On jest brzydki!!! kto go wogóle zatrudnił??? Przecież on nawet nie potrafi grać!!! Tak naprawde on jest zepsutym do szpiku kości rozpuszczonym nastolatkiem!!! dostał tę rolę bo ma znajomości i tak naprawde nie jest nawt marnym aktorem!!!
według mnie jak wyglada tak wygląda( chociaż według mnie to potworny i obrzydliwy zgred....) ale on w ogóle nie potrafi grać!!! kto to widział, żeby przez cały film wygladać jak kompletny idiota i w dodatku gej??
poprzednia notatka jest moja .jesli ktos sie chce zkontaktowac to moj numer gg 7756532
Cóż drogie panie... Jestem 14- sto letnią dziewczyną, a mój pseudonim wynika jedynie z mojego zamiłowania do kultury dalekiego wschodu. Myślę że decydując się na grę w filmach, to należy byc przygotowanym na to iż twoja gra aktorska, może sie wszystkim nie podobać. Mimo waszych licznych obelg pod moim adresem, uważam, że pan H.P. nie jest najlepszym i najładniejszym aktorem. To nie znaczy jednak że go nie cenię.... Wolę jednak inny rodzaj facetów...
jeden z super komentarzy "nie oceniaj ludzi po wyglądzie rasistko"-
trzeba naprawde sie postarac zeby splodzic cos takiego
Dajcie wszyscy spokoj!!Czego czepiacie się jego urody?
Moim zdaniem liczy się charakter człowieka. Chociaz tak piszę wiem bo my go nie znamy ale trzeba sie liczyc tez ze ma wszystkie fanki nie pzreklnę.WSZYSTKIE DZIEWCZYBY NIECH DADZA SPOKOJ Z JEGO URODA.!!!!!!!!!!!!!!!TO PRZECIETNY CHLOPAK SA GORSI. CZY NIE MAM RACJI? KTO MNIE POPIERA TEMU JEJSMEM WDZIECZNA A JESLI INNI NIE.ZOSTAWIAM TO BEZ KOMENTARAZA
pozdrawia ola p. :):):):):):)
co ty pierdolisz jest nawet nawet i nie jest jednym z tych aktorów co zakłada ciemne okularty by ich na ulicy nie rozpoznano zasłurzył sobie na to co osiągnoł
TE CHIŃCZYK zmień pseudo bo mam takich osób jak ty DOŚĆ!!!!!!!!!!!!! Widzę dużo obelg na temet dana przykrywaje długa lista głosów mówiących iż Dan jest COOL!!! Kto się ZGADZA A KTO NIE?????????????????????????????????
POZDRO DLA FANÓW(przeważnie fanek) HARREGO POTTERA ORAZ DANIELKA!!!!!!!
DAN RULEZ!!!!!!!!! DAN COOOOLLL!!!!!!!!!
HeRmIoNkA
ZGADZAM SIE Z TOBĄ ZE DANIEL JEST BRZYDKI ALE NO COZ KAZDY MA SWOJ GUST I TY NIE MUSISZ ROZPOWSZECHNIAC SWOJEJ OPINI NA TEN TEMAT NA FORUM BO WIADOMO ZE OD RAZU PODOCZEPIAJĄ SIE TU JEGO FANKI I CI NAGADAJĄ PRZYKRYCH RZECZY WIEC PO CO TO WSZYSTKO...
OCH ZAMKNIJ SIĘ!!! Rozumiem że każdy ma swój gust ale nie musi wypisywać złośliwych komentarzy na Dana temat dlatego że TWÓJ BRZYDKI RYJ nawet go z bliska nie widział!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To mój ten wcześnieszy komentarz...chciałam tylko dodać żebyś sobie oczy przepłukała zimną wodą może trochę lepiej spojrzysz na świat!!!
