on będzie grał!!!!!!!!!!!!!!!!!!! we wszystkich częściach......... chyba sie poryczę..... ale to było do przewidzenia...... :D:D:D:D:D:D:D:D....... mają ci ludzie szczęście ... bo jak byśmy sie do nich wybrały to by nie mieli fajnie...hehehehhe
ale mam dobry humor....heheheh
pozdro łysa
łysa, spokojnie, bo nam jeszcze epilepsji dostaniesz...
a tak w ogóle, to skąd masz tę nowinkę???
pozdro...
agresywna :)
NO TO SSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPP PPPEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Właśnie z kąd to masz... obawiałam się, że może się zestarzeć... wiecie może J. K. Rowling się pospieszy z pisaniem następnych książek (ale bez przesady).
ALE JEŚLI JEST JAK MÓWISZ TO EXTRA!!!!!!!!!!
PSCOLA
jak to z kąd....?? przecież jest napisane na tej stronie...( tam gdzie są filmy w jakich grał i będzie grał) :D:D:D..... to proste.... i cudowne....hehehehhe.... jestem porypana.....hehehehe
łysa
jej coz tu za wyznania sie pojawiaja....uhuhuhuuh:D
nio to cud-miod ze on bedzie gral tylko ja poprostu nie wiem czy w kinie wysiedze podczas sceny tego pocalunku\!!!!!!!!!!!! chyba sie porycze tak jak cho....nio ale chyba ze bym tam byla z chlopakiem jakims takim....to moze nie poryczlabym sie:)
eee... nie martw sie na zapas.... przecież w ksiażce nie było to tak dosłownie napisane ( chodzi o przebieg) więc moze nie będzie tak bardzo w kine widać (mam nadzieję)... a do tego ten film będą ogląday małe dzieci.... a gdyby co to zaczniesz krzyczeć ze ci serce krwawi... i będzie spoko...hehehe
pozdro
ja mysle ze to scena na ktora wlasnie wsycy by czekali w tym filmie...taka przelomowa tez w zyciu takim milosnym harrego wiec nie ma szns by jej nie pokazali....:( jakos przezyje...byle bym byla z jakims przystojniakiem....to bedzie mi lepiej:)
pozdro monisia:)
i tak jeszczep owiem ze te4 zdjecie co tu ktos walna jest tak pedalskie ze nie wyrabiam jak na nie patrze!!!!!!!!!!!!!! zmiencie je blagam!!!!!!!!!!!!
monisia:)
wejdzcie na danradcliffe.com - tam jest fajny wywiad (to jest jego kawałek) :
Are you shy, like you are with Cho Chang, in real life?
I'm quite shy, but I'd like to think that I'm not. I don't have a girlfriend, but I try. Sometimes I find myself not knowing what to say to [girls]. I don't understand girls yet, but I'm trying to.
uuu.... bidny... taki nieśmiały.... heeheheh.... moze mu pomożemy znakleść dziwczyne.... będzie chodzić z każdą 1 dzień w tygodniu...hehehe... ja zajmuje czwartek... (wtedy mam najmniej lekcji) heheheh
pozdo łysa
to wiecie moze ja wezme poprostu sobote bo wtedy w ogole ni ma lekcji i juz nawet o 8 rano mozemy sie spotkac:Djak chce czwartek to se go bierz.... bedziesz siedziec w szkole a potem lekcje i uhuhuhuh...ale wiesz jeszcze mozesz wziasc niedziele.....:)
jej ja lubie niesmialych chlopcow....sa tacy pociagajacy i slodcy.......mniam:D
monisia:)
nie... niedziela mi nie pasuje... sobota też nie... bo leci mój ukoffany serial... a czwartek najbardziej mi odpowiadają...hehehe....
pozdro
a ja kce poniediałek...
tak po prostu...
ale w sumie biedak chce zrozumieć dziewczyny, no więc ze mną nie powinien sie zadawać hehe...
pozdro...
Przecież on grać nie umie. Radcliffe to nie aktor, to paraaktor rodem z Wierzbowej Doliny. :) Ogólnie grać hopak nie umie, wybrali go tylko za gębe (szpetną po za tym).
