który myśli że jest mega gwiazdą bo zagrał Harego Pottera jak ja nie nawidze takich aktorów
ohh.. następny który się nudzi w wakacje :|
1.Skąd wiesz co on myśli? Poza tym z tego co wiem, to on nie bardzo chce, by wciąż wiązano go z postacią Harry`ego Pottera.
2.Wątpię, by czuł się 'mega gwiazdą'... wręcz przeciwnie. Ma do siebie dystans (odwołanie do extras)
3.Nie wygląda na 'zadufanego w sobie gnojka' i nie zachowuje się tak. (np. Nie wydaje milionów na samochody i pieski chihuahua i nie adoptował jeszcze małego somalijczyka. Nie zrobił jeszcze nic, by zasłużyć na miano 'gnojka'. A jeszcze bardziej na miano osoby zadufanej w sobie.
Więc zastanów się co piszesz, bo nie masz żadnych podstaw, na których możesz poprzeć swoje beznadziejne argumenty (jeśli istnieją takowe). Nudzisz się, albo chcesz wywołać burzę.
4.Powinno się pisać "nienawidzę" a nie "nie nawidzę" i "Harry`ego" a nie "Harego"
Dlaczego nie pojeździsz po kimś innym? Bądź oryginalny!;]
Daj spokój, facet jest po prostu zazdrosny, że dziewczyny w jego wieku wolą Daniela ;)
Dobra, teraz poważnie. Nie będę tracić czasu na pisanie kontrargumentów, jeśli ktoś wkręca sobie, że chłopak jest zły, "bo tak mi się wydaje", nie mając nawet rozsądnych argumentów. Albo zakompleksiony, albo chce zwrócić na siebie uwagę, albo (jak już napisałaś) nudzi się w wakacje. Mój czas jest zbyt cenny, żeby go marnować dla takich.