No, no, mam tu niezły ubaw... Zastanawiam się gdzie wysłać tą "rozmowę"... Mam już nawet tytuł : "Fanki Daniela Radcliffe'a walczą jak lwice" A tak na serio, to wydaje mi się, że większość tych komentarzy pisały 11,12-latki, dla których chłopaczek mający wpływowych rodziców jest ideałem wszystkiego: talentu, urody, kariery. Jak dla mnie nie ma on żadnej z tych rzeczy, no ale o gustach sie nie dyskutuje.Pinezka
PS. Jestem przygotowana na atak... Jak jednak będziecie mnie obsmarowywać napiszcie że to o mnie. Będę miała jeszcze większy ubaw...
Dobra powiem ci piszę o tobie: Nie jesteś nawet tak zły, nie mówisz aż takich okropnych rzeczy bo niektórzy piszą straszniejsze rzeczy ;] serio! Ale ty nie maszs chyba gustu co?? masz gadu gadu??? Jak co to daj mi twój numer kretynie to ci soś napiszę!!! Pozdro dla fanek DANA!!!!!!!!!
Na początek serdecznie "pozdrawiam" niezalogowanych użytkowników.
Dziwne. Piszesz, że jesteś starsza, ale z Twojej wypowiedzi niekoniecznie wynika, że jesteś mądrzejsza.
Nie znasz mnie więz nie wiesz czy jestem mądra czy nie. A oza tym - z czego wywnioskowałeś, że jestem "niekoniecznie mądrzejsza"? Że opowiadam o swoim sąsiedzie? Podałam tylko przykład. Z poważaniem - Paulinka:D
Cóż, on moim zdaniem ma talent, bo potrafi wczuć się w rolę a, że sama występuję coś o tym wiem... Co do 11,12-latek to ja jestem trochę starsza a pomimo to uważam, że nie ma się co go czepiać, bo gra dobrze i tyle.
Pozdrawiam,
Ani
PS
Wcale nie mam zamiaru Cię "obsmarowywać"
Człowieku... Podzielam twą opinię i zgadzam się z tobą. A po za tym, niby po co jest forum? Po to żeby wyrażać swoje opinie!!! I Kropka
Wiecie co dziewczyny mam niezlą zieje czytając wasze komentarze.Moim zdaniem Daniel jest bardzo przystojny(ale to tylko rzecz gustu) i podoba mi sie jego gra, ale nie mam zamiaru skakac do oczu wszystkim którzy nie podzielają tego zdania.Zrozumcie w koncu ze ten chłopak maswój swiat który rózni sie znacznie od waszego i (nie chce was urazic) raczej malo prawdopodobne byscie były wnim jakims waznym elementem.Poprostu On jest nie dla was . Mozecie sobie marzyc, wieszac plakaty ale to wszystko .Byłam ostatnio w Londynie i apewniam wam ze nawet tam trudno spotkac takie gwiazdy, bo poruszają sie w duzych limuzynach z zaciemnianymi szybami. pozdro E.K
on jest naj piękniejszym gościem na świecie (nie licząc elijaha wood'a) spinkalaj na drzewo pierdolić sie z małpami... pierdol sie...
on jest śliczny i gra cudownie po prostu extra...ktoś się nie zgadza???
jego sie nie da niekochać ;)
Masz całkowitą rację!!! Dan jest poprostu boski!!! Pozdro dla: agatki, alex, cassi , arweny , pysi i sandruni!!!
wiesz co, ja rozumiem, że on ci sie podoba, ALE to nie znaczy, ze trzeba obsmarowywac wszystkich którzy tak nie uwazaja(m. in. mnie, bo pewnie zaraz zaczniesz skakac, mala pindo). o gustach sie nie dyskutuje-tak powiedzial ktos duzo madrzejszy od ciebie. wypchaj sie tym swoim danielem i moze sie zastanow jaki sens ma milosc do kogos kogo w ogole nie znasz? smialo, odpowiedz. boski?????masakra...powiedz, co ci sie podoba w tym bubku?
Witam wszystkie Panie.. i Panów, jak są.
