Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

on będzie grał!!!!!!!!!!!!!!!!!!! we wszystkich częściach......... chyba sie poryczę..... ale to było do przewidzenia...... :D:D:D:D:D:D:D:D....... mają ci ludzie szczęście ... bo jak byśmy sie do nich wybrały to by nie mieli fajnie...hehehehhe

ale mam dobry humor....heheheh

pozdro łysa

Gis_xD

alez ja sliczne zdjecie mam teraz na blogu,prawda..normalnie wpadlam w zachwyt.....mniam;)
to bylo tak na marginesie;)
pozdro monisia:)

danielradcliffe1

.... a ja właśnie wruciłam z zakościela gdzie spędziłam romantyczny tydzień z 100 amerykańców...heheh.... teraz mam wolne wiec moze wyskoczę gdzieś z elijahem

Gis_xD

(tak jak sie zpodziewalam!!!) Znowu tutaj mi trujecie jakies gadki bez sensu!!!!!!!!! Pamietac, widze wszystko co wy tutaj trujecie!!!!!!!

Rayana

Ja juz wole zamknac sprawe, bo jakos ta sprawa mi sie nie podoba.

Rayana

hej, ray wrzu na luz...
no bo to nasza wina, że eliah orlando i inni na nas lecą??
pozdro...
agresywna :)

SamoAgresja_Polska

no własnie lgną do nas jak muchy do gówna..heheheh.... a nam to nie przeszkadza... jak to miło byc piekną, sławną, inteligentną i bogatą...heheheh

Gis_xD

Jak mam wrzucic na luz skoro wszysko mnie boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gis_xD

no wlasnie musisz wrzucic na luzzz... nie mozesz sie spinac za bardzo bo bedzie bardziej bolalo:):)
jejus no poprostu na storna danradcliffe.com jest super...tam jest mnustwo superowych zdjec z 4 czesci:D miedzy innymi jak sie kapie harry z jajkiem(lol) hehehe:D
monisia:)

danielradcliffe1

Ja tez wiem cos o tej fotce. Nawet se zapisalam. Ale to fota kiedy harry patrzy gdzies tam i widac tam fajne babelki :-DD A poza tym, jak tu dasz link do tej foty z jajkiem to dam cie na ulubionego uzytkownika ;-))
Nie sciemniam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Gis_xD

Moja siostra miała rację - musiał zagrac we wszystkich częściach. Producenci Harry'ego Pottera twierdzą, że jest za stary, ale to głupota. W "Beverly Hills 90210" z trzydziestolatków zrobili piętnastolatków, a z siedemnastolatka nie zdrobią piętnastolatka?!

Gis_xD

http://www.danradcliffe.us/coppermine/displayimage.php?album=191&pos=13 [www.danradcliffe.us/cop ...]
tak to wyglada...ale ja linkow nie umiem,ie umiem:( brrr... no coz kiedys sie pewnie naumiem:)
ale to jest inne zdjecie ale tez jak sie kapie:D wedlug mnie duzo fajniejsze...no coz:D moze dlatego ze wiecej widac? a moze ze wzgledu na mine?:D

Gis_xD

ha! a jednak umiem...a skoro umiem juz to dam jeszcze do kilku fajnych:D
http://www.danradcliffe.us/coppermine/displayimage.php?album=191&pos=45 [www.danradcliffe.us/cop ...]
to jest jak sie kapie..tyle ze to jest to ktore mi osobiscie sie malo podoba...
ale jesli teraz patrzec na moim zdaniem najladniejsze zdjecie ze wzgledu np jak wyszedl na nim daniel radcliffe to moze to:
http://www.danradcliffe.us/coppermine/displayimage.php?album=191&pos=10 [www.danradcliffe.us/cop ...]
hehe ale teraz mam zabawe:D

danielradcliffe1

U mnie nie chca sie ladowac obrazki, ale dzienx ze pamietalas o mnie :-DDD Dodam cie na ulubionego uzytkownika :-)) Ale mam pytanie: czy na tej, gdzie podawalas te obrazki cos sie jeszcze robi czy tak sobie juz jest obrazek??? I daj mi odpowiedz...

Gis_xD

oj ja nie wiem o co ci chodzi.... nic sie nie robi..jak kliasz na link to powinno ci sie pooprostu zdjecie pokazac..ale lawiej bedzie chyba jak se wejdziesz na strone www.danradcliffe.com tak jest mnostwo obrazkow:D:D oficjalna strona dana:D bardzo mi isep odoba.....

danielradcliffe1

Dzienkuje za rade. Chyba sie tam dzisiaj pokrece. I jutro mnie nie ma i we wtore ale chyba w srode lub w czwartek. I cie dodalam ;-DDD

Rayana

Wiesz, na Veritaserum sa tam takie same obrazki. Sama widzialam a niektore se sciagnelam. Ale dzienx za checi. Jesli chcesz to kilka dni w tygodniu tez se wchodz na http://www.veritaserum.com/ Tam sa tez inne fotki ;-)) Ale ta oficjalna stronka o Danie tez mi sie podoba ;-)) Moze bede tam co kilka dni zagladac, nie wiem. I wejdz na mojego bloga i skomentuj!!! U ciebie skomentowalam ;-DDD

Gis_xD

oh lol dzieki za dodanie mnie:D:D ale wiesz danradcliffe.com jest dla mnie o wiele lepsza strona gdyz ta strone prowadzi dziewczyna ktora no jakby to ujac zna daniela osobiscie i czasami sie z nim konsultuje w sprawach strony i czasami udziela jej wywiadow..poprostu uwielbiam tez ta strone ze wzgledu na jej swiatowa forme...komentuja tam ludzie z calego swiata(no przewazajaco dziewczyny-ciekawe dlaczego-_-") bylam pare razy na veritaserum ale jakos tak..nie przypadla mi do gustu...bo na dan adcliffe jest wszystko co sobie wymarzysz z nim zwiazane...ale to moje zdanie:D

danielradcliffe1

a widziałyscie to zdjecie co daniel jast w reczniku i co emma przytula... fajne ma nogi heheh.... a to co jest troche nago ...sweet....

Gis_xD

phi! no oczywiscie ze widzialam..sa dwie z serii daniel w reczniku i emma obok niego:PP slodkie.....slodkie...wiecie co..doszlam do wniosku,ze on nigdy nie byl ladniejszy..takie moje zdanie...naprawde w 3 czesci byl no ladny..ale nie az tak jak teraz..teraz to jak sobie patrze na jego zdjecia z 4 czesci to ulalalalalalla!!!!!uwielbiam jego kosci policzkowe i nos(lol)
tak iwem jestem nienormalna(lol)

danielradcliffe1

nio..,. z części na czesć robi sie coraz ładniejszy...hehehe :) :*

Gis_xD

Nooo... mam fotki z Danem z opcietymi wloskami. Wlasnie poszlam dzisiaj se na Veri i juz czary mary i mam te fotki!!!!!!! Sa odjazdowe!!!!! Na forumie o CO tam jest etn temat wpisany i linki do tych fotek ;P Na serio nie zartuje!!!!!!!!!!!!

Gis_xD

ja weslzam na danradcliffe.com i koniec...dzien rozpaczy...dzien zaloby..poprostu katastrofa..jak on wyglada..jak jakis niedorobiony pedal..blagam....to byl moj ideal urody...blagam niech on zrobi cos z ta fryzura...niech nisi peruke czy cos ale nie1!!!!!!! blagam dan!!!!!! nie chce zebys mial krotkie wlosy!!!!:(