A ja zgadzam się z Wujkiem Mroową. Można było zamiast Radcliffa wybrać kogoś kto jest aktorem (:D) i ma o wiele większe umiejętności aktorskie.
wiesz nie zebym cos miala do ciebie ale wiesz....moze pogadajmy o twojej twarzy....on wyglada dobrze...jak chlopak powinien wygladac......wybrali go bo najwyrazniej lepszych nie bylo...to chyba o czym swiadczy...ze nie jest taki zly:P
Moja twarz? Ależ, moja droga, ja nie grywam w filmach; porównanie nie ma sensu. Jednak niestety Radcliffe jest niejako profanacją jednej z moich ulubionych postaci książkowych, niestety. Jeszcze w pierwszej części to wyglądało przyzwoicie- potem coraz gorzej :(
Smutne, ale prawdziwe.
to moze w takim razie kogo proponujesz zamiast radcliffa?? najwyrazniej nie mieli lepszego...bo gdyby mieli to by wzieli...a on odpowiadal im co do wygladu i poprostu mial juz doswiadczenie male...ale mial bo przed tem juz gral przeciez w kilku filmach.....
widzisz mysle ze to kwestia tego ze czytajac ksiazke wyobrazalas go sobie inaczej i ogladajac film sie rozczarowalas??) nie wiem.....moze i tak nie jest...:)
ale jednak on nie jest zly..... i pasuje do tej roli.... i chcesz czy nie juz bedzie gral harrego:)
Wiem, że i tak to jest przesądzone, ale chyba nie zabiera mi to praw do krytyki.
A twoja argumentacja przypomina mi cytat z jednego polskiego filmu : "Musimy znów przedyskutować, czy słuszne było wprowadzenie stanu wojennego. Odpowiedź jest tylko jedna: skoro go wprowadzono, było to słuszne" :)
Przecież reżyser i scenarzysta mogą się mylić, tak jak mogę się mylić ja.
Moim zdaniem do tej roli byłby lepszy np. Osment
czy ja wiem... Osment?? on był słodki jak był mały... a teraz ma taki obleśny nos... ale każdy ma swój gust.... co sie stało to sie nie odstanie.... a gdybanie nic nam nie pomoze.... ja tam sie cieszę ze on będzie dalej grał... no bo przeciez mogli go zmienić ....a tego nie zrobili.... to też o czymś świadczy. :B
pozdro
Osment gra fajnie...
ale pomyślmy realnie...
J.K.Rowling nie zgodziłaby się na niego z powodu np. wyglądu... no on nie wygląda jak Potter...
my na sprawę i tak wpływu nie mamy...
pozdro...
a propos tego całowania to ja po cichu licze na to, że w tej scenie zastąpi dana dubler (zawsze mozna na to liczyc nie), ale z drugiej strony... może i nie pokazą tego na filmie?
jak co to będziemy manifestowac! wiecie plakarty pt.
"CAŁOWANIU MÓWIMY NIE!!!" albo coś w tym stylu:)
Aha!!! ja zamawiam wtorek!
PSCOLA
:*
sie zgadzam.... hehehe.... Całowaniu kategorycznie mówimy NIE!!!... a tak poza to może w wakacje uda się mi pojechać do Londynu... albo z mamą albo moze z dominisia.... a tak apropo to dyman... dowiedz sie wreszcie gdzie ty jedziesz.. i czy ja mogę jechać??? ok?? więc moze sie tak zdażyć ze on będzie szedł ulicą...i.... na siebie wpadniemy....oh... i to bedzie takei romantyczne... i będze go sledzić...heheh
pozdro
Do londynu???
Ja tez tak chce!!!!!!!!! To nie fair!!!!!!!!! ;( Będe płakać!!!
Ale jak tam pojedziesz to od razu możesz mu zupełnie przypadkowo wspomnieć że masz tu pare fajnych kolezanek?
O! no i musimy się go zapytać od kiedy zaczynamy ze sobą chodzić;)
No wiesz czy mu czwartki pasują:))
A tak na poważnie to nie wiemy czy w wakacje ON tam będzie nie???
