David TennantI

David John McDonald

8,5
24 697 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby David Tennant

Jakim cudem to możliwe że David nie jest w top 100? Za to mamy tam Iana (nie żebym go nie lubiła jako aktora jednak gdzie Ian a gdzie David) i inne "serialowe" gwiazdki. No ja się pytam jak to się stało?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
UpadlaDusza

Szczerze powiedziawszy, to też mnie to trochę zaskakuje, bo fakt faktem, że ma gość trochę pecha do produkcji w których się pojawia, ze względu czy to na promocję, czy to na współpracowników, ale jest jednym z lepszych aktorów z jakimi dane mi się było zetknąć, a oglądanie emitowanego obecnie Broadchurch'a jeszcze mnie w tym przekonaniu utwierdza ;).

maaarmolada

Fakt, niektóre filmy w których gra są na prawdę do podtarcia tyłka, ale jego gra aktorska nigdy mnie nie zawiodła nawet w najgorszym kiczu. No ale w Hamleta to mało kto się wcielić potrafi, granie ów postaci jest "testem" zdolności aktorskich. A David wyszedł w tej roli mega. Poza tym rola Doctora, Petera i teraz jeszcze Alec'a są po prostu genialne.

UpadlaDusza

No co prawda to prawda, Hamlet mu wyszedł perfekcyjnie. Mi jeszcze bardzo zaimponował Brendanem i Alanem, a tym drugim to już w ogóle. Trzeba mieć jaja żeby coś takiego zagrać. (Swoją drogą to muszę się w końcu zabrać za Blackpool...) No i teraz jeszcze wraca kochany 10-ty Doctor na rocznicowy odcinek! :D

maaarmolada

www.youtube. com/watch?v=zF1AoNM47y4 tu też jest genialny błahahahahha xD

UpadlaDusza

No, z resztą jak wszędzie gdzie gra z Catherine!

maaarmolada

Jeb, napisałam temat... chwila czasu i David w top 100 xD

UpadlaDusza

Taaaaak, sukces! :D

UpadlaDusza

136 :(

laevisi

Musimy się zabrać za głosowanie, by skoczył wyżej, bo naprawdę na to zasługuje.

xena_4

Jak nikt inny.

UpadlaDusza

Mniejsza z rankingami takimi czy innymi, ale facet ma po prostu niesamowity talent! "Hamlet" był genialny, Doktorem on po prostu jest, a "Recovery" wcisnęło mnie w fotelik, nie wspominając o reszcie.