Naprawdę czytając ten blog można tarzać się ze śmiechu. :-))))
Z wielką ciekawością i zarazem obrzydzeniem przeczytałem te wszystkie posty w tym temacie i aż dziw bierze, jak (prawie) wszystkie tutaj osoby nie mają nic konkretnego do powiedzenia. Jedyne argumenty, jakie tutaj są przedstawiane to fakt, iż "on jest ładny" oraz "on nie jest ładny". I koniec. Żadnych merytorycznych i racjonalnych wywodów.
Wszyscy, z paroma wyjątkami, zachowują się jak by nie wiem kogo zobaczyły. "Łaaaa, on jest piękny, łaaaa, on jest boski" Litości!!! Nawet go nie znacie, a zachowujecie się, jakbyście chciały mu rodzić dzieci!!! Ta jego uroda czy też talent jest kwestią gustu, a de gustibus non est disputandum. To jest po łacinie, więc ci, co często używali łaciny na tym blogu nie powinni mieć problemów.
Myślałem, że zostaną przytoczone jakieś rozsądne i mądre argumenty w tej kwestii, a jedyne, co wy Panie potraficie robić to się bić. I to jest dzisiejsza młodzież? Nie macie żadnych argumentów słownych, więc przechodzicie do rękoczynów? To może od razu wejdźcie na ring i się bijcie, a wtedy darujecie wszystkim, którzy może chcieliby poczytać coś ciekawego tych wszystkich bezsensów i głupich docinek.
Jedno jest pewne, nawet gdybyście się bili o tego aktora, to jego to za bardzo by nie odchodziło, że w jakimś kraju nad Wisłą jest grupka "panienek", chociaż to i tak za delikatne słowo, które zabiłyby się tylko po to, aby go zobaczyć. Przecież to jest żałosne!!!
Mojego zdania na temat jego aktorstwa nie będzie. Po prostu nie mogę się nadziwić, że, niektóre, czternasto- czy piętnastoletnie osoby nie mają nic konkretnego do powiedzenia, a jedyne argumenty to są przekleństwa i wyzwiska.
Jest takie stare przysłowie angielskie. Byle jak pisać, to byle jak myśleć. I to jest chyba podsumowanie całego tego tematu, jak i większości osób na tym blogu.
Pozdrawiam wszystkich, którzy obeszli się bez przekleństw. :-)
Popieram Cię w stu procentach .Czytając te wszytskie durne komentarze mam niezlą zieje. Ludzie pomyślcie w koncu logicznie !!! Przestancie tracic czas na głupie kłótnie i zróbcie cos pozytecznego .Jezeli juz TAK GO KOCHACIE to zróbcie cos aby to marzenie stało sie jak najbardziej realne.np zacznijcie ulepszac swój jezyk angielski przynajmniej zaczniecie cos robic a nie tylko mazrzyc i tracic czas .Pozdro dla wszystkich normalnych (niewielu ich tu) E.K
On nie jest zadnym bubkiem a tAK wogóle jak masz na imie co boisz się że jego fanki cię dorwą nara
Karolina.
A mi to już Hermionko pozdrowień nie prześlesz, choć jestem tu stałą bywalczynią...aczkolwiek nie zalogowaną.....Z poważaniem - Paulinka:D
Ale już widać jak będzie wyglądał w przyszłości. Skoro do tej pory zmienil sie nalepsze to znaczy że na gorsze juz zmienic sie nie może. A poza tym to on ma juz prawie 15 lat(skończy w lipcu) i w tym właśnie okresie chłopak najbardziej sie zmienia i jeśli jeszcze się zmieni to juz nie tak radykalnie. Przeszedł już mutacje czyli jedną z najważniejszych części dojrzewania ma juz sa sobą. Z poważaniem - Paulinka:D
Mamma Mia........Co tu się dzieje :):):) O ludzie,Czytając wasze komentarze myślałam że padnę normalnie :P Takich wyzwisk na forum już dawno nie widziałam...A to za sprawą jednego,niewinnego,15-letniego,zajebiście przystojnego i uwodzidzielskiego chłopaka który się zwie ....................... ...................... !!!!!!!!!!!!!!!! (chyba każdy wie jak ;P)
Pozdro dla wszystkich fanek HP i DR !!!!!!
