Nam(przynbajmniej mi :P) sie podoba.... A co do natalki to wypisywała ze jest ladna skromna utalentowana i w ogóle coś w stylu Watson :P Debilka... A potem powiedziała ze mam wpisac w google daniel radcliffe i natalia gordzielik..... Ekhm.... I tym to właśnie sposobem trafiłam na to forum :D Przynajmniej to była jedyna dobra rzecz jaką zrobiła :D

Love Jula ;)

Julia_odeszla____

aha...więc to tak tu trafiłaś ;) A to dobre...jednak blog "marty-radcliffe" był suuper: "wy po prostu nie możecie zrozumieć ze ktoś jest szczęśliwy tak jak ja z danem i dlatego mi nie wierzycie...." to było beautifull ;)
A...temat: nie jest "zryty" mi się podoba, skłania do rozmyłsan ;DDDD
Zresztą i tak zaczynamy gadać o czym innym...

veritaserum

Kazdy chciałby być taką prezentertką jak pani szczuka. Swoją drogą witaj Hermionko, dawno Cię nie widziaąłm ;)

veritaserum

A no faktycznie natalka..no przecież..Cholera tyle tych dziewczyn daniela że juz się połapać nie moge która to która;P eh..
Ja osobiście jesli chodzi o prezentera i o program to wole Jerrego Springera....Jerry!!Jerry!!Jer ry!!Jerry!!.hehehe..

anetek

Ej anetek ty wymawiasz "r"??(hahaha) Bo jeżeli nie to śmiało możesz być drugą szczuką :D:D

P.S. jezu... kazimiera... co to za imie?? rodzice jej nie kochali??

Love Jula ;)

Julia_odeszla____

HEhEhe..spoko wymawim jeszcze R wiec szczuka nie zostane...A no włąśnie Jak ktoś ma na imie Kazimiera to inaczej woła się ją Kaziu?..bo mam sąsiada na którego żona tak woła to on ma na imie Kazimiera ??troche dziwne jak na Polskie imie męskie...

anetek

Tak (lol2) Polskie męskie imie Kazimiera(hahaha) Anetek, nie dopbiaj mnie :P Chyba sie na nia woła Kazia.... :P No i może ewentualnie kaziu ale to chyba nie znaczy ze ma na imie kazimierz?:D CHyba....

Love Jula ;)

Julia_odeszla____

ja już się gubię....co z naszym zepsółem??? HAVaJ DAN??? Nie uwierzycie!!! jestem w krakowie i spotkalam kopie dana!