Danny Trejo

Dan Trejo

7,1
17 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Danny Trejo

czy ktos wie za co on siedzial

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
residentevil22

Siedział za rozboje i przestępstwa związane z narkotykami. Tutaj masz wydarzenie które sprawiło, że Trejo przeszedł na jasną stronę mocy:
" Gwiazdor filmu "Maczeta", który większość młodych lat przesiedział za kratkami, w 1968 roku został umieszczony w karcerze za rzekomą napaść na strażnika podczas buntu więźniów. Przez trzy miesiące odizolowany od świata Trejo modlił się, kontemplował i planował dalsze życie.
- Ktoś stwierdził, że podczas buntu uderzyłem strażnika w głowę kamieniem, co było nieprawdą - wspomina Trejo. - Wrzucili mnie do karceru na trzy miesiące. Gdy wchodziłem do celi, ujrzałem na ścianie wysmarowany odchodami napis "Bóg jest do dupy". Pomyślałem, że to punkt zwrotny w moim życiu. Modliłem się. "Boże, jeśli tu jesteś, wszystko będzie dobrze. Jeśli cię nie ma, już po mnie. Pomóż mi przez to przejść, a zrobię wszystko, czego zechcesz". Siedziałem w karcerze od 5 maja do 23 sierpnia. Gdy rok później wyszedłem z więzienia, poświęciłem się pomocy innym ludziom. Odmieniłem swoje życie. "