Dillon CaseyI

5,6
208 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dillon Casey
anc_xd

Skoro tak go uwielbiasz, to proponuje Ci obejrzeć Tajemnice Valemont. Jest genialny

http://www.mtv.pl/shows/featured/tajemnice-valemont/videos/tajemnice-valemont-od c-1-1-3-573633/

użytkownik usunięty
anc_xd

Ta wiem o czym mówisz ja go też. dobrze zagrał w TVD i świetnie w Nikicie.

całkiem niezły przystojniak ha ha :)

użytkownik usunięty
Mela0203

to prawda zdolny i do tego przystojny :)

uśmiercą go w w Nikicie? jestem dopiero w drugim sezonie..

cytrynka1997

Jestem na bieżąco i na razie żyje ;) Nie grozi mu to, chyba że chca aby Alex była po raz kolejny załamana..

aneant89

Bum! I kolejny fajny facet padł trupem. Przestałam oglądać Nikitę.

cytrynka1997

Też chciałam to zrobić ale po 2 tygodniach nie wytrzymałam i wznowiłam oglądnie. Szkoda, kochałam Seana

Salex

Wiadomo może z kim będzie Alex?

cytrynka1997

z Owenem na koniec serialu

użytkownik usunięty
cytrynka1997

Oczywiście nie ja jestem na bieżąco i wczoraj był nieco uszkodzony ale żyje nie będę zdradzać szczegółów żeby nie zepsuć niespodzianki mogę polecić dobro stronę gdzie odcinki sa dodawane mniej więcej na drugi dzien więc możesz być na bieżąco wyslij do mnie prywatną wiadomość a podam link

Już nadrobiłam wszystko. Ostatni odcinek także(brak cierpliwości do czekania na napisy).

cytrynka1997

skąd ja to znam ;) Czasami cięzko zczaić o co im chodzi, gdy uzywają fachowych zwrotów, ale co tam ;)

użytkownik usunięty
aneant89

to prawda ale ja też od dawna oglądam bez tłumaczenia szkoda tylko ze angielskie napisy tez późno dodaja ale cóż trzeba ćwiczyć angielski

Może mój angielski nie jest perfekcyjny ale w serialach da radę. Zawsze wpadnie nowe powiedzenie i przynajmniej się czegoś nauczyć można. A co do ostatniego odc. : jak zawsze za mało Sean'a, za dużo pierdół ;(

użytkownik usunięty
cytrynka1997

to prawda ale teraz powinno być więcej odcinków z jego udziałem. Cieszę się na sceny Sean and Owen :)

Nagle okaże się, że Owen ma żonę i dwójkę dzieci...

użytkownik usunięty
cytrynka1997

to przypuszczenie?

Tak.

użytkownik usunięty
cytrynka1997

już obawiałam się że to oficjalne :) ja cały czas doszukuje się powiązania Owena z Nikitą, jakieś powiązanie widzę między tym dwojgiem

anc_xd

Kojarzycie w którym odcinku grał w TVD? To był ten co z Anną spiskował po tym jak ona pojawiła się w Mistic Falls?

użytkownik usunięty
aneant89

1x10, 1x11 krótkie epizody(to przez niego Elena miała wypadek :)
1x12(zapewne o ten odcinek Ci chodzi)

anc_xd

Kocham tego aktora. Najbardziej podoba mi się w roli Seana Pierca.