On jest brzydki!!! kto go wogóle zatrudnił??? Przecież on nawet nie potrafi grać!!! Tak naprawde on jest zepsutym do szpiku kości rozpuszczonym nastolatkiem!!! dostał tę rolę bo ma znajomości i tak naprawde nie jest nawt marnym aktorem!!!
niky nie jest doskonały, ciekawa jestem jaka ty jesteś piękna!!! nie oceniaj ludzi po wyglądzie rasistko poprostu zazdrościsz mu sławy i tyle
Daniel wcale nie jest zepsuty do szpiku kości, jestem pewna że nieznasz go więc nie oceniaj go po wyglądzie.
JESTEM ZA TYMI CO GO BRONIĄ !!!!!!
POZDROWIENIA DLA NICH!!!!!
A DLA TYCH DRUGICH HUJÓW: SZKODA SŁÓW
"Daniel wcale nie jest zepsuty do szpiku kości, jestem pewna że nieznasz go więc nie oceniaj go po wyglądzie" lol, no ty go na pewno znasz
Yo! Myślę że zależy kto ma jaki typ chłopaka, bo np. moja koleżanka Kasia woli Feltona
boże dan radcliffe to najpaskudniejszy czlowiek na świecie !!! fuuj... co wy w nim dziewczyny widzicie ?!?!??! przeciez jest straaasznie brzydkim beztalenciem.. bo co jak co ale talentu to on nie ma !!
Cape
Chyba wszyscy żartujecie !!!Daniel Radcliff JEST SUPER PIĘKNY BEAUTIFUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no własnie przecież go nie znasz?:/Aha chyba ze sie z nim przespałaś i cie rzucił no to naturalnie sorry...pozatym jak na mnie pasuje do tej roli i zgadzam się ze w 1 częsci grał torche sztywno ale to się zmieni pozatym ma większy staz filmowy niz inny aktorzy z trio...
No przecierz!!! Daniel jest wspaniałym aktorem!!! Jest nawet bardzo przystojny!!!!!!!!!! I nie jest wcale rozpuszczonym nastolatkiem!!! Przeczytaj sobie wywiady z nim i poglądaj jego fotki!!!!
mam 15 lat . po między mną a Danielem jest parę dni różnicy. ja uwazam że jak na 15-latka jest bardzo przystojny, ale o gustach nie powinno się rozmawiać nam się podoba a tobie nie i na tym koniec, nie należy się kłucić o to a zwłaszcza gdy tak naprawdę go nie znamy
on jest piekny.ładnieszy od ciebie wiesz kogo przypominasz parszywka debilko głupia albo debilu
DANIEL JEST COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA TEŻ SIĘ W NIM BUJAM!!! KTO CHCE SE ZE MNĄ O NIM POGADAĆ A MA GADU GADU to to jest mój numer: 4277607
on jest boski!!!!!ROZUMIECIE, BOSKI!!!!!! ON JEST UOSOBIENIEM WSZYSTKIEGO O CZYM MARZY DZIEWCZYNA(CZYLI JA :P) DO WSZYSTKICH ŚLEPYCH JAK KRET: KUPCIE SOBIE OKULARY JAK NIE MOŻECIE DOSTRZEC TEGO CO MACIE PRZED OCZAMI, TO PO CO WOGULE WCHODZICIE NA TO FORUM ?!?!?!?
Kitty_16
PS. Dan, jeżeli jesteś na tym forum to masz pozdrowienia ode mnie :P
ON nie jest brzydki ani piękny!! Ty ciole nawet nie słyszałaś jego głosu. Po za tym zamin będziesz oceniać innych sama naucz się pisać poprawnie! Jaki z ciebie "potwur"!!!! Ja osobiście wolę Emmę!
Tak trzymać koleś! Jesteś cool. Ja też uwielbiam Emmę mam około 300 zdjęć z Nią. Jeśli chcesz się ze mną skontaktować to napisz na gg na numer 8338631
On ma brzydki głos? Powiem wam coś. Bujam się w takim kolesiu co ma taki sam głos jak Daniel i uważam że jest po prsotu super. Taki męski!!! A sam Daniel jest boski i kto uważa że jest inaczej to zajebany piździoch. i tyle.
on jest zajebisty!!!!!! podoba mi sie cholernie i ja wogole cie nie rozumiem. wogole go nie znasz wiec jak mozesz go oceniac. pewnie mu zazdroscisz dlatego tak go obsmarowujesz. milo by ci bylo jakby ktos gadal ze ty wygladasz jak stare wytarte scierwo?? watpie;/;/;/;/
Och... Na tym forum dowiedziałam sie że jestem brzydka, głupia i stara... No cóż... Mimo to nadal utrzymuję iż znam ładniejszych facetów. Chcecie przykładów? Proszę: Edward Norton, Eric Bana, Brad Pitt. A co sie tyczy Daniela, myślę że mógł zaczekać jeszcze jakieś 5 lat, wziąść jakiś kurs gry aktorskiej, a może wtedy.... Kto wie...:-)
Och naprawdę nie wiem dlaczego mówisz że on jest brzydki!!! Brad Pitt jest nawet ładny ale dan jest młodszy o kilka łaaddddnnnych latek więc nie porównuj ich, ok?????????????????????????? BO WKURZA MNIE COŚ TAKIEGO!!!
