Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Robisz się coraz przystojniejszy, ale fryzurę masz coraz gorszą !!!!!!

trixy1987

nie wiem czy to fotomontaż czy nie, ale znalazłam coś w necie http://zozolek1.w.interia.pl/image..new.jpg [zozolek1.w.interia.pl/i ...] osobiście bardzo mi się podoba i jest 100x lepsze niż te zdjęcie tu, na filmwebie

trixy1987

mam wielka nadzieje ze to tylko fotomontarz...naprawde......ta fryzura jest smieszna (lol2) ja osobiscie swojego chlopaka bym takiej nie wypuscila dla jego wlasnego dobra:) (lol2)

sorry za krytyke i pozdro monisia:)

danielradcliffe1

wiesz co ja na początku jak włączyłam tą stronę to myślałam ze to jakiś inny aktor... dopiero jak przeczytałam to sie zorientowałam ze to daniel... mi sie tam zdaje ze to nie on... wogule nie podobny...a do tego ten fryz... przecież on nie ma takich loków...

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

buuuuuu!! mi sie ta strona nie wyswietla!!! cholera!!

pozdro
Julka:)

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

o matko!! juz mi sie wyswielilo!! madakra!! żygać mi sie chce!! co za ŚWIŃSTWO!!! najjgorsza fryza świata. jezeli taką ma to sie na niego zeżygam:):):)

pozdro

trixy1987

to jest jakies podobne do Rickiego Martina czy innego Iglesiasa(lol2) ale ysle ze twarz to danielka jest:)

pozdro monika:)

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

ta fryzura na stronie jest okropna - zgadzam się z wami! już lepsze te długie włosy. Ale i tak jakiś czs temu wyglądał o wiele lepiej... Asia

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

Jestescie porabane!!!!! Popatrzcie na siebie, pozniej oceniajcie innych!!!!
Kate

trixy1987

Takie wlosy dlugie ma w czarze ognia bo widzialam zdjecia z filmu takrze nie ma co sie ludzic ze sa inne chyba ze scia w trakcie zdjec .
Mis ie tez nie podobaja ale niestety jemu chyba tak.

Goha_17

hm... jemu się(jak już ktoś wsponiał) tak włosy nie kręcą...
ja już na jakimś zdjęciu widziałam taki sam fryz tylko nie pamiętam na jakim...
fotomontaż, czy nie, chociaż jestem tolerancyjna i uważam, że nie ważny jesy wygląd, tylko osobowość, jednak gdyby mój chłopak zafundował sobie taki ociekający żelem fryz, niegdzie nie wyszłabym razem z nim...
no bez przesady...
pozdro...
agresywna :)

trixy1987

Trixy wziełąś to z mojego bloga..tak??? (www.danradcliffeonline.mylog. pl)

hehe!

Ja napisałam tam ze to i8 może być fotomonatrz, bo raczej na to wygląda, ale jesli nie, ta fryzura bardzo mi sie podoba.. :):):):):P:P

Agadka

O mój boże on wygląda wstrętnie w tych lokach (bez urazy) ja gdybym tak wyglądała to bym z chaty nie wychodziła a co do piero zdjęcie sobie robić .

TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

esbe93

Może włosy mu się kręcą i prostują je specjalnie do zdjęć i filmów albo to była PERUCZKA!!!!!!!!

esbe93

hahaha .... peruczka .... uśmiałam się do łez ......

