Ja go nie znam , a ósmy jest.. Choleraa, jaka ja obeznana jestem.. Kurde... Ten kolo jest przed Johnnym Deppem ? ! Mam nadzieję, że szybko coś z tym zrobią, bo mnie krew zalewa ;)
głupia jestes i to mnie krew zalewa ze zawsze się znajdzie jakis/as idiota/tka który/a się nabierze na to, że na Filmweb jak ktos osiagnie 1000 głosów i ma srednia ok 8 to wskoczy do top 10 ale jest to zazwyczaj krótkotrwałe.
ps Danny Glover akurat zagrał w paru filmach a na pewno już powinnas go kojarzyć z "zabójczej broni" ang "lethal weapon"
No, żeby nie znać "Zabójczej Broni"? Na jakim ty świecie żyjesz? Glover to połowa jednego z najsłynniejszych duetów w historii kina akcji(drugą połową jest Mel Gibson). Faktem jest, że 8 miejsce(a obecnie 13) to trochę za wysoko, ale Depp też nie zasługuje na to, żeby być wyżej niż Paul Newman czy Humphrey Bogart. Zakładam również, że skoro nie wiesz kim jest Glover to pewnie również nie wiesz kim jest Bogart. Odpowiedź brzmi: Bogart jest największą legendą hollywood. Natomiast Johny Depp jest legendą jedynie wśród rozhisteryzowanych nastolatek.
W zupełności się zgadzam... Czego jak czego,ale nie znać "Zabójczej broni"? Legendarnego filmu? Przecież leci ( i dobrze!) w telewizji kilka razy w roku. Depp jest całkiem niezłym aktorem,ale nie stękaj założycielko tego tematu,że powinien być wyżej od Glovera,bo skoro nie widziałaś Danny'ego w żadnym filmie to nie masz pojęcia jak gra, więc i w konsekwencji podstaw do tego,żeby w ogóle ich porównywać.