Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Sama nie wiem czy to prawda, ale już w kilku miejscach czytałam że Daniel sypia z dziewczynami! I to czesto! Czyżby nasz słodki nie bł taki grzeczny?

alexjasanson

a gdzie czytałaś...podaj stronę, miejsce lub cokolwiek dla udowodnienia

ps. moim zdaniem to ściema on ma dopiero 16 lat...on sypia tylko ze mną , agresywną i nuttelką...no ale my się nie liczymy

alexjasanson

alez oczywiscie ze sypia...:) sam mi mowil jak co noc zamawia inna:) nie no bez jaj tak praktycznie ti jeszcze dziecko i mam szczera nadzieje ze rozsądnym dzieckiem...:) i patrzcie jak ten internet i telewizja wyrabia wszystkim slawom charaktery i robi z nich nie wiadomo kogo??!! zwykly chlopak jak reszta innych na tym swiecie i niech robi co chce...:p

pozdro monika:)

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

tak dziewczynki, idźcie sie leczyć... sypia z Wami pewnie...
a ze mną ma dziecko! :/

co za bzdury wogóle... Wasza wyobraźnia jest chora, naparwde, szczerze wspołczuję, jeżeli wierzycie w to, co ona Wam nasuwa...

a BTW to Daniel ma lat 15... a nie 16...

wiesz ja ci radę iść z powrotem do podstawówki (oczywiście jesli tam nadal nie jesteś) i nauczyć się co to jest przenośnia, metafora, ironia itp.... ja to mówię na żarty...że on sypia ze mną,agresywną i innymi...no ale wierz w co chcesz...

ps. może bys weszła na inne rozmówki i przeczytała jak tam piszemy o swoich przeżyciach z danielkiem, i innymi aktorami...może wtedy coś do ciebie dotrze

użytkownik usunięty

Dokładnie masz racje . CZY WYŚCIE OSZALELI!!?????? ON ma 16 lat i mu uprawianie sexu nie jest w głowie . Może napiszecie jeszcze ,że spał z Emmą Watson i Brintey Spears???!!! Ale ja w to i tak nie uwierze. Nie piszcie takich bzdur!!! Połowa , a bo i wszystkie z was nie znaja Daniela , a piszecie takie głupoty!!! Wyobrażacie sobie jak by się czuł i co by sobie pomyślał o dziewczynach mieszkających w Polsce gdyby to przeczytał( w co wądpie)???? Napewno by sie źle poczuł !!
Pozdrawiam TIMON :-)

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

Jedno słowo Wam powiem co tutaj się dzieje........................ ............żałosne........... .............................. ..............

Pa
Ola
:)
P.s jeżeli to prawda, że sypaia z nulletką itp. to ja też się WILCZAM W TO!!!!!!
HEHEHEHEHE

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

No dzieckiem to on juz chyba nie jest. Co to za tematy? Niech on robi co chce a wam od tego WARA!!!
Kate

alexjasanson

A co wam do tego czy sypia czy nie? To tylko jego sprawa... On na pewno nie interesuje się tym czy np. Britney Spears sypia z facetami... Ludzie zastanówcie się jakimi wy głupotami sobie głowy zaśmiecacie... Ja rozumiem- interesowanie się ile ma lat, co lubi robić itd... To jest jeszcze normalne... Ale przeżywanie tego że on sypia z dziewczynami? I tak z nimi kiedyś będzie sypiał... I proszę nie krytykujcie mnie, bo ja mam własne zdanie na każdy temat i mam prawo się nim podzielić... Dziękuję za uwagę...

Yuriko_2

A mnie ten temat interesuje tak bardzo jak to co on je we wtorki na śniadanie. Ot taka sobie ciekawostka;-) Jak ktoś wie coś niech mi powie - fajnie. I tyle. Dla mnie nie ma w tym nic szokującego - chociaz szczeze mówiąc nie sądzę... i nie chodzi tu tylko o jego wiek. Tylko o zycie jakie prowadzi( i pewnie mi się ktoś zapyta skąd ja to wiem - trochę wyobraźni!) Bo niby z kim i kiedy? Wątpie żeby korzystał z usług pań do towarzystwa;-) bo coś mi się zdaję że taki "perełek" jest pilnie strzezony przez starszyznę;-) Na poznanie dziewczyny raczej pewnie czasu nie ma... No chyba że jest coś między nim a Emmą(???) - wtedy może tak;-)... kto ich tam wie...;-)

posdrossos!;-)

użytkownik usunięty
__9829Nutellka

z tą starszyzną to racja... UwAgA OcHrOnA- strzec cnoty Daniela!!!!!!!!!
niom, bez kitu

__9829Nutellka

ej to ty nie wiesz co on jada we wtroki na śniadanie ??!! jak mogłaś do tego dopuścić!! Zaniedbałaś obozwiązki kochanki Dana :))) ja nawet wiem co jada na lunch hłehłehłe :))))pozdro

użytkownik usunięty
Yuriko_2

no wlasnie!!! na pewno bedzie sypial i bedzie mila dzieciaka(albo wiecej;D) wiec wiecie. w sumie to bedą NASZE dzieci:):):):)

