Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Mam jedno pytanie do fanek Daniela , dość trudne
Czy nadal byście lubiły i kochały Dan'a , jak by Daniel okazał się gejem ?
NIE CHCEM NIKOGO URAZIĆ , CZY ZROBIĆ NA ZŁOŚĆ TYM PYTANIEM
Tak sobie zadałem takie TRUDNE pytanie . Pozdrawiam

sokolik7

zapytaj o to fanki Elijah'a Wood'a...-_-" myśle,ze dalej pozostaja jego fankami...bo fan arytsty uwielbie go i szanuje przede wszystkim za to co robi...czesciowo za to kim jest...chociaz....
ja nie jestem jakas fanka Daniela,ktora mdleje jak zobaczy jego zdjecie..ale mysle,ze bym dalej byla..^^ zadowalajaca odpowiedz?:D
moniqa^^

MoniQa_2

mądra wypowiedź ,pozdrawiam ( po co zadawałem takie GŁUPIE pyatnie)

sokolik7

to nie jest głupie ale zastanawiające i dosyć mądre.Choć ja nie jestem jego fanką....

blablajga

Ale ja jestem jego fanką.. i szczerze to i tak bym go lubiła w końcu to ten sam człowiek

MoniQa_2

myślę że nie.. ALE TAKI DZIEŃ NIGDY NIE NADEJDZIE :P

sokolik7

Spoko :D:D Fajne pytanko :P:P Gdyby mnie spotkał to od razu przestał być gejem :D:D Wiecie co mam na myśli, nie?:P Bym go na looziku uwiodła a rano :P:P(hihi:D) wolałby dziewczynki :D:D Ale i tak bym go lubiła... :P:P:D

pozdro
3mcie się
Julcia :)

sokolik7

Zgadzam się z drugą wypowiedzią autora - pytanie głupie. Bo co właściwie ma orientacja seksualna do lubienia?
Nic. A przynajmniej dla człowieka tolerancyjnego.

nensha

Ty wiesz M. że masz racje?:D Głupie jak mój lewy but ale mogłam sie troche posmiać:P Jak to przeczytałam to o mało nie zleciałam z krzesła
(wiem, że nie ma w tym nic smiesznego ale ja już taka jestem :D)

pozdro
3mcie się

sokolik7

ja nie uważam,ze to jest głupie pytanie.Przeciez są różni ludzie i inaczej by go zaczęli traktować gdyby sie dowiedzieli,ze jest gejem.Nie wszyscy są tak tolerancyjni jak my:]
moniqa^^

MoniQa_2

a ja powiem co wiem... mi jesl wsio rawno czy jest gejem... wazne ze ma ładna mordke :D

sokolik7

wiesz Łysa,ze to jest rowniez calkiem dobre podejscie do tej sprawy:D o tym nie pomyslalam XDD
moniqa^^

MoniQa_2

Przyznaję rację obu paniom :D

pozdro
3mcie się

Julia_9

no proste.... glówka pracuje :D ....
a tak a propo to bylam na tym filmie o "prawdziwej meskiej przyjazni" (czyt. gejach) czyli "tajemnica brokeback mountan" i naprawde jest to dobry film... pojecam... :D

sokolik7

Hm, sumie pytanie w cale nie jest głupie. No bo my tak mówimy, śmiejemy się i tak dalej, a przecież innej orientacji seksualnej nikomu nie zmienimy. gdyby się to tak naprawdę okazało u jakiejś gwaizdy, nie jestem przekonana, że wytrwałybyście w tych swoich deklaracjach ... No i jeszcze zależy jakbyśmy się dowiedzieli. Nie jestem jego fanką, bron Boże, ale nabrałabym chociaż raz do niego szacunku, jeśli by to powiedział sam ... No, do wszystkich gwiazd, które by to powiedziały ...
Pozdrawiam wszystkich bez względu na orientację seksualną

Kotylion

On tam patrzy na Emmy Watson cycki więc sie nie boje że jest gejem. Bo gdyby był to by nie patrzał. Mordkę, tyłeczek i wszystko inne ma ładne to się liczy u mnie. Uwielbiam go i tak, jakby został gejem troche by mnie to poruszyło, ale nadal bym uwazała za koleśa., krtórego pragne. nie boję sie!!!