Dan jest ładny!!! Nie wiem co widzisz w kims takim jak np. Brad Pitt i ci inni ktorych tam wypisalas (gustu to ty nie masz)!! Zazdrościsz jemu sławy dlatego tak o nim myślisz. Acha rada na przyszłość : NIE OCENIAJ LUDZI TYLKO PO WYGŁADZIE I GŁOSIE(mi tam sie jego głos podoba ) DALEKO NHA TYM NIE ZAJDZIESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
zgadzam sie z toba calkowicie DANIEL RADCLIFFE jest okropny .Nie podoba mi sie i nie umie grac!!Dziewczyny te ktore uwazaja ze Radcliffe jest piekny boski maja cos z głową!Zobaczcie jaki TOM FELTON jeest piękny!!!!!!! Dla mnie radclffe to smok i prosze zagorzale fanki DANA uszanujcie moje zdanie... tak wogole wasze zdanie mam w mojej pięknej....
Ta twoja piekna...To chyba chodzi ze piekna jak na takie z cellulitem, wlosami miedzy posladkami, pryszczami, takie obwisle, splywajace po krzesle jak siedzisz...No to byc moze wtedy. A co do Felltona to nie przecze, ze jest nieczego sobie, ale on wyglada jak zwykly chlopak z tlenionymi wlosami, blekitnymi soczewkami, bladym pudrem na twarzy i wyznaczonym przez charakteryzatorow wyrazem twarzy. Uwierz mi ze bez tego to nic nadzwyczajnego.
Widziałam zdjęcie Toma Feltona bez makijażu i włosów które miał na filmie. Jaki zwyczajny!!!! O wiele gorszy od Daniela. Z poważaniem - Paulinka:D
Ta twoja piekna...To chyba chodzi ze piekna jak na takie z cellulitem, wlosami miedzy posladkami, pryszczami, takie obwisle, splywajace po krzesle jak siedzisz...No to byc moze wtedy. A co do Felltona to nie przecze, ze jest nieczego sobie, ale on wyglada jak zwykly chlopak z tlenionymi wlosami, blekitnymi soczewkami, bladym pudrem na twarzy i wyznaczonym przez charakteryzatorow wyrazem twarzy. Uwierz mi ze bez tego to nic nadzwyczajnego. I sorry za obraze ale ponioslo mnie
Ta twoja piekna...To chyba chodzi ze piekna jak na takie z cellulitem, wlosami miedzy posladkami, pryszczami, takie obwisle, splywajace po krzesle jak siedzisz...No to byc moze wtedy. A co do Felltona to nie przecze, ze jest nieczego sobie, ale on wyglada jak zwykly chlopak z tlenionymi wlosami, blekitnymi soczewkami, bladym pudrem na twarzy i wyznaczonym przez charakteryzatorow wyrazem twarzy. Uwierz mi ze bez tego to nic nadzwyczajnego. I sorry za obraze ale ponioslo mnie
Nie mam zamiaru ponizac sie w mojej wypowiedzi tak jak moje poprzedniczki ( i poprzednicy), ale musze bronic swojego zdania. Co do urody Daniela to oczywiscie ma prawo ci sie nie podobac ( ja osobiscie nie gustuje w playboyach typu Brad Pitt), ale moglabys oszczedzic sobie ostrych komentarzy na temat jego wygladu, a co do tego czy jest rozpuszony czy nie to nikt nie ma prawa dyskutowac, poniewaz (dam sobie reke uciac) nikt z was go nie zna, nie gosci w jego zyciu osobistym, ani nie ma jakich kolwiek rzetelnych informacji [no chyba ze myslicie o "Girl", "Bravo" i o innych tego typu kolorowych magazynach dla wydymanych w trzy dupy blondynek(sorry ponioslo mnie)] na temat jego usposobienia...A co do jego gry to tu juz moge pochwalic sie wiedza, bo tak sie sklada, ze posiadam film DVD "Harry Potter i Kamien Filozoficzny" na ktorym to w opcji DODATKI, znalazlam fragmenty castingu na Harrego Pottera i tak sie sklada , ze wszyscy chetni byli gowniarzami, ktorzy co najwyzej nadawali sie do recytacji wiersza na szkolnym Sacrum... a tak dla nie powiadomionych to Daniel nie zostal wybrany poprzez casting, ale i nie dzieki znajomosciom rodzicow, a tylko dlatego, ze rezyser obejrzal film z jego udzialem("David Copperfield") i miesiacami jego agenci probowali przekonac jego