Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Robisz się coraz przystojniejszy, ale fryzurę masz coraz gorszą !!!!!!

SamoAgresja_Polska

uuuu.... włocha... mniam... to jednak że najładniejsi chłopcy po amerykańcach.... wiesz... ja sie uczę włoskiego więc... no wiesz.. jak byś potrzebowała tłumacza to ja zawsze chętna... chociaż uczę sie 2 lata to umim powiedzieć tylko mi chiamo i ti amo.... ale to szczeguły...hehehehe

pozdro

trixy1987

Włocha poznalas?? hmmm..ja sie ucze wloskiego:D moze wczyms pomoc co??:Djakies ten teges...wloskie slowka i te sprawy:D
pozdro dla ciebie i bello ragazzo di italia:P

danielradcliffe1

nie no co wy, eż się uczucie?? no nie mogę, ja mam w poniedziałek spr. z odmian czsownikóe iecie 1,2,3,4 ab koniugacja...
fajno...
ale o Londyny jednak jade
hurra!!!!!!!!!!!!!
pozdro...
agresywna :)

SamoAgresja_Polska

Do Agresywnej --- podzielisz się z nami przeżyciami z pobytu w najpiękniejszym mieście świata ????

:D

trixy1987

masz racje ze z najpiekniejszego:) kocham to miasto..w zyciu tam nie bylam.....ale za pewne bede..tylko kiedy??:(
pozdro monisia:)

danielradcliffe1

Na pewno już niedługo :):):)

Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego nie ma żadnych nowych zdjęć Dana ?? Żadnej sesj, żadnych paparazzi NIC

:(

Chętnie bym zobaczyła jak teraz wygląda

trixy1987

emmm jak chcesz zobaczyc jak teraz mniej-wiecej wyglada tose zobacz reklamy 4 czesci harrego..ma jakies takie mega dlugie wlosy...ale i tak jest sliczny...
na takie zdjecia to bedziemy musilay wszystkie poczekac do listopada do premiery filmu...a narazie musimy sie zadowolic tym....

danielradcliffe1

Trailer to ja widziałam..... ale od kręcenia tych scen minęlo już trochę czasu :):):)

Co do trailera ....... :D:D:D:D:D:D jest wypasiony w kosmos :)

trixy1987

oj no troche minelo....pewnie ma juz dluzsze wloy(lol2)
tak swoja droga mam nadzieje ze ich nie zapuszcza!! blagam!!!boze to bylby koszmar!! daniel o dziewczecej czuprynie!! nie!!

danielradcliffe1

no... ajk będzie miał takei do ramion to kaszana... mi się podoba w takich średnio długich... ale bez przesady :B

Gis_xD

Moim zdaniem Daniel najlepiej wyglądał w tej fryzurze:

http://www.danradcliffe.us/coppermine/displayimage.php?album=80&pos=18 [www.danradcliffe.us/cop ...]

:D:D:D:D:D:D

trixy1987

mysle tak samo Trixy....w ogole to moje ulubione zdjecie..wyszedl bardzo ladnie,powaznie i tak no nie weim jak to opisac ale naprawde.. uwazam ze na tym zdjeciu zostal pokazany najladniejszy daniel radcliffe jaki byl:) i tyle:)

danielradcliffe1

Hehehehe Widzisz jak dobrze się rozumiemy :P

Pozdrawiam fanów Daniela !!!!!!

trixy1987

no widze;) no bosorry nie lubie chlopakow z jezykiem ani pol jezykiem..moglby miec jakies wlosy ale niech tez cos z nimi porzadnego zrobi..tak jak daniel no:D
on ma idealna fryzurke..tylko jak ja zapusci...to normalnie pojade tam do angli,znajde go z nozyczkami i pokaze mu juz!!:)

danielradcliffe1

ej... ja nie widzę tego zdjątka....buuuu..... weżcie powiedzcie mi które to??

Gis_xD

Już ci mówię Łysa jak możesz zobaczyć to zdjątko :

Wejdź na stronę http://www.danradcliffe.com/ następnie w PICTURES potem w TV/INTERVIEW SCREEN CAPTURES kolejnie SCREEN CAPTURES USA i EARLY SHOW 2004

pozdro :)

trixy1987

emmm no wlasnie tak jak to trixy powiedziala a jak nie znajdziesz to napisz do mnie na gg bo ja je mam to ci pokaze:P

danielradcliffe1

a jednak do Londynu w tym roku nie pojechałam...
zabije mojego kuzynka, to przez niego...
choć tak właściwie, to może i szczęście bo byłabym tam dokładnie wtedy, kiedy zdarzyły się te ataki...
pozdro...
agresywna :)

SamoAgresja_Polska

Mi sie fryzura podoba. Nic dziwnego, ze ta jego fryzura jest troche dluga. Mnie to nie przeszkadza.