Julka

alexjasanson

no i o to chodzi...:)daniel nie ma czsu jest jeszcze dzieckiem i nawet gdyby chcial kogos w szkole poderwac to nie moze bo chodzi do szkoly dla chlopcow i tyle a po szkole to ma wiele innych zajec...:)biedny dan....zeby on wiedzial co tu sie dzieje...:)"daniel sypia z dziewczynami"-alez oczywiscie nawet z moja babcia ktora siedzi w polsce...:)

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

wcale, że nie Dan ma prywatnego nauczyciela!!!

alexjasanson

nie ma prywatnego nauczyciela...w gazecie jak byl kiedys z nim wywiad to wspominano o szkole cos i pokazywano ja tak przes sekunde....chodzi do prywatnej szkoly dla chlopcow i mowil nawet jak tam sie czuje i jak go traktuja....:)

danielradcliffe1

sorry, ale nie o to sie tutaj rozchodzi!! No to która spała z Danem?? Przyznać się, jaki był :P

użytkownik usunięty
frank_3

która??!! zartujesz??! NIE JEDNA tylko kilkanascie....hehehe

pozdro
Julka:D

użytkownik usunięty
alexjasanson

NO coś ty to tylko głupie plotki, to jeszcze dziecko, a zresztą ma chyba w domu rodziców:-) Kto napisał takie głupstwa!

pozdro!

hej, może to jest głupi temat, ale takie ciekawostki umilają oglądanie...
np. oglądałam ostatnio Pottera na DVD i dzięki tym wszystkim komentarzom na forum miałam tak urozmaicone oglądanie, że po prostu odlot...
pozdro...
agresywna :)

użytkownik usunięty

Ja nie mogę ta dziewczyna szuka sensacji kurcze to mój kuzyn 5 letni jest mądzrejszy serio!!wymyslec ze Dan sypia z laskami wybrechtałam Cie w tej chwili!!

PoZdRo dla fanów Emmci i Danielka

Emmcia:)

użytkownik usunięty
alexjasanson

ludzie! przeciez normalnie legalnie dan tak jak więkoszosc z nas jest dzieckiem. przeciez ma inne sprawy na glowie od sexu!no dajcie spokuj1 pomyslcie, na pewno jego matka co jakis czas wchodzi do jego pokoju, i co? moze mi powiecie ze ona by nie zauwazyla ze jej syn sie kocha...w sumie to po co mu to? jak skoncze 18 lat to na pewno pojde z nim do lozka;D marzenia...ale niektore sie spelniają...:)

Jul@

jasne, jula, tylko ten mały kłopot, że ja i Dan(ach, kto w to uwierzy?) sypiamy u mnie, więc jego matka nic nie wie...
aczywiście Dan specjalnie na szybki numerek przylatuje do mnie do polski
pozdro...

użytkownik usunięty
SamoAgresja_Polska

a... agresywna jezeli takie sprawy to co innego...:D bo np. dan u mnie na szybki numerek zlapie ostatni samolot do polski i juz u mnie jest! a noc...jest nasza...!

pozdro, jul@

użytkownik usunięty

To najglupsza żecz o jakiej słyszałam!!!!!!!!!!!
On nawet nie ma czasu!
Zresztą każda moze powiedzieć, że z nim spała!!!!!!!!
np.Jednego wieczoru się całowaliśmy, drugiego wyladowalismy włóżku a teraz mamy dziecko!!!!!!

alexjasanson

ze mna juz byl ze 40 razy a mam dopiero 14 lat...on lubi brunetki i tyle...nie oprze sie zadnej......zlapie kazdy samolot by tylko skorzystac i meilowego zaproszenia przecietnej brunetki.......boze wogole kto dak taki idiotyczny temat jak by nie bylo wiadomo ze to nie prawda

danielradcliffe1

Taaaa temat świetny, a facio jest gejem i sypia z tym co gra Rona!

hellsend

on wcale nie gustuje tylko w brunetkach jemu wszystko jedno... sam przecież podkochuje się w Cameron Diaz...

Gis_xD

e tam w Cameron... On ma takiego fioła na punkcie Brody Dalle(brunetka;-)) jak my na jego...;-)))))))))

hellsend

z Rupertem, a może nawet z Tomem tworzą trójkącik :D

alexjasanson

on leci na wszystki i zadnej nie daruje...taki juz z niego napalony chloppaczek...:) ale ciekawe czy emma o tym wie....:p pewnie jest zazdrosna..lub tez byla ta szczesciara ktorej nie popuscil:p

pozdro for all monika:)

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

Matko a co wy wszystkie tylko o tym ze on z wami spi!!!!!!!!!!!!! =/ =/ Przeciez on jest za grzeczny chlopczyk i mu mamusia mu nie pozwoli a po pierwsze to przeciez on ma jaks Natalke z Polski nie czytalyscie he he he he :P :P :P

