Buahaha (lol2) Wiem, że ta fota jest stara jak świat ale nie mogę się powstrzymać :D:D http://img323.imageshack.us/img323/1165/castdanr0277ou.jpg [img323.imageshack.us/im...]
Buahaha :D:D Wydaje mi sie, że to może być właśnie Marcia :D Ta zacna kobieta wydała nam Dana na świat i wykariła go własną pioersią (hahaha) O wielka Marcio :D Tyle Ci zawdzięczamy :D No i te niepokalane adidaski :D:D ( z Reala za 29.99zł:D)
Julia:)
Jesteś potwornie pustym, rozpieszczonym dzieciakiem. To niewiarygodne, ale jestem to w stanie ocenić po kilku twoich wypowiedziach na tym forum. Dno!
OMG! ROTFL LOL2 :D - tak, tak powiadam. Ty naprawdę nie potrafisz wyrazić swojego nastroju słowami? Może "poklikash" sobie na gg z jakimiś dresami, zamiast siedzieć tutaj? Nie będę już odpowiadał na twoje komentarze, bo to uwłacza mnie i osobom o IQ wyższym od ameby.
Hmm...... nigdy nie pisałam tym "roooooshofiootkim" stylem.... Ohyda.... I nie wspominaj mi o dresach idioto :/ Przez nich 6 tygodni leżałam w szpitalu. Jeżeli nie chcesz odpowiadać to sie nie odzywaj i wynieś raz na zawsze z tego forum.
Julia :)
hm..fakt faket ubrany byl zabojczo i mało stylowo...ale twarz ta sama,a szata nie zdobi czlowieka;)
ym..jakas więkdza kłótnia..).)
http://www.youtube.com/watch?v=VEcCkvtpkAI [www.youtube.com/watch?v...]
Warto obejrzec... ;)
macie jakis problem do dresow? ja nosze szerokie ubrania, czyli do skatow tez cos macie? co za sieroty ;/ ...
a harry potter t odobra ksiazka, a film to badziewie dla dzieci ... pozdro!
to było całkiem fajne:D tam w ogole duzo jest filmikow tego typu,ale ten byl chyba the best:D
nic do dresow nie mam...poki są kulturalni;)
heheh... a ja widze....widze ze dobrze trafiłam... znowu jakas idiotyczna kłutnia, wyzywanie sie od bezmózgowców i co wazne wypowiedzi oderwane z kontekstu :} to co lubie, a co do zdjecia to smiechowe, daniel ma taka mine jak by...eee.... tródno powiedziec ... a łorewa,
pozdro :*
moja kumpela tak określiła filmik "jedna ma scene jak by mial wytrysk meee" ;) Szczerze powiedziawszy przyznaję jej rację ;) A co do fotki to "ale maja adidachy z bema" i jeszcze "ale the beściaki :D"
wyglada na tym zdjeciu jak czlowiek.....na urlopie?:D XD ojej bylo by dobrze gdyby nie te spodnie xD
no spodnie sa the best
a moze my sie na modzie nie nzamy i nie wiemy,ze to byla najnowsza jesienna kolekcja?:D
no wlasnie...no wlasnie;] jaka ta polska opozniona jesli chodzi o mode...
ale do nas tez to kiedys dojdzie xD
monika.
no wlasnie...no wlasnie;] jaka ta polska opozniona jesli chodzi o mode...
ale do nas tez to kiedys dojdzie xD
monika.
mmm polarowe spodnie...(3
a tak serio to plus dla Dana,bo to obala teorie,ze gwiazdy dbaja o konwenanse XD\
monika^^
http://www.youtube.com/watch?v=u0BFi2RJWls [www.youtube.com/watch?v...]
