dobrze./.. dobrze... dotarło do mnie... niemartwcie sie to bedzie najbardziej namietny pocałunek w nos itp. jaki w życiu dostanie :P :*
Ekhem...powtarzam jeszcze raz ode mnie w usta lub w policzek:P:P:P:P:P:):)
No wiesz my Ci przypominamy tak dla pewnosci, bo jeszce jak go zobaczysz to zapomnisz i co będzie:P:P Wiesz przecież jak Dan działa na kobiety:P:):)
masz racje,ten rozowy krawat to istna tragedia...XD
matko,biedny Daniel tak zostanie obcalowany,ze nie wyjdzie z tego calo...a ja ucaluje go osobiscie...zeby nie bylo XD
moniqa^^
No ja myśle:) Postarajcie się...to musi być namiętny pocalunek ( przynajmniej ten ode mnie)...aha i jeszcze jedno czytałam jakies dwa dni temu w gazecie, że on ma 170cm...i w necie na aktualych stronkach też tak pisze...wiec chyba i tak jest:)
Pozdrowionka:)
No widzicie :D a jak spotkam Danielka to mu sie zpaytam czy jush został ucałowany najbardziej namietnie i z języczkiem w nos przez dwie dziewczyny z Polski :D Nieważne czy tak czy nie :D Ja i tak go pocaluje namietnie w nos a potrem jeszcze bardziej namietnie w usteczka :D
pozdro
3mcie się
Julia :)
o kurde!!!!!!!!Czemu to taki niziołek???Oby urósł!!!!Niezbyt lubię niskich facetów....ale przynajmiej cedrik jest wysoki
Wiecie co on nie jest ani wysoki ani tez za niski..na premierze WA w Londynie gdy byłam to jak stanoł tak w poblirzu mnie to musiałam w zwyrz patrzeć a miałam 161 cm a on przynajmniej 5 cm był wyższy tera mam 165 to on na bank do 170 dobija. pozdro dla niziołków i wysokich tez
hejka ja niestety mam wzrots jego podany w calach 5'5.5" niestety musisz sama sobie przeliczyc ile to jest bo ja w tym sie nei orientuje!! zapewne do 170 dojedzie!!!
Jam mam 15 lat i mam 163 cm wzrostu, ale mam kumpla w klasie który też ma 15 lat i ma 191 cm. Więc Radcliffe to taki Frodo Potter :p
jeslei on ma 55.5 centla a moja kolezanka ma 50 i jej wzrost to 166 a ja mam 75 centyli (chyba) i moja wzrost to 170 to czyli on ma jakies 166,5 bardz 167. moze jeszcze uda mi sie dokladniej znalezc zal musze miec wiecej czasu a teraz jest szkola i nei za bardzo pozdro!!