Wiesz może być wszędzie.
Acha !
Już teraz zaczynam drukować plakaty
"KATE LEUNG JEST OBLEŚNA" :)
PSCOLA
wiesz to nie jest pewniak... moze sie okazeć ze nic z tego nie wyjdzie... no ale zawsze można mieć nadzieję.... jak by coi to mozecie na mnie liczyć...hehehe.... a tak poza to ja widziałam tylko 1 jej zdjątko jak gada przez kom. więc trudno mi powiedzieć czy jest ładna czy nie...
pozdro
hm... wydaje mi sie że naszej pscolce chodziło o to że do calowania nasza Katie sie nie nadaje (bo jest obleśna...)! czy tak?
~Deylonia~
O tak wlaśnie o to mi chodziło. może i być ładna ale do całowania to ona sie nie nadaje- i to wiemy z całą pewnością!
pscola
aaaahhhhaaaaa..... ok... kapuję.... a z kad wiesz jaka jest do całowania?? :) mi to tam wszystko jedno.... już lepiej z tą cho chang niż z hermioną... co nie???
No tak... hermiona, jeżeli chodzi wam o Emme... ona nie jest najfajniejsza. nie obrażając nikogo ale...coś się zmieniła. w pierwszej i w drugiej części była fajna- naturalna. teraz jest jakaś inna... strasznie się mizdzy przed kamerą (no wiecie w wywiadach). tak wiadomo ze katie jest leprza od emmy. nie wiem jak u niej z całowaniem, ale od razu zakładam że beznadziejnie:)
Hej widziałam nowe zdjęcia z planu na
www.danradcliffe.com
zajrzyjcie!
PSCOLA
Popieram! mi tez się nie podoba to jej zachowanie.
ja tez widziałam te zdjęcia. najbardziej podobają mi się te z balu i z trailera.
acha a propos trailera to znalazłam pare filmików z danem, emmą i rupertem o tym jak sobie radzą na planie.
http://www.mugglenet.com/movies/movie4/videos.shtml [www.mugglenet.com/movie ...]
sa tam tez właśnie zapowiedzi.
~Deylonia~
ej no bez obsesji mi tu...
chłopak się cieszy, że się będzie przed kamerą caławał, a wy co, hehe??
nie no mnie sie to podoba, chciałabym te transparenty zobaczyć...
a tak w ogóle, coś mi się zdaje, że wybieramy się w to samo miejsce...
kciałam poznać nowych ludzi(niekoniecznie Radcliffe'a, male szanse poznania) a tu się okazuję, że wszyscy znajomi tam będą...
a propos, jak ktoś będzie chciał mnie tam znależć(nie wiem po co, ale dobra), to niech się zadymami kieruje...
bo tam gdzie zadymy tam i ja!!!!
pozdro..
oj ja nie lubie watson..mam do niej jakas uraze normalnie...:)
ej ja tez chce do londynu!!!!! jak tam bedziecie i go spotkacie to nie zapomnijcie o mnie!! i powiedzcie mu ze soboty sa moje!!!:)
oj i co ze chlopak chce sie przed kamera calowac!! ja nie chce i to wystracza by wycieli ten kawalek nie:D no i tak ma byc!!!!:)
ale jak wytną kawałek to i tak zostanie nagrany, więc jak już nagrywają, to ja kce to obejżeć....
no co, ciekawość, czysta ciekawość...
pozdro...
agresywna ty to masz mózg... nie pomyślałam o tym... to ja też jestem za tym żeby pokazali... heheh.... ale bedzie ubaw... jakoś se nie wyobrażam jak on sie całuje....uhuhuhuuh.....
pozdro
ciekawe ile musieli cwiczyc te scene, bo skoro Daniel nie ma dziewczyny wiec nie wiadomo czy umial sie calowac i biedna Katie musiala go uczyc,
calusy dla wszystkich :*
to że nie ma dziewczny nie znaczy że nie miał...
poza tym nie trzeba mieć pary żeby się całować no nie...
dziewczyny sięgnijcie do własnego doświadczenia, hehehe...
pozdro...