:D

no widzicie ile kontrowersji wywołuje jeden (być może) fotomontaż :)

trixy1987

widze, że zdjęcie wzbudziło kontrowersje :)
tylko czemu? toż to prawdziwe oblicze radklifa
kiedy je zobaczyłam w ogóle mnie nie ruszyło ani nie ździwiło.....no może utwierdziłam sie tylko w przekonaniu, że ładny to on nie jest

:D

maggot_88

co tu duzo ukrywac już to napisałam moż on poprostu założył perukę

trixy1987

zmieniłam sobie poraz trzeci fotka ładna księżniczka co nie czy ktoś to wogóle zauważył

użytkownik usunięty
trixy1987

oooooooj...z tym sie jednak zgodze=-) mogliby mu sciąc te kłaki ale bez obrazy,Daniel ma bardzo piękne włosy

Niech o księżniczkach chłopcy się wypowiadają, ja mogę się wypowiadać o księciach :P

trixy1987

Już sama nie wiem czy to Dan czy nie :/

Każdy mówi jak chce :/

trixy1987

chwila, czy dobrze zrozumiałam? nie wierzycie że na tym zdjęciu to Dan? Na tym tu, w filmwebie?
przecież od razu widać
a wasze podejrzenia typu fotomontaż są niedorzeczne :) :)

PS. o ile sie nie myle to wcześniejsze zdjęcie było chyba najlepszym jakie z nim widziałam, no ale trzeba było zmienić kiedyś :)

pozdfrófcia buraki :D :D

maggot_88

Trochę szacunku koleżanko !!!! :/

Mama nie nauczyła dobrego wychowania ??

trixy1987

coś sie tak zbulwersowała.......
do mnie pijesz? a można wiedzieć w czym objawia sie moje złe wychowanie?

:?

użytkownik usunięty
maggot_88

buahahahahahahahaha!!! jest u mnie francuz benoid!! gosc kompletnie nie umie gadac po angielsku!!!!!!!buahaha :D:D:D

pozdro

najładniejszą fryze Dan miał w więzniu azkabanu, a w Czarze ognia... to poprostu -porażka... obleśne Fuuuuuuj :P

ps. oczywiscie są gusta i guściki...

dtxd

a ja tak się zastanawiał, jak by wyglądał z fryzem na łyso...
heheheh...
pozdro...

maggot_88

jeżeli poczułaś się urażona to przepraszam, ale nie lubię jak ktoś mówi do mnie "burak" ..... :)

trixy1987

Dan na łyso...? o boże:P cały czar od razu by prysł :]

dtxd

:D nie ma sprawy trixy
po prostu ostatnio prześladuje mnie to słówko i z kim gadam to mówie mu burak :) ale jak najbardziej przyjaźnie....
ale już nie bede :D :D :D

pozdro......I'm crazy today :)

maggot_88

Może poprostu zbierzesz te wszystkie buraki zrobisz sałatkę na stół i po sprawie już nie będzie buraków .(ale będziesz musiała zjeść tą sałatkę i te wszystkie buraki)

esbe93

ZMIENILI ZDJĘCIE NA O WIELE (WIELE LEPSZE NO NARESZCIE BO PATRZEĆ NI MOGŁAM!!!!!!!!!!!!!!

trixy1987

hehe ale moje zdięcia wzbudziło romooowę!
A mi tam się podba w tej fryzuze w tej co ma teraz w cząze, i w tej co miał! Chodziaż ta w Więcniu była o wiele leprza! A na łzyso go sobie wogule nie wyobrażam :P:P

Agadka

oj fuj :PPPPPPPPPPPPP tylko nie na łyso :///////////////, mam tlko nadzieje ze on niema zamiaru zaqpuszczac ich az do pasa :/ ale chyba rezyser filmmu by sie niezgodzil :D:D:D i bardzo dobrze bo Dan wygladal bys jak kret ;)

buziaczki dla all :D

sysunia89

jeszcze nigdy nie widziałam kreta z włosami do pasa...
pozdro...