Nadal twierdzę że Dan jest piękny, ale stwierdziłam że mogę się wypowiadać bez brzydkich wyrazów! Chcę podziękować Przemkowi, który pomógł mi zrozunieć, że można obyć się bez przekleństw i wyzwisk. Pozdro dla wszystkich fanów Dana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja nie będe oceniać go za piękno czy też całkowicie odwrotnie - brzydotę, ale skupię się na tym o czym tutaj dyskutujemy czyli umiejętnościach aktorskich.
Moim zdaniem ich nie ma, gra sztywno, widać braki w sztuce aktorskiej, co zresztą jest zrozumiałe u człowieka który wiekiem nie przekroczył nawet 16. Co o czywiście nie oznacza, że można mu wybaczyć błędy. Drobne i owszem, lecz te większe są po prostu trochę żałosne (w I i II części, w III zagrał nawet przyzwoicie). No cóż... Zaczekamy na część IV.
PS: Pozdrowienia dla tych wszystkich którzy szanują opinię innych, a swoją potrafią napisać bez wszelakich wyzwisk i obelg. :)
Podoba mi się to co napisałeś/aś tyle, że zobacz na nagłówek - temat brzmi - "on jest brzydki!!!" a nie "on nie ma umiejętności aktorskich!!!". Najwięcej dyskutuje się tu o jego urodzie(czy to prawda, że jest przystojny, czy nie) oraz o tym, że ci co klną to płytcy ludzie nie umiejący się wypowiadać. To prawda, że trochę "poprzeklinałam" ale żałuję tego, bo mogłam się wyrazić w inny sposób - inteligentnie, ale jasno - bez wyzwisk. Z poważaniem - Paulinka:D
Popiream cię hermionko. Jak ktoś mi daje temat, na który mogę się w pełni wypowiedzieć to sie wypowiadam. Jak na razie mało tu takich....Z poważaniem - Paulinka:D
Sama jesteś brzytka i zepsuta do szpiku kości !!! Założę się, że całymi dniami siedzisz przed lustrem i podziwiasz swoją "urodę" !!!Zakochana w samej sobie brzydula !!! Dan jest piękny i kropka !!! Powiem więcej jest najprzystojniejszym chłopakiem na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Zgadzam sie z toba calkowicie. Masz racje. On jest najprzystojniejszym
chlopakiem w Hoollywood.
Co za glupia dyskusja. Wyzywacie sie nawzajem od tego kto jest brzydszy i glupszy nawet siebie nie widzac. A co to za roznica czy on jest czy nie jest przystojny? Jak sie jakiejs dziewczynie podoba to ok a jak nie no to po co o tym tyle gadac? I takt nikt nikogo nie przekona.
ps. zabralem glos w tej dyskusji... trace do siebie szacunek :)
Skąd to wiesz ! Jak wogóle możesz tak sądzić! Popieram wypowiedź innych fanów Dana !!! Nie znasz go i myślisz , że zjadłaś wszystkie rozumy !!! Jak możesz osądzać ludzi po wyglądzie (chociaż według mnie Danielek jest bardzo ładniutki). Postąpiłaś/eś bardzo nie ładnie w stosunku do fanów Dana !!!
nie morzesz obwiniać go jak on grał swą rolę bo to reżyser kazał mu tak grać może on chciał inaczej hp i wa jest chyba najlepszą częścią filmu
wiesz co skończ tą gadkę bo naprawdę szkoda słów na te twoje komentarze .on jest gejem a skąd o tym wiesz .odpisz jesli masz odwaGĘ NARA
Hehehehe, śmieszy mnie to, że mówicie, że Daniel jest gejem nawet go nie znając. Co prawda wypowiadał się na temat ideału swojej kobiety (choć mógł udawać heteroseksualną orientację) ale nie zawsze to co piszą w gazetach jest prawdą. Spytajcie Go o to i zachowajcie tę tajemnicę dla siebie:P Z poważaniem - Paulinka:D