Wie ktoś może coś o filmie 'December Boys'? Ja wiem tylko tyle, że data polskiej premiery nie jest jeszcze ustalona, bo nie wykupili sobie jeszcze tego pozwolenia, czy czegoś tam...xD Premiera światowa miała się odbyć 1 grudnia 2006 i co? Nic. Albo mi się wydaje, albo premiery nie było, bo przecież w necie (i nie tylko) byłoby o tym chociaż trochę głośno... Wie ktoś cosik na ten temat?:) Pozdrawiam!;)
hmmm... ja nic nie wiem... ale jakby sie tak dłuzej zastanowic to skoro "grudniowi chłopcy" to chyba powinna juz byc lub bedzie w najblizszym czasie... ja wychodze z załozenia ze polska premiera bedzie pewnie za rok :P wiec najlepiej posłuzyc sie dobrym programem do sciaganie :D
pozdroff
łysa
J atam na narazie nic o nim nie wiem oprócz tego że radcliffe w nim gra. No ale jak premiera to juz powinny byc zdjecia z tego wydarzenia, ale Dan ostatnio pojechał do Australii nawet zdjecia sa z jego pobytu tam ale był tylko na rozdaniu nagród (wreczał tam komus ją) Moze juz niedługo premiera tam bedzie. Chodź DAn wydaje mi sie że nie wspomniał kiedy tylko gadał coś na temat rezysera tego kraju i o tej dziewczynie, a moze cos przeoczyłam. Zwykle nie słucham co on tam gada tylko sie patrze na niego:P