Denzel WashingtonI

Denzel Hayes Washington Jr.

8,5
88 841 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Denzel Washington

Denzel Washington

użytkownik usunięty

Najprościej byłoby napisać 10/10,ale wtedy wyskoczy mi komunikat, że komentarz jest za krótki :D Więc napiszę kilka słów. Aktor świetny, chociaż obejrzałem jedynie 3 filmy w których występuje: "Philadelphia", "Dejavu", "Człowiek w ogniu". Oczywiście planuję obejrzeć kolejne i już teraz wiem, że to nie będzie stracony czas. Mistrzostwo aktorstwa. Naprawdę. Kiedy ogląda się filmy z Denzelem, wyraźnie widać jego zaangażowanie się, oddanie, zapał względem roli, którą wykonuje. Pamiętam go szczególnie z roli Joe Millera w filmie "Philadelphia". Myślę, że to właśnie ten film wybił Denzela na szczyty. Podobnie było z Tomem Hanksem. Nie pozostaje nic, jak tylko podziwiać Denzela Washingtona za jego kunszt aktorski. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty

10/10

ulubiony ! : )))))))))

John Q : ))))) mmmmmmm

użytkownik usunięty
kopakabana

NO Denzel jest świetnym aktorem a najlepsza jego rola jest w Człowiek w ogniu i John Q.

10/10 zgadzm sie John Q , Człowiek w ogniu , Filadelfia to moje top 3 z Denzelem Washingtonem

Krzych1

Co tu dużo się rozpisywać, po prostu świetny aktor. Szczerze polecam takie filmu z jego udziałem jak: 'Człowiek w ogniu', 'John Q', 'W bagnach Los Angeles', 'Huragan', 'Dzień Próby'. Dobra rola również w 'American gangster'.