eee...ja wiem ze pokaza ta scene...przeciez wszyscy byli rozczarowani gdtbt jej nie bylo.... i na zadnego dublera tez nie liczmy bo on napisal kiedys ze bardzo chcialby ta scene zagrac...wiec...no wlasnie....lepsze z to cho chang nizeli z watson:/
nie do końca rozumiem o co wam chodzi. ale mi się podoba, że Dan zagra w dalszych częściach. chyba bym zrezygnowała z chodzenia do kina, gdyby zastąpił go jakiś inny aktor.
jaki twój, jaki twój??
no przecież to mój kochanek no nie??
o bosh, ale mam dziś zajoba...
no i niezłego KACA też mam...
pozdro...
oj agresywna ... niegrzeczna dziewczynko... tak sie balowało z danielkiem ze teraz nie mozesz wstać... a dobrze ci tak.... ja całą noc na niego czekałam a on przychodzi nad ranem i odrazu idzie spać... a ja już sie nie licze?? a moje potrzeby to co...?? czuje sie taka niechciana...buuu... ale zaraz zadzwonie do elijaha i on napewnio mnie pocieszy ;#
Ona nie mogła wczoraj z nim balować, bo ja z nim byłam na kolacji w Sheratonie i jedliśmy Shato z borowikami i popijaliśmy wszystko Ginesem ( nie wiem jak to się pisze).:):):) No więc tak nie mogło być! Chyba, że się klonuje:):)
Pozdro dla Agresywnej i Łysej bo bez nich nie byłoby tyle śmiechu na forum i dla innych użytkowników którzy chodzą z D.R. na kolacje a potem na spacer przy księżycu:):)
Aha i zapomniałabym o pozdrowieniach dla danielradcliffe1@... sorry, że cię pominęłam :):) Chyba mi wybaczysz??
Aha i zapomniałabym o pozdrowieniach dla danielradcliffe1@... sorry, że cię pominęłam :):) Chyba mi wybaczysz??
jak to z tobą??
to kto był ze mną??
ale w sumie miałm już niezłą jazdę, więc może to był Tobey, albo Orlando...
albo ten śmieszny śmieciaż, co zawsze w poniedziałki narzeka, że nie cierpi kanapek z żółtym serem...
może...
pozdro...
o co wam lata? przecież to forum o danielu a nie o orlando czy innych. poszukajcie sobie swoich tematów i w nich bierzcie udział a nie śmiećcie tego forum i podobnych!
no coz..moge sie zastanowic czy ci wybacze.no ewentualnie moge ci wybaczyc......;:)
taaaa..calkiem zabawne jestescie...alewy klamiecie..no blagam..przeciez wlasnie wczoraj wrocilismy z weekednu..bylismy u niego na ranchu z konikami:D i takimi tam:) fajnie bylo:) no bo jak wytlumaczycie moja nieobecnosc przez ten weekedn??;)
No dobra Monisia nas nie musisz oszukiwać, dobrze wiem, że nie byłaś z D.R tylko z Rupertem. No przecież spodkałyśmy się w Londynie na ul. Pokątnej w Dziurawym Kotle i ty byłaś z Rupertem. Nie pamiętasz??? Za dużo tego kremowego piwa! No, ale nadal zastanawiam się z kim była Agresywna?? To podejrzane może wekkend spędziła z Banderasem?? :):):):)
pozdro
O nie nie nie!! ja bylam z danielem..Rupert jest bardzo przebiegly i nie wiem jak ale dowiedzial sie ze bedziemy tam z danielkiem..nie udalo nam sie ukryc i znalazl nas..wiec musialam saba zadowalac az dwoch naraz..a to takie meczace...jak daniel wejdzie ci na glowe i ciagle tylko buzi,buzi i przytul mnie to sie nie odpedzisz ale rupert bywa jeszcze gorszy tym bardziej ze z nim sie dosc rzadko widuje to jak sie steskni to jak mnie widzi to od razu z lapami do mnie...musze mu powiedziec co o tym mysle..zazdrosc do niczego go niedoprowadzi...
agresywna mysle ze mogla byc z ......hmmmm......szczerze mowiac to nie mam pojecia..pewnie nam powie jak wroci :)