Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

bawi mnie to cale wyzywanie sie antyfanow na nastoletnich gwiazdach robiacych wielka kariere w showbiznesie...:P przez przypadek wpadlem na ten filmik pokazujacy rozne zabawne zachowania watson, radcliffe´a i grincha. i musze przyznac, ze sprawiaja oni wrazenie bardzo zabawnych, przebowjowych i towarzyskich ludzi:D obejrzyjcie sobie, a dopiero potem na nich najezdzajcie:) jesli nie wydadza wam sie choc troche sympatyczni to raczej z wami jest chyba cos nie tak:P
a oto link: http://www.youtube.com/watch?v=8Xpb-iQQ0lk&search=bohemian%20like%20you%20radcli ffe [www.youtube.com/watch?v...]

pozdrawiam wszystkich:)

tramwajaj

taaa...niesamowicie zabawny filmik, najlepszy ten moment jak Rup poprawia wlosy gdzies okolo 2:40min, polalam sie ze smiechu:p ale dzieki za linka bo fajna piosenka:)

dominika_xxx

nie napisalem ze ogladajac go mozna polac sie ze smiechu, wiec mozesz darowac sobie ten sarkazm:P

a co do piosenki to jest to jeden z ulubionych kawalkow, jednego z moich ulubionych zespolow:)

tramwajaj

Hihih :D Mnie się najbardziej podoba moment gdzie Dan jest w zielonej bluzie i dżinsach i potem tak szybko zakłada nogę na nogę :P Kolega mi powiedział, że np. on nie zakłada nogi na noge bo yy... :D Wtedy go coś boli :D Hmm.. Może Dan wykastrowany...?? Ups!! Przecież ja jestem jego największą fanką!! :D Dobra, nie zwracajcie na mnie uwagi to będzie dobrze :d

Julia :)

Julia_9

yy... to raczej twoj kolega ma jakis problem;) a mi sie najbardziej chyba podobalo jak emma watson uderzyla jakiegos dziennikarza piescia:PP

tramwajaj

Ej ej :D Ale drugi kumpel który przy tym był potaknął i powiedział że wykastrowane pedały w różowych koszulkach i obcisłych spodniach zakładają noge na noge :D No ale oni zawsze zakladają noge na noge "po męsku":P:D

Julia_9

Po męsku to moi koledzy a nie pedałki jak co (lol2)

Julia_9

to jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu ze twoi koledzy maja jakies kompleksy;)

tramwajaj

Hmm.,.. :D Czy ja wiem.... :P Nie jestem facetem i nie mam sie na co uskarżać :D Jesteśmy w końcu odmiennymi gatunkami i mamy swoje zwyczaje :P

tramwajaj

Nie no najlepsza jest Hermiona, która uderza tego kolesia :P heheh...(LoL)

CiasteczkOwy_Potwor

Jakby co to ja "Julia:)" :) Mam nowe konto, ponieważ jako osoba bardzo inteligentna wylogowałam się i zpaomniałam hasła i do konta i do maila :) Ale okej :) A więc... Chciałam złożyć życzenia drogiemu Łukaszowi :):) Mimo, iż Cię nie znam za bardzo to uważam, że jesteś bardzo fajny :D A więc zdrowia szczęścia, pomyślności, dużo wody mydła i ręczników no i spełnienia wszystkich marzeń i w ogóle wszystkiego czego byś sobie życzył!! :*:*

Julia_odeszla____

racja..fajny był ten moment jak Watson walnela z pięści tego dziennikarza XD ale tak ogolem to...ym...Daniel jest z nich wszystkich najlepszy..tzn. najmniej sztywny XD
moniqa^^

MoniQa_2

ale dawno mnie tu nie było...duzo nowych tematów...
zajefajny filmik... na serio... lepszy niz normalny harry potter xD ... danielek taki sweet no i emma tez fajnie sie zachowywała

pozdroff :*
łysa

Gis_xD

jak na moj gust zachowywala sie jakby nie byla sobą...bo śmiała się?:D...
no nie iwem,nie trawie tej dziewczyny tak jak daniela jako aktora XD

Gis_xD

jak na moj gust zachowywala sie jakby nie byla sobą...bo śmiała się?:D...
no nie iwem,nie trawie tej dziewczyny tak jak daniela jako aktora XD