Deryck Whibley

Deryck Jayson Whibley

7,3
3 oceny muzyki
powrót do forum osoby Deryck Whibley

masakra, ze tez Avril za niego wyszla! wyglada paskudnie i jest dosc kiepskim piosenkarzem. ale ludzie sa rozni :)

Parilatte

no ja powiedzialabym ,ze to Avril jest kiepska piosenkarka ,ale to prawda "ludzie sa rozni" :) :)

Parilatte

On kiepskim piosenkarzem?! Hola hola, słyszałaś jakiś utwór Sum 41?
Chociażby "Pieces" albo "Over My Head" albo "Still Waiting", "In Too Deep"?? ... nie wiem cokolwiek? Posłuchaj ich muzyki, a może jeszcze zmienisz zdanie i uznasz, że jest lepszy niż Avril.. :))

Co do zdjęcia - wyszedł okropnie. Poza tym to zdjęcie jest już chyba dosyć stare..

Parilatte

Oboje są beznadziejnymi "artystami", a ze jest przeciętny to widac
I ten człowiek ma straszny głos, i ja słuchałam wielu utworów, na każdy fafluni :/

Parilatte

do Avril jest kiepsa a Deryck potrafi grac Sum 41 jest zarombsity i tak wiekszosc z was to technomuły

Deidara

Ja nie jestem technomułem i niestety sum41 nie jest dobrą kapelą. Dobra kapela to byli np. Ramonesi.

Redrum

ba dobrą Ramones to jeden z najwybitniejszych zespołów jakie istniały, są w tej samej lidze co Zeppelini, Floydzi, Stonesi, Clash, etc. etc.

tylko że to prymitywnie wręcz prosta technicznie muzyka, wspaniała muzyka i każdy krytyk muzyczny nie powie na nich złego słowa, grali tak i tak, ale to geniusze w pewnym sensie i tyle

a co do slum 41 jestem ciekawy co o takim pozerskim gniocie sądzą ludzie zajmujacy się muzyką, może nie żenua, ale to zaprzecza Ramonesom, którzy mieli w dupie komercje i grali by się utrzymać z koncertów, nawet tego wręcz pragneli takiego rockowego życia
:D

_mosquito_

a ta cała różowa Avril to w ogóle bez komentarza

parafrazując Ramones i Pistolsów

Green Day, Slum 41, Avrine L. go to shit!!!!!!!

pick up the pieces and fuck this and fuck that SHIT!!!!

:D

_mosquito_

A koleś z wyglądu jest przeciętny i tyle taki co drugi na ulicy....

użytkownik usunięty
Parilatte

Co z tego że Deryck nie jest dość ładny ??!Może ma w swoim charakterze wiele zajebistych cech które podobają się Avi.Na szczęście nie wszyscy patrzą na człowieka pod względem tego,jak się ubiera i jak wygląda.A kapela SUM 41 w której on gra jest zaczapista bo ma swój własny styl i odjazdowe brzmienie!Deryck ma super głos i jak ci się nie podoba jego muzyka to nie słuchaj jej...PozDraWiaM ; )

Parilatte

masakra, ze tez Avril za niego wyszla!
wyglada paskudnie i jest dosc kiepską piosenkarką.
ale ludzie sa rozni :)

Parilatte

Lol jak Derrick jest jest kiepski to mu na czole kaktus rośnie:P LOL
Jest znakomitym wokalistą potrafiącym żaśpiewać w bardzo różnych barwach głosu.
Sum 41 też jest świetną kapelą ale to nie ich wina że powstali później niż Rammones i mają mniejszy rozgłos...

ZiziPGN

hahaha nie rozśmieszaj mnie
Romones byli i będą legendą ponieważ to oni jako pierwsi muzycznie zaczęli grać punk rocka i nagrali najlepszą płytę gatunku, przynajmniej tak się już uznaje, ale w mediach ich nie puszczano Pistolsi np. sprzedali dziesiatki milionów jednej przeciętnej płyty
Ramones rozkładało na łopatki wiekszość punkowych kapel, ponieważ grali czystego rock'n'rolla, a jednak zakazywani, niepopularni w mediach, sprzedali jedynie kilkaset tysięcy płyt

Ten wasz beznadziejny Slum 41 mimo tej beznadziejności sprzedał więcej jednego albumu czytaj płyty, niż Ramonesi sprzedali całej dyskografii, bo Ramones się nie lansowali tak jak Slum 41, po prostu grali swoje, nie lubili dużych koncertów, raczej kameralne występy,wszystkie laury zbierali jak nie Clash to tacy sami pozerzy jak ci ze Slum 41 czyli Sex Pistols!!!

Ramonesi są legendą za to co stworzyli (gatunek), za wybitne płyty i dzięki swoim nielicznym fanom, bo byli wszędzie zakazywani, szczególonie w Stanach, nie wiem dlaczego?
Karierę to oni zrobili w Wielkiej Brytanii, ale ile sprzedasz tam płyt co?

Oni sprzedali mniej całej swojej dyskografii niż badziewny Slum 41 sprzedał jednej najbardziej komercyjnej swojej płyty!!!! to są fakty, niestety....
Przykro na to patrzeć, Ramones, legenda punk rocka i Slum 41 zwykli pozerzy, bo jak może istnieć coś takiego jak pop punk?