Nie wiem dlaczego ale patrząc na tą aktorkę mam wrażenie że idealnie pasuje do roli opętanej.
Niby atrakcyjna, bardzo ładna ale ta twarz zdaje się skrywać jakiś mrok. Niby się uśmiecha ale w oczach widać jakiś obłęd, jakieś ukryte szaleństwo :)
Przypomina Milenę Smit z "Matek równoległych":)
zwłaszcza... usta:
https://www.filmweb.pl/person/Milena+Smit-2816237
Faktycznie ta aktorka też wywołuje podobne odczucia, zwłaszcza w " Śnieżnej dziewczynie". Aparycja idealna do thrillerów albo horrorów, są aktorzy którzy zawsze dobrze pasują do mrocznych ról, jak np. Christopher Walken czy Willem Defoe. Aktor charakterystyczny to z jednej strony diament a z drugiej przekleństwo bo wiecznie zaszufladkowany :) albo taki Robert Englund czy Clancy Brown- weż takich obsadź w komedii familijnej :)
Hahaha.. dokładnie. Oraz de Niro,Danny Trejo itd...a u nas w Polsce Mariusz Jakus itd...sporo takich. Wg mnie lepiej być aktorem charakterystycznym zdecydowanie...niż miałka twarzą obsadzana w telenowelach
Do Dannego Trejo idealnie by pasował świateczny sweterek i rola kochającej głowy rodziny w jakiejś komedii familijnej, najlepiej o świętach :) :) :)