Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Możecie mi powiedzieć!bo mi się wydaje że on jest niski

mimimimi1993

oh... porażka... on ma tylko 163cm... strasznie niski.... buuuu... ale faceci rosną do 20 roku(chyba) życia wiec ma jeszcze szanse :P

Gis_xD

A czego chcecie od niskich osób? Niskie jest piękne!

1,55 metra pozdrawia wszystkich niziołków!

mimimimi1993

Hehe...163cm wzrostu?? Hehehe....Kurdupel:P

mimimimi1993

Ja mam 16 lat. Jestem chłopakiem i mam 1,75 :( Chce mieć o 10cm więcej:P
P.S Chłopaki rosną do 21 roku życia :))

Szajba

ja mam 18 i mam 189. w twoim wieku szajba chyba tesz tyle miałem. Ale i tak Radcliffe to kurdupel, hehe :D:D.

MlodY

Daniel Radcliff jest piękny!!! I mi nie przeszkadza ze jest niski...
Nie kocham was śmiejecie się z mojej miłości...
buuuuuuuuuuuuu....:(:(:(:(:(
Agnieszka!!!

mimimimi1993

ej dobra..to nie mozliwe ze ona ma tylko 163cm:( qrde jaki kurdupel(lol) ja mam 176cm jak wiec hmm.....Boze ponad 1ocm nizszy ode mnie....prazka danielu, porazka:):)
moniqa^^

danielradcliffe1

boze ja mam 14 lat i mam 1,72 cm wzrostu kurde gdzie on stal jak wzrost rozdawali i ciekawe czemu go wzieli skoro w kazdej czesci Harry jest coraz wyzszy a ten cos jakby nie rosl

xpand

No jak to gdzie stał. Obok Toma "Ethan Hunt" Cruise'a i Elijah 'Frodo" Wooda :D.

MlodY

oj tam... moze jeszcze urośnie chociaż do 1, 78 heheh.... jeszcze ma czas... tylko niech sie spreża :P

Gis_xD

Mi się wydaje że ma około 1.70, nie 1.63.. Wiecie w jednym z wywiadów, na pocżatku krecenia drugiej częsci podawali 1.63... Perzeciez dotej pory urusł... Chyba nie zatrzymał sie w miejscu :P;)
Poza tym mówiono, ze jest za wsoki by grać Harrego.. Głupota moim zdaniem. :P:P

Agulka88

moze... ja ostatnio w gazecie przeczyta łam ze on ma 1.63 ale juz sama niewiem... wsio rawno ile ma...

Agulka88

Ta....To ty chyba nie dokładnie gazety czytasz...mówiono ze jest za stary zeby grac Harry'ego a nie za wysoki!!!
Rozbawiłaś mnie...:):):):):)
Agnieszka!!!

mimimimi1993

Niestety jestem o 2 centymetry wyższa od niego(jeżeli ma 163cm) Oh Danielu... weź sie za siebie i leć na rozciąganie kości :D

pozdro
3mcie się
Julia

Julia_9

Jakież ja mam szczęście!!!! Mam 16 lat (od 24 grudnia tego roku) i tylko 1.58m. Chyba nie ma na świecie faceta niższego niż ja (oprócz oczywiście karzełków)

mimimimi1993

hmmm...czuje sie tu troche....duza...tu padaja takie liczby jak 1.58,1.63...qrcze...
moniqa:PP

MoniQa_2

ja się czuję średnia, 1.70.. mnie to wystarcza...
ale jak pojadę do Londynu, będę(razem z łysą) czatować pod studiem, w którym będzie kręcony HPiZF to będę mieć ze sobą miarę krawiecką...
wiecie, obczaimy, będziemy śledzić, porwiemy w ciemnym zaułku, zakneblujemy znokautujemy, zmierzymy, ocucimy i wypuścimy na wolność...
a wyniki zapodamy tutaj...
ale mam plany!!!
hehehehehe.....

o bosh, znowu mam głupawkę...

pozdro...
agresywna :)

