Sama nie wiem czy to prawda, ale już w kilku miejscach czytałam że Daniel sypia z dziewczynami! I to czesto! Czyżby nasz słodki nie bł taki grzeczny?
czy ja wiem czy taki pelno letni...narazie jeszcze ma 15 lat....:) narazie to on moze sie ozenic....ale nie chce by stalo sie to za szybko...jeszcze musi zobaczyc mnie.....:)
pozdro monika:)
LUDZIE WEJDZCIE NA MOJEGO BLOGA!!!!! JA ZWARIOWAŁAM!!!!! PLIIS!!!!!!!;-))))))) POZDRO;-)))))))
TERAZ JESTEM W TAKIM STANIE ZE NAWET JAKBY DANIEL CHODZIŁ Z LEPPEREM TO BYM UWIERZYŁA....
TO CO ZACZYNA SIĘ DZIAĆ NA TEJ STRONIE ZACZYNA BYĆ ŻAŁOSNE!
SPROSTOWANIE WKURZAJĄ MNIE JUŻ TE WYMYŚLONE NA POCZEKANIE TEMATY NA FORUM|!!!!
POSŁUCHAJ SZUKASZ TANIE SENSACJI!!!!! DZIWNE ŻE JAKOS O TYM NIE CZYTAŁAM. WYMYSLCIE COŚ LEPSZEGO !!!!! BO TEM TEMAT JEST ŻAŁOSNY!!!!
POSŁUCHAJ SZUKASZ TANIE SENSACJI!!!!! DZIWNE ŻE JAKOS O TYM NIE CZYTAŁAM. WYMYSLCIE COŚ LEPSZEGO !!!!! BO TEM TEMAT JEST ŻAŁOSNY!!!!
no cóż, niektóre sławy(np. o ile się nie mylę Elton John) sypiają z facetami, więc WSZYSTKO JEST MOŻLIWE...
teoretycznie...
pozdro...
agresywna :)
no ja myślem ze Danielek nie jest ..tego:) przeciez on MUSI byc moim mężem:)
pozdro
Julka:)
jezeli ona naprawde sypia z dziewczynami to ja tez chce :D ,zrobila bym to za kazde pieniadze :P. jestem nim tak zauroczona ze wierze we wszystko. niech ktoras domnie na gg napisze bo chce sobie o nim pokonwwrsowac ;) 7560640. ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!!!! KCMD :*
buziaczki Ola 15
ha ha nie tylko ty jestes nim tak zauroczona....on jest przeuroczy i ma cos w sobie:)......oh Danielek:D
pozdro monis:D
chce jechac do Londynu i przszukac cale mito az go znajde :D ktora jedzie zemna? :P
Ola 15
ja chce jechac!!!!!!!!!!!! kocham i w ogole ubostwiam londyn...!!!!! no to kiedy jedziemy,o??:D
pozdro monisia:D
ja moge nawet teraz :D. zakochalam sie w nim :P, to jest obsesja :]. masz moze jakies fajne jego fotki? napisz na moje gg 7560640 :D
Nie prawda ja czytałem, że on jest gejem ale narazie krypto, jego matka boi sie zeby nie zlapal hiv bo podobno on nie jest zwolennikiem gumek, wiec jezeli wy z nim sypiacie, to wiedzcie, że możecie coś złapać i wezcie sie nie wyzywajcie... bo to troche nude sie robi,a co do Daniela to troche szkoda, bo na geja juz tyle nie poleci....
jakies fajne fotki bys chciala?? hmmmmm......mam rozne jego zdjecia....no te wszystkie co necie..ale moze nie trafilas na wszystkie:D
pozdro monis:)
.... ja też chce jechać.... a tak poza to fajną fotkę włożyli na tą stronę... taką sweet... (to ty monisiu??) ja też mam dużo fotek.... miałam więcej ale trzeba było kompa wyczyścieć i się skasowało....
no... i... ogulnie...to pozdro....
rodzice powiedzieli ze jak skoncze liceum to zapisza mnie do szkoly filmowej :p, moze jak bede bardziej znana to kiedys poznam Daniela ,podamy sobie reke i powiemy "Miło Cie poznać...". Wystarczylo by mi tylko go poznac, to wszystki czego chce :D
Ola 15
podniecające ....zaprawdę.Nie macie innych tematów tylko takie brukowe szmatławce ???
Gówno mnie to obchodzi a ta nuttelka i agresywna to idotki które podniecają się danielem bo gdyby ktoś dał im jego włos albo paznokieć to z podniecenia zemdlały by...
eee...tak łysa to ja a kto??:)...mozesz jechac z nami...w grupie razniej a przeciez Londyn to nie male miasto:)
A kto Ci to kaze czytac......to jest dla zainteresowanych co tu pisza a ty wyraznie napisalas,ze gowno Cie to obchodzi wiec po co tu wlazisz do cholery.....nie lubie tego jakos...
pozdro monsia:)
dokladnie, niemusisz tego czytac :P!!!!!!!!! mnie interesuje kazda informacja na temat Daniela i co, zabijesz mnie?????????
heeeee???????? a moze Ty podniecasz sie na widok innego aktorzyny ktry nawet niewiesz jak ma na imie?? MATKO BOSKA PRZECIESZ TO NORMALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
buziaczki Ola
żegnamy panią/a bardzo nie serdecznie... i niezapraszamy ponowni.... i z łaski swojej nie obrażaj agresywnej i nutellki bo to są super dziewczyny.... a z tymi paznokciami to jest obleśne... jak lubisz zbierać czyjeś paznokcie i włosy to życzę powodzenia i dorodnej kolekcji... a nas się nie czepiaj....
jest tylko jeden powód przez którego zemdlałabym z emocji przez jakieś części ciała...
gdy te części byłyby w ciężkiej skrzyni,która spadłaby mi na głowę...
trudno byłoby w takiej sytuacji nie zemdleć...
pozdro...
nO jasne ze sypia, ale tyylko ze mną! Zawwze tam jeżdzę do Londynu co sooobote! Mówie wam, ale jest suuuper! I jak Dan mówi dobrze po POLSKU!!!
hababba!!!!
Dziewczyny, i wy wto wierzycie!!!??
Dan..? Sypia z dziewczynami..??
Moim zdaniem po pierwsze, on raczej nie nalezy do tych kturzy wykożystują dziewczyny.. Jest jak dla mnie lojalny itd..Można wynioskować z wywiadów...
Po drugie, ktoś to napisał by afere zrobić, i plotke głupia roznieść..! A ludzie już we wszystko wiedzą, jaby Daniel przycztał te wszystkie brednie to by sie uśmiał!! :D:D (lol)
to nie jest takie oczywiste, ja go nie znam, ty go nie znasz, ale to przecież nieważne...
((Tyskie)) to jest naprawdę ważne...
;)
pozdro...
"po maturze chodziliśmy na kremówki"... Jan Paweł Wielki 1920-2005