Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

byłam dziś na HPICZO-zajebisty film, najlepszy ze wszystkich części,
smiałam sie jak niewiem (aż sie popłakałam ze smiechu w 2 scenach), i nawet troche bałam a na końcu sie poryczałam... :P nie mam słów żeby powiedzieć jak mi sie podobał... no the best... a i muza była yo, i scenografia, i było tak mroczno i tak na serio... i taki ładny cedrik, harry, krum... i było wyjebanie... :P... musicie obejzec... a ja czakam tylko az beda lepsze wersje zeby se sciagnąc lub kupic :*

Gis_xD

nie ma co... starczy mi na nastepny rok zeby siedziec tu i sie zachwycac danielkiem... heheheh

Gis_xD

ja poprostu o malo nie spadlam z krzesla jak jeczaca Marta sie aczela doniego przytulac i takie jakies odglosy z siebiewydawala..ale cala sala wybuchla smiechen jak Marta zanurkowala(lol)
swietnie byly zrobione sceny w labiryncie..muzyka poprostu piekna,cudnie dopasowana do poszczegulnych scen! Cedrik byl przystojny a o Danielu juz nie powiem hihihi:D:D swietnie zrobiona walka ze smokiem:D:D no i na cmentarzu byl dobry klimat...Daniel pokazal,ze juz nie jest takim dretwym aktorem.. i bylo tak mrocznie:D a jesli chodzi o takie sceny jeszcze gdzie bylo zabawnie to jak harry prosil cho chang zeby poszla z nim na bal...biedny,niesmialy harry:D i tak w ogole jakas nieposkladana ta moja wypowiedz..ale niewazne...za duzo emocji...no i jak zawsze musialam sie wydrzec na cala sale..tak dokladnie to wtedy kiedy Hermiona pocalowala Harrego w glowe..tzn zrobila to.....15sekund ciszy.... i nagle pisk 'co ona zrobila!!!!?' nie no bylo bosko....hmm..a! i jeszcze bylo smieszne jak Hermiona mowila cos takiego 'wlasciwie to z Krumem malo rozmawiamy...on woli zajecia fizyczne' mimowolnie mi sie to skojarzylo no XDXD
dobra juz sie zamkne oki:)
moniqa^^

danielradcliffe1

hehehe... nio... to było wyjebane... i ta scena w której harry wypluł picie na widok cho... az sie poryczałam ze smiechu.... albo jak zrobił ble na widok hagrida i madam maximus :P

Gis_xD

Nooo, sceny z Martą zdecydowanie nie da się zapomnieć...:)
Ogólnie wilm odjechany:D Polecam wszystkim:)

Gis_xD

a wiecie co ja wam powiem!!!!??? ide dzisiaj na harrego pottera!! znowu(lol) nie moglam sie powstrzymac...wybaczcie mi to:]
moniqa^^

danielradcliffe1

jasne ze ci wybaczymy... ja tez sie pewnie kopsne jeszcze raz :P

Gis_xD

yhm yhm no cedrik to jest chłopak:):):)P:P:P:P:P:P

Gis_xD

Wy macie bzika ^^'

PS: Ta część rzeczywiście najlepsza :D

Gis_xD

Haha...moniqa mi też się skojarzyło, wogle ten filmik jakieś zboczone podteksty miewał...nie no...Hehe...Pozdro:)
Fajna była też scena jak ta jedna z tych siustr patil mówi do rona: to może zaprosisz mnie do tańca...a on nie ^^ wiem że teraz to nie brzmi śmiesznie,ale w filmie jakoś mnie rozśmieszyło...a ta Marta tu sugerowała, że widziała ekhm...bo Cedrika w wannie?? LoL...:)

Gis_xD

tzn mnie w ogole zastanawialo czy harry mial jakies kapielowki alob bo..bo jak by na to nie patrzec to marta tam nurkowala a on sie tego nie spodziewal:) hmmm....
no to na balu z Patil bylo fajne:D ale gUpie do potegi bylo jak Hermiona miala przekazac Harremu ten lancuszek ze Hagrid go szuka i sie spytala ron'a jak ma mu to powiedziec a ron do niej 'po polsku'....ciekawe czy wtedy by w ogole cos zrozumial nie(lol) ale w sumie ten nasz daniel jest tylu jezyczny..midzy innymi wlada polskim z tego co sie orientuje z poprzednich tematow..wiec moze by jednak zrozumial:):)(lol)
no i oczywiscie podobalo mi sie jak Harry nie mogl z siebie normalni wydusic slow 'czy nie zechciala bys pojsc e mna na bal' tylko strasznie to poplatal...biedactwo zestresowane:)
i scena jak wraca z cmentarza i sie rzuca nad cialem Cedrik'a:D
dobra juz nie bede zanudzala wybaczcie:D:D
moniqa^^

danielradcliffe1

oh... ta scena z cedrikiem jak on zaczą płakac to i ja sie z domynem poryczałam... buuuu.... :P a co do tego "po polsku" to wywnioskowałam ze ogladałaś z dubbingiem --- kaszana... cheheheh

Gis_xD

hmmm.... Ja bym raczej nie podzieliła zapału.. Tzn podzieliłabym bo film mi się spodobał a nawet bardzo ale :D nie było mnóstwa rzeczy. No po prostu masakra !! Dlaczego?? Nie było Durleyów, Mistrzostw Świata i nie wiem co tam na tym polu namiotowym robił barty crouch junior ale to jest tylko i wyłącznie szczególik :) Najbardziej podobała mi ię Marta :D Ludzie!! No normalnie napalona jak jasna cholera!! :D Cały czas sie do niego p

Julia_9

wiesz musisz jednak zaułwarzyc ze film i tak trwał ok. 3 godzin... jak by jeszcze umiescili Dursleyów to ludzie zaczeli by wychodzic w połowie... wiadomo my byśmy siedziały do końca ale inni (mniejsi fani) by nie wytrzymali... np. moja siostre straszne tyłek bolał... wiec moim zdaniem jest wszystko co powinno być... a jak ktoś chce wiecej to niech weżmie ksiązke i użyje czasem wyobrażni... bo chyba po to autorka ją napisała :P