SamoAgresja_Polska

Agresywna nie przejmuj się...nie ty jedna;D

A plan genialny,naprawdę...Tylko takie porwanie może wywołać szok,który odbije się bardzo niepozytywnie na grze aktorskiej delikwentaXD
Ale cóż...życzę Wam realizacji tego jakże ambitnego planu;P

pozdrawiam
finez;p

finez7

Ach... cóż mi pozostało?:D Życzem Wam szczęścia... :) I spełnienia Twojego szatańskiego planu :D Hehe :D A tak na marginesie.... Jak jush go zakneblujecie, to odsłoncie mu twarz i dajcie mu buziaka w .... hmm..... nos:D Ode mnie :D Ale nie zapomnijcie!! :)

pozdro
3mcie się
Julia

Julia_9

uhuhuhuhu... agresywna jaki plan... tylko musimy dopracowac każdy szczegół... bo jak nas złapią to koniec.... chociąz uwazm ze twój urok osobisty i mój dar przekonywania zdziałają cuda.... i daniel sam nam sie odda :D ... heheh....
a i julko nie martw sie wycałujemy go od wszystkich :P
pozdr

Gis_xD

Dziex dziex Łysa :D Ale wycałowywujcie go gdzie tam chcecie od wszystkich ale w nos to moja osobista dedykacja :D

pzodro
3mcie się
Julia

mimimimi1993

a plan wam sie nie uda....wybaczcie...-_-" za wolno myslalyscie aby jakis plan wymyslec i ktos was iestety ubiegł...zdaza sie..:PP
moniqa^^

MoniQa_2

za wolno???? yyy.... pomińmy to, że my właściwie nie myślimy, ale plan to plan, wykonać trza!!
pozdro...
agresywna :)

SamoAgresja_Polska

zgadzam się z agresywną :D Plan się uda na 100% :D I ja trzymam kciuki :D Ale jeżeli dowiem się od Dana że go nie pocałowałyście w nos ode mnie to jush nie żyjecie :D

pozdro
3mcie się
Julia :)

mimimimi1993

ale tlumacze wam....ze juz za pozno....
moniqa^^

MoniQa_2

oj Moniczqo!! :D Czemu Ty jesteś tak sceptycznie nastawiona?? :) uda się i koniec kropka :D a tak w ogóle to jak się kiedyś spytałam siostry(ok. 4 miesiące temu) to stwierdziła, że Radcliffe może mieć 180cm!! hehe :D (lol)

pozdro
3mcie isę

Julia_9

a to czemu ma sie nie udać?? wystarczą dobre checi :P ... i troche pomysłów :P .... 180cm ... heheheh... dobre... uchcuchuchuc

Gis_xD

a skąd wiecie ile on już i teraz ma wzrostu? ostatnio widziałam, że ok 170 cm... no a więc skąd ta pewność ... nie mierzą go co godzine.. no nie??

Pozdroffionka
Natrina ;P

mimimimi1993

no ale nie uda wam sie...napewno nie w angli...bo juz dawno ja go uprowadzilam! jejus no^^
a,ze ja mam dobry sejf to go nie wezmiecie....nawet nie probujcie sila...
moniqa^^

mimimimi1993

Nom..jest malutki.. ale ma jeszcze spore szanse żeby jeszcze urosnąc.. chłopcy rosną do 21 roku życia........... No ale fakt pozostaje faktem, że ciężko będzie mu znaleźć dziewczynę swojego wzrostu, bo przeciętnie laski mają 1,65 :) Ale nie przeczę, żer nawet wyższa poleci na jego kasę...

mimimimi1993

Nom..jest malutki.. ale ma jeszcze spore szanse żeby jeszcze urosnąc.. chłopcy rosną do 21 roku życia........... No ale fakt pozostaje faktem, że ciężko będzie mu znaleźć dziewczynę swojego wzrostu, bo przeciętnie laski mają 1,65 :) Ale nie przeczę, żer nawet wyższa poleci na jego kasę...

mimimimi1993

oj dobra....wtedy mi sie pisac nie chcialo,ale serialnie to on ma juz te 1.70 wiec spoko...a jeszcze troche urosnie przeciez...wiec...moze mnie jeszcze przerosnie XD
moniqa^^

mimimimi1993

nie, to niemożliwe, on zapewne jest wyższy
ja Wiek Prawie 16 - 178 cm

Viggo_2

On ma 1.70, tak pisalo w Imdb. pzdr
:P

mimimimi1993

co to za bzdury?????? kiedy miał 13 lat miał wtedy 168 cm!!! a teraz ma 16, więc chyba troche urósł, nie??!!

mimimimi1993

No cóż.... już n ikt nie będzie musiał uprowadzxa Danielka i nie będzie musiła go miertzy z przymusu :) Dan jest wlasnie u mnie, sączymy sobei przedwczesnego szampana i własnie Daniela zmierzyłam :) Mierzy 2metry i 50cm :D Zatkało??:PP I teraz nie macie prawa narzeka że jets niski :)

pozdro
3mcie się
Szczęśliwego Nowego Roku!! :*:*

mimimimi1993

Naprawde świetny plan!!! Pocałujcie go też ode mnie :* no i weżcie poróbcie mu jeszcze pare zdjec :P tylko prosze jakieś normalne błagam!!!
Acha!!! i zmuście go aby chodził normalnie ubrany. przecież jak zobaczyłam niedawno jego zdjęcie z RÓŻOWYM KRAWATEM to myślałam że padne trupem!!!
pozdrowienia

