Według mnie jest przeciętna nie widzę w niej nic niezwykłego a wy co o niej myślicie?
http://photos.posh24.com/p/1315990/z/hollywood_celebrity/dianna_agron_long_strai ght_shi.jpg
...........
Widzę, że zmieniłaś zdanie:) Ja nadal uważam, że jest prześliczna, ale wiesz to kwestia gustu mi się np. taka Rosie Huntington-Whiteley nie podoba, a wszyscy faceci się na jej widok ślinią.
Nie, nie zmieniłam zdania zawsze uważałam Diannne za dosyć ładną ale nie piękną dziewczynę. A co do wspomnianej przez ciebie Rosie Huntinghton, uważam, że jest b. ładną kobietą a przede wszystkim dla tego, że jest podobna do Joanny Krupy, a jak wiadomo Joanna jest bardzo ładna.
mi się bardzo podoba ten typ urody. fakt że za dużych możliwości nie ma, ale patrzy się na nią jak na udekorowaną słodycz.
Moim zdaniem jest piękna, ma świetny mój ulubiony typ urody. Słodka i naturalna do tego blondynka, nie wiem czy naturalny blond ale chyba tak a to jeszcze dodaje jej słodyczy. Do tego ma piękny głos a w Glee potrafiła zagrać ras s*kę a innym razem miłą dziewczynę w kącie.