Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 550 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Buahaha (lol2) Wiem, że ta fota jest stara jak świat ale nie mogę się powstrzymać :D:D http://img323.imageshack.us/img323/1165/castdanr0277ou.jpg [img323.imageshack.us/im...]

Buahaha :D:D Wydaje mi sie, że to może być właśnie Marcia :D Ta zacna kobieta wydała nam Dana na świat i wykariła go własną pioersią (hahaha) O wielka Marcio :D Tyle Ci zawdzięczamy :D No i te niepokalane adidaski :D:D ( z Reala za 29.99zł:D)

Julia:)

Julia_9

Jesteś potwornie pustym, rozpieszczonym dzieciakiem. To niewiarygodne, ale jestem to w stanie ocenić po kilku twoich wypowiedziach na tym forum. Dno!

uhuyniutyiuyntuy_t687yu_

Omg :D Rozpieszczonym powiadasz?:D

Julia :)

Julia_9

OMG! ROTFL LOL2 :D - tak, tak powiadam. Ty naprawdę nie potrafisz wyrazić swojego nastroju słowami? Może "poklikash" sobie na gg z jakimiś dresami, zamiast siedzieć tutaj? Nie będę już odpowiadał na twoje komentarze, bo to uwłacza mnie i osobom o IQ wyższym od ameby.

uhuyniutyiuyntuy_t687yu_

Hmm...... nigdy nie pisałam tym "roooooshofiootkim" stylem.... Ohyda.... I nie wspominaj mi o dresach idioto :/ Przez nich 6 tygodni leżałam w szpitalu. Jeżeli nie chcesz odpowiadać to sie nie odzywaj i wynieś raz na zawsze z tego forum.

Julia_9

hm..fakt faket ubrany byl zabojczo i mało stylowo...ale twarz ta sama,a szata nie zdobi czlowieka;)
ym..jakas więkdza kłótnia..).)

MoniQa_2

http://www.youtube.com/watch?v=VEcCkvtpkAI [www.youtube.com/watch?v...]

Warto obejrzec... ;)

użytkownik usunięty
Julia_9

hAHA jULIA FAJNY ten filmik "onemorenight"... juz widzialam podobne

Julia_9

macie jakis problem do dresow? ja nosze szerokie ubrania, czyli do skatow tez cos macie? co za sieroty ;/ ...

a harry potter t odobra ksiazka, a film to badziewie dla dzieci ... pozdro!

Snakeyes

to było całkiem fajne:D tam w ogole duzo jest filmikow tego typu,ale ten byl chyba the best:D
nic do dresow nie mam...poki są kulturalni;)

MoniQa_2

No cóż... Ja jednak mam coś do dresów..... Mnie się najbardziej podoba 42-46 dekundy :D:D

Julia_9

Chętnie bym się pośmiała, ale nic śmiesznego nie widzę...

Abderyta

heheh... a ja widze....widze ze dobrze trafiłam... znowu jakas idiotyczna kłutnia, wyzywanie sie od bezmózgowców i co wazne wypowiedzi oderwane z kontekstu :} to co lubie, a co do zdjecia to smiechowe, daniel ma taka mine jak by...eee.... tródno powiedziec ... a łorewa,

pozdro :*

Abderyta

Hahahaha! Ten filmik "YouTube" jest superowy! :)

tusiamarta

moja kumpela tak określiła filmik "jedna ma scene jak by mial wytrysk meee" ;) Szczerze powiedziawszy przyznaję jej rację ;) A co do fotki to "ale maja adidachy z bema" i jeszcze "ale the beściaki :D"

Julia_odeszla____

wyglada na tym zdjeciu jak czlowiek.....na urlopie?:D XD ojej bylo by dobrze gdyby nie te spodnie xD

MoniQa_2

Nie no wełasnie te spodnie są git :D

Julia_odeszla____

no spodnie sa the best
a moze my sie na modzie nie nzamy i nie wiemy,ze to byla najnowsza jesienna kolekcja?:D

MoniQa_2

Monika.... czy ty weiesz, że to może być mozliwe??:D:D

Julia_odeszla____

no wlasnie...no wlasnie;] jaka ta polska opozniona jesli chodzi o mode...
ale do nas tez to kiedys dojdzie xD
monika.

Julia_odeszla____

no wlasnie...no wlasnie;] jaka ta polska opozniona jesli chodzi o mode...
ale do nas tez to kiedys dojdzie xD
monika.

MoniQa_2

no a jak :D:D Gdyby się tak przyjżeć to te spodnie są zajebiste :D:D

Julia_9

Takie polarowe...(buja w oblokach):D

Julia_9

mmm polarowe spodnie...(3
a tak serio to plus dla Dana,bo to obala teorie,ze gwiazdy dbaja o konwenanse XD\
monika^^

MoniQa_2

Zacznę nosić takie "pory"(hahaha)

Julia_9

http://www.youtube.com/watch?v=u0BFi2RJWls [www.youtube.com/watch?v...]

to jest swietne... XD :D to jest dluzesze,ale po co mialam caly wywiad tu dawać XD
chłopak ma swira XD

moniqa^^

MoniQa_2

eeee....?! szczerze... to nie wyglada normalnie :P

Gis_xD

A ja nadal nie rozumien tego wątku z tą "piosenką::P:P:D:D

Julia_9

oj bo to trza całe obejrzeć xD
to jest fajne XD..tzn...troche kopnięte,ale mi isep odobają jego miny XD