Pscola_2

Pscola!! :D Ty sie nie znasz!! :):) Dan miała zajebiście różowy krawaj ale o to chodziło :) (lol) Żeby był widoczny :) Ma styl :D

pozdro
3mcie się

Julia_9

Jak dla mnie Julia to tutaj nie chodzi o styl tylko o poprostu bezguście (niestety) i nie chodzi mi tylko o krawat a co do wzrostu to 163 cm to nie hobbit z flores ale mogło by być lepiej :( pocieszam się, że jeszcze urośnie.

mimimimi1993

dobra dobra,jego styl jak dla mnie jest nijaki...taki tam...hyh XD
moniqa^^

MoniQa_2

N N N N..... NIJAKI??!!!! Moniqa!!!! Czy ty oszalałaś??!!:D Zachowujesz sie tak jakbys jush miała Danielka w dupie :PP A to niedopuszczalne, no nie?

pozdro
3mcie się

Julia_9

eeeeeeee tam...... zwykły nastolatek tak jak wszyscy tylko ze ma jakos milion razy wiecej szmalu od nas i zna go cały swiat............... a tak to NOTHING SPECIAL, o jeszcze bym zapomniała zyczyc Wam powodzenia w tej GENIALNEJ akci pt:"ZMIERZYĆ dANNY'EGO":)))) sie uda!

mimimimi1993

no bo nie ma jakies super stylu no co XD
chociaz w harrym to go fajnie ubieraja....w sumie...bziuum^^
oj nie mam go w dupie:D nawet tak nie mow :D
moniqa^^

mimimimi1993

Hmmm...ja ostatnio czytałam, ze ma 170cm:D:D Tak jak ja;)
Ale nie zaszkodzi go zmieżyć:P Życze powodzenia z tym planem;) I myśle, że moge liczyc no to, ze ucałujecie go też ode mnie:D:)

Pozdrowionka:*

fleur_2

jak znajdziemy go w londynie to ucałujemy go od wszystkich.. i jeszcze pare na zapas... i odrazu go przytrzymamy i zmierzymy.. zeby niebyło wątpliwości :P

mimimimi1993

No oki... jeszce raz powodzenia i z góry dzięki:) Ale to ma być ładny pocałunek, a nie jakieś byle co...w końcu ma być on ode mnie, wiec prosze sie postarać:):D

Pzdr:)

fleur_2

Prosze- ode mnie od serca i w nosek :*
Heh ja niedawno u kuzynki przeczytałam w "kolorowej" gazetce dla nastolatków że ma 163 cm nie przejmoje się tąi nformacją z paru powodów:
1 i najważniejszy punkt nie wierze gazetkom tego rodzaju nie ubliżając nikomu ale uważam że autorzy tych gazetek nie piszą tego co jest naprawde ale szukają materiału na niezłą sensacje. nie czytam takich gazetek chyba że jest tam coś o Danie a zresztą ciągle piszą o nim to samo więc po 15 minutach całe pisemko ląduje w koszu a zostawiam sobie mały artykuł o Danie;)
po 2 to Dan pewnie i tak urośnie
po3 bardziej wkuża mnie ten KRAWAT!!!

same zobaczcie:

http://www.danradcliffe.us/coppermine/displayimage.php?album=lastup&cat=5&pos=5 [www.danradcliffe.us/cop ...]

czy to nie wygląda masakrycznie?

Pscola_2

heh zły adres wpisałam ten jest ok.

http://www.danradcliffe.us/galleries/hpgof_paris_premiere/preview_gofparisprem_e mily4.jpg [www.danradcliffe.us/gal ...]

Pscola_2

a to dla tego kto chce sie posmiać... troche

http://www.danradcliffe.us/galleries/scans_2006/m_200601_morph.jpg [www.danradcliffe.us/gal ...]

mimimimi1993

Ah i jeszce jedno prawie bym zapomniała...ten pocałunek ode mnie ma być od serca, najlepiej w usta a jeśli nie to może byc policzek:)
i PROSZE SIE POSTARAĆ TO MUSI BYĆ NAPRAWDE ŁADNY CAŁUS:)
Pozdrowionka:*