Mam jedno pytanie do fanek Daniela , dość trudne
Czy nadal byście lubiły i kochały Dan'a , jak by Daniel okazał się gejem ?
NIE CHCEM NIKOGO URAZIĆ , CZY ZROBIĆ NA ZŁOŚĆ TYM PYTANIEM
Tak sobie zadałem takie TRUDNE pytanie . Pozdrawiam
zapytaj o to fanki Elijah'a Wood'a...-_-" myśle,ze dalej pozostaja jego fankami...bo fan arytsty uwielbie go i szanuje przede wszystkim za to co robi...czesciowo za to kim jest...chociaz....
ja nie jestem jakas fanka Daniela,ktora mdleje jak zobaczy jego zdjecie..ale mysle,ze bym dalej byla..^^ zadowalajaca odpowiedz?:D
moniqa^^
Spoko :D:D Fajne pytanko :P:P Gdyby mnie spotkał to od razu przestał być gejem :D:D Wiecie co mam na myśli, nie?:P Bym go na looziku uwiodła a rano :P:P(hihi:D) wolałby dziewczynki :D:D Ale i tak bym go lubiła... :P:P:D
pozdro
3mcie się
Julcia :)
Zgadzam się z drugą wypowiedzią autora - pytanie głupie. Bo co właściwie ma orientacja seksualna do lubienia?
Nic. A przynajmniej dla człowieka tolerancyjnego.
Ty wiesz M. że masz racje?:D Głupie jak mój lewy but ale mogłam sie troche posmiać:P Jak to przeczytałam to o mało nie zleciałam z krzesła
(wiem, że nie ma w tym nic smiesznego ale ja już taka jestem :D)
pozdro
3mcie się
Julcia :)
ja nie uważam,ze to jest głupie pytanie.Przeciez są różni ludzie i inaczej by go zaczęli traktować gdyby sie dowiedzieli,ze jest gejem.Nie wszyscy są tak tolerancyjni jak my:]
moniqa^^
wiesz Łysa,ze to jest rowniez calkiem dobre podejscie do tej sprawy:D o tym nie pomyslalam XDD
moniqa^^
no proste.... glówka pracuje :D ....
a tak a propo to bylam na tym filmie o "prawdziwej meskiej przyjazni" (czyt. gejach) czyli "tajemnica brokeback mountan" i naprawde jest to dobry film... pojecam... :D
Hm, sumie pytanie w cale nie jest głupie. No bo my tak mówimy, śmiejemy się i tak dalej, a przecież innej orientacji seksualnej nikomu nie zmienimy. gdyby się to tak naprawdę okazało u jakiejś gwaizdy, nie jestem przekonana, że wytrwałybyście w tych swoich deklaracjach ... No i jeszcze zależy jakbyśmy się dowiedzieli. Nie jestem jego fanką, bron Boże, ale nabrałabym chociaż raz do niego szacunku, jeśli by to powiedział sam ... No, do wszystkich gwiazd, które by to powiedziały ...
Pozdrawiam wszystkich bez względu na orientację seksualną