MoniQa_2

Nie no ja cąłe oglądałam :D:D Jak mogłabym nie oglądac dwóch naprzystojniejszych facetów na ziemi??:P:D Ale nadal nie uważam, żeby to walenie sie w policzki było piosenkę ;) No ale dobrea :P

Julia_odeszla____

Co wy chcecoe do talentu muzykalnego Daniela...to było swietne mi sie to podobało:)) Yen dresik Dana byłmobrzydliwy ale koszulka świetna....a ta jego mamusia to dziwaczka troche jest..podobno jest buddystką i wróży z kart...

anetek

oł men :D No to nieźle :P ja myślałam, że ona się zajmuję jakimis castingami czy czymś :P Świetna powiadasZ?:P

Love Julia ;)

Julia_9

a co w tym takiego śmiesznego? normalne zdjęcie. Jakoś nie widzę w nim niczego z czego warto byłoby się pośmiać. Jedyną śmieszną sprawą jesteś Ty i ten śmieszny post

Agniecha

no tak zajmuje sie bo to jej praca z tego zyje, nie?? a wrózbiarstwo to podobno jej hobby..tak słyszałam jak się oniej wypowiadali a czy to prawda tego nie potrafie potwierdzic mówie co słyszałam

anetek

anetek.... :D Ona zyje w pieniędzy syna :D Zapomniałaś?? CHyba juz omawałiyśmy z Hermioną i Veritaserum na forum nie?:P:)

Love Julia ;)

Julia_odeszla____

Eh..no0 tak masz racje Julio ale tak na powage zanim synalka wydała na świat i jak to obwiesiłaś w temacie jakims (to ty chyba, jak nie to sorry) wykarmiła piersią :)) to m usiała miec jakis zawód i pracować..no teraz to se chyba z kard wróży i siciaga kase z jego konta:)) Ale tak na powage to ona niezłe uczelnie ma skończono az pęć studiów skończyła podobno ciekawe czy synalek pojdzie jej drogą:)

anetek

ohohoh... Nie doceniałyśmy Marcii ;p

Love Julia ;)

Julia_odeszla____

a tak a propo to skąd wytrzasnęłas takie informejszyns??:D

Love Julia ;)

Julia_odeszla____

Skąd ?:) byłam na planie filmu który mój ojciec jest producentem i tam zaszedł temat na własnie matke Dana, jedna klijetka która grała tam role powiedziała że Marcia wywrózyła jej z kart ta role i to mnie zainteresowało i podsłuchałam co nieco..pierw myslałam ze o kogo innego chodzi ale jedeen z operatorów kamery spytał się czy chodzi o żone Radcliffa i rozwina się temat o niej. Z tego co wywnioskowałam jest bardzo cenioną i lubianą osobą:)

anetek

No, no nieźle anetek ;) Następnym razem zabieram się z tobą na plan ;)

Love Julia ;)

anetek

No, no nieźle anetek ;) Następnym razem zabieram się z tobą na plan ;)

Love Julia ;)

Julia_9

chyba nie myślicie,ze pojdziecie beze mnie! ot co xD hi hi^^

moniqa^^

MoniQa_2

no pewnie że was wezme przynajmniej się nudzic nie bede:)))

anetek

No to w trójeczkę jedziemy :D:D Trójkącik... ;) Jeżeli możesz anetek to skombinuj jakąś wizyte na planie HP... :D Zaciągnie się Danielka do jakiegos kibelka i pozbawi cnoty ;)(jeżeli oczywiście juz jej nie stracił :P)

Love Julia ;)

Julia_9

Pobawimy sie w trio Hp tylko kto kim bedzie?? :)))) Danek w kibelku posrodku miedzy nami hmmm?? stworzymy mega kanapkę :D hihihihi
Dan ty nasza paróweczko cmok..niech tylko poczeka takiego orgazmu nigdzie nie dostanie:)))))))))

Danetek

anetek

No a co :P Piętnastominutowy orgazm jak nic :D Trzy lachony na jednego bezbronnego Danielka :D Już go sobie wyobrażam... Ta rozanielona mina podczas wytrysku :P:D:D

Love Julia ;)

Julia_9

Taa a przy tym wytrysku pytanie pada z jego ust "Co to jest??..Mamo!!! One cos mi zrobiły!!!! AAAAAAAAA" i mina Kevina (z filmu Kevin sam w domu) jak sobie kład ojca wode po goleniu. Nieeeee!!!!!! Znowu cos mnie napada :p

anetek

Buhahaha(lol2) Nie no na serio anetek :D cos cie napada :D Ale fakt faktem :P Może tego jeszcze go mamcia nie nauczyła nie?:P

Love Julia ;)

Julia_odeszla____

Wiesz różnie to bywa...No ale po jakims wywiadzie który obejrzałam z nim na You Tube to raczej wie i chce tego. Tego mamcia go raczej nie musiała uczyć ;P

anetek

łaaaał :D Anetek pliiiis daj mi link do tego wywiadu!! moe to oglądałam ale nie kojarze aktualnie:D:D Bardzooo bym prosiła oi ten link :D

Love Jula ;)

Julia_odeszla____

kurde,,ja tez chce ten wywiad:D
tak na prawde to mialam inny plan zaciagniecia Dana gdzie kolwiek by stracil cnotw,ale coz...nie moge byc egoistka XD

moniqa^^