Pozdro Gosia=)

pewnie, że czytałyśmy...
no ale to nie oznacza, że musi być wierny, z resztą jak z nim chodziłam, to też mnie zdradzał tyle że z Nutellką i Łysą i kilkoma innymi...
(w sumie, ja go też zdradzałam)...
moje drogie, świat gwiazd stoi przed nami otworem!!!!!
pozdro...
agresyna :)

użytkownik usunięty

wam taki odlot daje!jak sie z danem kochalismy to emma przyszla i zaczela sie drzec ale danielek byl za bardzo zajęty mną....

pozdro, jul@

użytkownik usunięty
alexjasanson

powiem wam jedno! dan jak widzi jakąs ladną bruneteczke(ja;D)to normalnie musi zlapac ją za tyleczek...heheh. taksobie mysle agrersywna ze fajnie by bylo gdybym mogla sobie popatrzec na numerek twoj i dana...:)

jul@

jul@, przyślę ci kasetę z podróży poślubnej...
pozdro...

użytkownik usunięty
SamoAgresja_Polska

agresywna! czekam! ale odemnie dostaniesz lepszego bayera!noc poslubna moją i dana:)pozdro

jul@

hehe, ja to mam na kasecie z podróży...
oprócz tego takie atrakcje jak na plaży, w wodzie itd.
pozdro...

użytkownik usunięty
SamoAgresja_Polska

a ja do kasety z nocĄ POSLUBNA MAM SUPERFILMIK GRATIS!:D jest tam m. in. nasza kąpiel...:)

pozdro, jul@

Hey ya.
Tęskniliście za mną????!!!!!! Nie? Nie to nie:-(

HA! WASZ KOSZMAR POWRÓCIŁ!:]

co tam ciekawego słychać? Widzę, że Kółko Kochanek Dana nieco się powiększyło;-) no no...

pozdro!!!!;-)

__9829Nutellka

jak to nie tęskniliśmy???
pewnie, że tak...
i nie kochanek, tylko żon...
Dan przeszedł na islam i ma harem, tylko ja się już wypisałam, wolę mieć kochanków...
pozdo...

SamoAgresja_Polska

ja też się wypisuję bo ja jestem zazdrosna... ja se znalazłam Jude Law i on jest lepszy od danielka taki męski, i słodziudki...ja wolę przawdziwych mężczyzn... a do tego on kocha tylko mnie i jest wierny.....oh ah

użytkownik usunięty
alexjasanson

Ale mi was zal dziewczynki, idzcie na jakis blog jak macie takie glupoty pier*** , albo napiszcie cos pozadnego co warto wogole przeczytac!

Pozatym co wy widziecie w tym kolesiu? 2-go Clooney-a ? bo jak dla mnie to poprostu frajer który jest postrzegany przez perspektywe fabuły filmu i ksiązke. Ciekawe co byście o nim sądzily jakby zagral role "Wisleya" albo "Malfloyda".

Pozdrawiam
Biegan

Ps, Szukam napisów do Kupca Weneckiego,

żal? niepotrzebnie...
głupoty głupotami, ale może nie zauważyłeś, ale wielu osobom podobają sie nasze zmyślone historyjki...
jak nie masz ochoty, to nie czytaj, kto Ci każe...
poza tym: 2-gi Clooney? Daj spokój, on jest strasznie stary...
nie wiem, jak Dan zagrałby Weasleya i Malfoya, ale podejrzewam, że nie gorzej niż Pottera(oczywiście jego wygląd kompletnie nie pasuje do tych dwóch ról), z resztą coraz lepiej gra...
to tyle...
pozdro...

użytkownik usunięty

żal? dziewczyno!on ma wiele kochanek m.in. mnie, agresywną nutelkę no i lysą.ale ja nie wymienilam wszystkich...:)

jul@

a ja wolę Ruperta! Ico?:p

i gdyby Rupert zagrał Pottera a Daniel Weasley'a to by się nic nie zmieniło:D

Ja tam lubię pisać głupoty! Kto mi zabroni?! wolny kraj! poki moja głupota nie rani innych więc mam prawo pisać głupoty! w dowolnych ilościach! o każdej poze!!! GŁUPOTY górą!!!

pozdroofcie mamy, taty, babciów, dziadków, ciociów, wuje, kuzynostwo i zwierzęta domowe!!!;-)

użytkownik usunięty
__9829Nutellka

zgadzam sie z nutelką!!!! musi to na rusi a w polsce kto chce!

pozdro, jul@

alexjasanson

tak trzymac....:)mozemy pisac co chcemy i jaka trzcionka chcemy...nikt nikogo nie zmusza by to czytal wiec....no wicie o co chodzi....czy ja wiem.....rudy chary brunet ron........nie....wlasnie tak wyobrazalam sobie harrego jak czytalam ksiazke i ogladajac film mile mnie zaskoczylo ze jest podobny do ksiazkowego......:)

danielradcliffe1

ja sie zgadzam, jest dobrze tak jak jest!!!!!!

pozdro wsio
lysacz naczelny

Gis_xD

wszystko już chyba powiedziałam, więc...
no coments...
pozdro...

alexjasanson

mysle, ze to malo prawdopodobne, azkolwiek w Wielkiej Brytanii 16 lat to jak u nas 18, wiec... Daniel jest juz pelnoletni.