Wszystko wskazuje na to, że na wiosnę 2013 roku, może to być nawet kwiecień. No a co za tym idzie, trasa koncertowa:) Łódź była cudowna! Home w wykonaniu Martina nie zapomnę nigdy.
Byłaś może w Atlas Arenie?:)
Nie, nie byłam. Słucham tego zespołu dopiero od dwóch lat . Odkryłam go przypadkowo, ich piosenka leciała w serialu i od tamtej pory się zainteresowałam tym zespołem :)
Pamiętam, jak u mnie się to zaczęło:) Miałam zaledwie czternaście lat, teraz mam sporo więcej, a Ich muzyka towarzyszy mi w chwilach dobrych i złych.
A jaki to był serial?:)
Jakiś o wampirach, chyba Pamiętniki Wampirów . Czekałam na program Wojewódzkiego ale leciał jeszcze ten serial więc oglądałam go chwilke i leciała tam ich piosenka :) Tak mi się spodobała że na następny dzień musiałam ją znaleść :) W sumie ich muzyka to młodość mojej mamy, miała chyba tyle lat co ty kiedy zaczeła ich słuchać :) I też ich muzyka towarzyszy mi w dobrych i złych chwilach, ale bardziej w tych złych . No cóż pozostaje nam czekać na nową płyte, najchętniej już bym posłuchała . A jaka jest ich twoja ulubiona płyta ?
A ja zaczęłam oglądać "Pamiętniki"... i jakoś mnie nie wciągnęły:) Ale w takim razie chyba się to zmieni:)
Moja ulubiona płyta? Hmm, ciężko wybrać tę jedną, jedyną:) Ultra, SOFAD, PTA i Exciter- niekoniecznie w tej kolejności:) Jednak sentyment mam do wszystkich i często wracam do wcześniejszych, jak i późniejszych krążków.
Mnie ten serial też nie wciągnął. Nie przepadam za takimi serialami raczej, wtedy oglądałam przez chwilkę tylko :) Ja mam trzy ulubione płyty - Music for the Masses, Violator i Songs of Faith and Devotion :) Lubię też Playing the Angel . Ogólnie wole ich stare piosenki z lat 80-tych. No a teraz czekam na nową płyte, oby była dobra :)