to jest swietne... XD :D to jest dluzesze,ale po co mialam caly wywiad tu dawać XD
chłopak ma swira XD
moniqa^^
oj bo to trza całe obejrzeć xD
to jest fajne XD..tzn...troche kopnięte,ale mi isep odobają jego miny XD
Nie no ja cąłe oglądałam :D:D Jak mogłabym nie oglądac dwóch naprzystojniejszych facetów na ziemi??:P:D Ale nadal nie uważam, żeby to walenie sie w policzki było piosenkę ;) No ale dobrea :P
Co wy chcecoe do talentu muzykalnego Daniela...to było swietne mi sie to podobało:)) Yen dresik Dana byłmobrzydliwy ale koszulka świetna....a ta jego mamusia to dziwaczka troche jest..podobno jest buddystką i wróży z kart...
oł men :D No to nieźle :P ja myślałam, że ona się zajmuję jakimis castingami czy czymś :P Świetna powiadasZ?:P
Love Julia ;)
a co w tym takiego śmiesznego? normalne zdjęcie. Jakoś nie widzę w nim niczego z czego warto byłoby się pośmiać. Jedyną śmieszną sprawą jesteś Ty i ten śmieszny post
no tak zajmuje sie bo to jej praca z tego zyje, nie?? a wrózbiarstwo to podobno jej hobby..tak słyszałam jak się oniej wypowiadali a czy to prawda tego nie potrafie potwierdzic mówie co słyszałam
anetek.... :D Ona zyje w pieniędzy syna :D Zapomniałaś?? CHyba juz omawałiyśmy z Hermioną i Veritaserum na forum nie?:P:)
Love Julia ;)
Eh..no0 tak masz racje Julio ale tak na powage zanim synalka wydała na świat i jak to obwiesiłaś w temacie jakims (to ty chyba, jak nie to sorry) wykarmiła piersią :)) to m usiała miec jakis zawód i pracować..no teraz to se chyba z kard wróży i siciaga kase z jego konta:)) Ale tak na powage to ona niezłe uczelnie ma skończono az pęć studiów skończyła podobno ciekawe czy synalek pojdzie jej drogą:)
Skąd ?:) byłam na planie filmu który mój ojciec jest producentem i tam zaszedł temat na własnie matke Dana, jedna klijetka która grała tam role powiedziała że Marcia wywrózyła jej z kart ta role i to mnie zainteresowało i podsłuchałam co nieco..pierw myslałam ze o kogo innego chodzi ale jedeen z operatorów kamery spytał się czy chodzi o żone Radcliffa i rozwina się temat o niej. Z tego co wywnioskowałam jest bardzo cenioną i lubianą osobą:)
No to w trójeczkę jedziemy :D:D Trójkącik... ;) Jeżeli możesz anetek to skombinuj jakąś wizyte na planie HP... :D Zaciągnie się Danielka do jakiegos kibelka i pozbawi cnoty ;)(jeżeli oczywiście juz jej nie stracił :P)
Love Julia ;)
Pobawimy sie w trio Hp tylko kto kim bedzie?? :)))) Danek w kibelku posrodku miedzy nami hmmm?? stworzymy mega kanapkę :D hihihihi
Dan ty nasza paróweczko cmok..niech tylko poczeka takiego orgazmu nigdzie nie dostanie:)))))))))
Danetek
No a co :P Piętnastominutowy orgazm jak nic :D Trzy lachony na jednego bezbronnego Danielka :D Już go sobie wyobrażam... Ta rozanielona mina podczas wytrysku :P:D:D
Love Julia ;)
Taa a przy tym wytrysku pytanie pada z jego ust "Co to jest??..Mamo!!! One cos mi zrobiły!!!! AAAAAAAAA" i mina Kevina (z filmu Kevin sam w domu) jak sobie kład ojca wode po goleniu. Nieeeee!!!!!! Znowu cos mnie napada :p
Buhahaha(lol2) Nie no na serio anetek :D cos cie napada :D Ale fakt faktem :P Może tego jeszcze go mamcia nie nauczyła nie?:P
Love Julia ;)
Wiesz różnie to bywa...No ale po jakims wywiadzie który obejrzałam z nim na You Tube to raczej wie i chce tego. Tego mamcia go raczej nie musiała uczyć ;P
łaaaał :D Anetek pliiiis daj mi link do tego wywiadu!! moe to oglądałam ale nie kojarze aktualnie:D:D Bardzooo bym prosiła oi ten link :D
Love Jula ;)