rodzicow do zgody na jego udzial w filmie, az przypadkiem spotkal cala rodzine w teatrze, i po dlugich, osobistych dyskusjach z panstwem Radcliff, udalo mu sie naklonic ich do tego by wyrazili zgode na wystep ich syna w filmie o Harrym Potterze... a tak juz dla zupelnie nie wtajemniczonych... to jego rodzice nie chcieli sie zgodzic na jego gre w filmie wlasnie dlatego by dzieciak nie wyrosl na rozpieszczonego nastolatka(a jak sie stalo to nikt nie wie)...Pozatym skoro uwazasz, ze Daniel beznadziejnie sprawdza sie w swojej roli to pomysl jak beznadziejni musieli byc inni chetni skoro On byl juz ostatnia deska ratunku dla tego rezysera... Czekam na odpowiedz
Całkowicie się z tobą zgadzam. Te niektóre debilki są naprawdę szurnięte, Wyzywają się od kurw (tak naprawde chyba nawet nie wiedzą o kogo chodzi) a powodu żadnego właściwie nie ma. Ktoś go lubi (na przykład ja) a ktoś nie, ale ja nie zamierzam się z kimś wyzywać. Jest ładny według mnie, podoba mi się i mam pełno jego zdjęć. Zdjęć Emmy i Ruperta też mam sporo.Pozdrowionka dla ludzi z mózgiem!
Czlowieku! Nie masz pojecia o tym co gadasz! Jesli on jest brzydki to ja jestem kopernik a pozatym to nie gadaj ze jest zlym aktorem bo chcialabym widziec ciebie w roli HP(chyba ze jestes dziewczyna). Aha i on wcale nie jest rozpuszczony. Chcialbys/chcialabys zarabiac tyle kasy
co on? Ale raczej nie masz szans chyba zeby pastowac mu buty :) Pozdrowionka dla fanow Daniela - Anka
sama jestes brzydka i skąd wiesz jaki on jest nie znasz go !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiesz wydaje mi sie ze powinienes/nas kupic sobie okulary ale takie super mocne bo chyba ci sie psuje wzrok. Pospiesz sie zanim bedzie za pozno! To moja dobra rada :)
Wszyscy mowicie ,ze Daniel jest piekny i boski, a kto widzial jego fotke bez makijarzu?????Kto nie widzial niech sie nie udziela.Na zywo nie a takiej ladnej twarzy,jak na ekranie .NRA
a ty widziałaś jego fotkę bez makijażu?Chyba nie bo ja widziałam i jest tak samo boski jak z nim! A i jeszcze jedno (nie obrażajcie sie na mnie Fanki Dana) mi też sie kiedyś wydawał okropny...nienawidziłam go!Ale nie mam pojęcia po prostu NIE MAM POJĘCIA jak mogłam go tak oceniać!!!!!!!!!!!!Jest tak BOSKO PRZYSTOJNY i w ogóle fajny(co wynika z wywiadów)że szok!I gra na gitarze w punkowej kapeli(mam jego fotki z gitarą)Poszukajcie w GOOGLACH!!!
Ja widziałam fotki Dana z gitarą. Są nawet zamieszczone w Bravo.Napisz mi co sądzisz o Emmie.
Ja już sama nie wiem czy kocham Dana.... niby jest uroczy... słodki... piękny... ma cudne oczy... słucha fajnej muzykiiii... i wogóle :P, ale jakoś ostatnio wole Wade'a Robsona :)
Ja już sama nie wiem czy kocham Dana.... niby jest uroczy... słodki... piękny... ma cudne oczy... słucha fajnej muzykiiii... i wogóle :P, ale jakoś ostatnio wole Wade'a Robsona :)
Ty dałnie, ja widziałam!!!! Dobrze, zgodzę się z tym, że na ekranie wygląda lepiej, ale on jest nastolatkiem i jak każdy normalny człowiek ma trądzik (niektórzy mają go mało ale on ma trochę więcej) i nie zmieniam zdania na temat taki, że jest ładny. Przecież kiedyś wyrośnie z trżdziku! Dla wszystkich ślepych - jeszcze zobaczycie jaki z niego wyrośnie przystojniak. Z poważaniem - Paulinka:D
tu masz rację, że wyrośnie z trądziku i że na ekranie wygląda lepiej... ale chyba nikt nie jest w stanie powiedzieć, na jakiego wyrośnie faceta, nie?... pozdro Paulinko ;););) ^^
A czy ty osiągnełabyś coś takiego jak on? Siedzisz przy kompie i się
mądrzysz. Następnm razem zastanów co piszesz, bo wiele dziewczyn
myśli inaczej!!!!! pa mała