SamoAgresja_Polska

Nooo .... te zdjęcie jest po prostu śliczne :):)

A tak na marginesie.... ciekawe kiedy Dan pojawi się na okładce jakiegoś ciekawego magazynu ... chodzi mi tu oczywiście o nową sesję ...

użytkownik usunięty
trixy1987

a mi sie on wogule nie podoba , wle jeremy sumptera jest boski same sprawdzcie.

hm...
nowe fotki mile widziane..
co do jeremy'ego to blondyni nie są w moim guście, no ale każdemu podoba się co innego...
pozdro...

trixy1987

HEY!!!!!!!!!
OPANUJCIE SIĘ!!!
TE ZDJĘCIE, PAMIETAM DOBRZE, BYŁO ZROBIONE JAKIES 3 LATA TEMU! NA PEWNO NIE MA SIE CZYM MARTWIC, TERAZ MA DŁUSZE WŁOSY, WYGLĄDA.. YY... TROCHĘ DZIWNIE, ALE TO NIC.
POZDRO - MAG :-) ;-)

trixy1987

czytam tak te wasze wpisy i dochodze do wniosku, że więkrzości z was zależy na tym jak on wygląda...
hmmm...
a czy nie ważniejsze jest wnętrze człowieka? dla mnie (bez względu co będzie miał na glowie) zawsze będzie cudowny.
FANKI RADCLIFFA GÓRĄ!!!

Pscola_2

no przecież nie o wygląd tylko chodzi...
no ale ten temacik akurat temu jest poświęcony, no nie??
pozdro...

użytkownik usunięty
SamoAgresja_Polska

wejdzcie na to http://www.jeremysumpter.com/ pozdro madziula

hehehehehe
jeżeli nie o wygląd wam chodzi to o co? o jego wnętrze? bez przesady, która panna go zna? :D :D ( lol)
albo lepiej: cenicie go jako aktora? błagam......

chodzi wam wyłącznie o wygląd i nie piszcie na pokaz, że tak nie jest

CFRF :)

maggot_88

no pewnie, że nie tylko o wygląd nam chodzi...
chodzi nam również o liczbę kochanek, żon, sąsiadek i znajomych Daniela, którzy tak licznie się tu ogłaszają...
itp...
a my mamy z tego polewkę...
pozdro...

trixy1987

no tzn chodzi o wyglad miedzy innymi..jest on bardzo wazny...zreszta chlopcy tez chce by ich dziewczyna byla super laska i w ogole zeby byla sliczna...ale gdyby danielek okazal sie idiota,polglowkiem ktory nie wiem ile to dwa plus dwa to bym sie do niego nie zblizala nawet...bo tu w polsce sa tez super chlopacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
pozdro monisia:)

danielradcliffe1

Poprawka !!
W Polsce "fajni chłopcy" to gatunek WYMIERAJĄCY ~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!!!!!!!!!!

niestety ..... :(

trixy1987

może i wymierających, ale jeszcze chodzą po naszych ulicach całkiem niezłe towarki...
pozdro...

SamoAgresja_Polska

ale Danielek nie wymiera i to jest ważne!!!!!!! a u nas ten gatunek żeczywiście wymiera ale jak się już jakis zachowa tooooo....O BOŻŻŻŻEEE ZJEŚĆ OD RAZU

pozdrowienia dla wszystkich których moglabym z przyjemnaścią schrupać...

Nuriko

eee..... tych chłopców to naprawde jest mało... a jak już jakiś sie znajdzie to jest taka koleja ze w życiu sie byśmy nie doczekały...hehehe...... dlatego ja to do Ameryki chce jechać bo tam sami ładni chłopcy... a babsztyle tłuste i obleśne... wiec to do nas by była kolejka...heheheheh....

pozdro

trixy1987

ty to masz łeb łysa:D
ale przeciez w angli te wszystkie panny tez sa paskudne...wiec ja jade do londynu:P
no nie no...wymierajacy..??zalezy od gutu...ja itak mam ponoc taki gust ze...no coz......mi sie podoba taki chlopak ze jak jakas dziwczyna go widzi to pierwsze slowo to...oblesnyyyyyyy,...ale mi sie podoba:D
chociaz daniel jest......sliczny...:)
pozdro monisia:)

danielradcliffe1

ej, aja poznałam kilka dni temu takiuego supcio Włocha...
więc na razie do Anglii i USA nie jadę...
jupi...
pozdro...