Dorota Czaja

6,9
151 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dorota Czaja

Widać szczyt jej możliwości.J estem osobą tolerancyjną, ale reklama podpasek i tamponów to juz lekka przesada i w szczegolności tak idiotyczna reklama i denna piosenka...

tacyssup

Dokładnie. W dodatku widać, że to nie było kręcone dla polskiej telewizji, bo te panny ewidetnie nie śpiewają po polsku.
Lidl - ok.
Jakieś tam soki - ok.
Ale te Always`y :/

tacyssup

jedyna badziewna reklama z jej udzialem :(

tacyssup

Tacyssup, chyba trochę przesadzasz z oceną możliwości danej osoby na podstawie finalnego efektu jakiejś tam produkcji reklamowej? Mam wrażenie, że żalisz się typowo po kobiecemu, bo np. Twój facet powiedział, że podoba mu się Dorota Czaja, a Ciebie to boli, bo nie ukrywajmy, widać jak wyglądasz na zdjęciu profilowym i szału nie ma. Nie sądzę, żeby osoba biorąca udział w produkcji reklamowej mogła wiedzieć co finalnie zobaczy, ani żeby miała wpływ na finalny efekt wizualny, czy wartości artystyczne piosenki lecącej w tle - tak samo jak Ty nie masz wpływu na to że wyglądasz jak wyglądasz, lub że znudziłaś się swojemu lubemu.
Powiedzmy sobie szczerze, nie jesteś ani tolerancyjna ani obojętna, bo co by Cie obchodziła jakaś reklama podpasek gdybyś miała jakiekolwiek zainteresowania lub gdyby obecność DC w mediach Cie nie dotknęła? Irytują mnie takie zazdrosne laski, które swój czas spędzają na obrabianiu tyłków osobom, które są poza ich jakimkolwiek zasięgiem. Ps. W Always Ci się nie udało, ale następnym razem może uda Ci się wygrać jakiś casting i będziesz z dumą reklamować jakiś prestiżowy produkt. Nota bene wypowiadasz się jakbyś nigdy nie kupila podpasek, a w majtkach nosiła jedynie listek sałaty dla higieny. Pozdrawiam :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tacyssup

A ja ją lubię i życzę jej powodzenia. A w reklamach zarabia się pieniądze, a nie pokazuje talent aktorski.

tacyssup

nie przesadzaj dziewczyno, nie lubię jej i jej durnego "uśmiechu" ale wątpię żebyś zrezygnowała z reklamy jakby zapłacili ci dobre pieniądze nawet jakbyś miała reklamować parówki z podkładem disco polo.... w dupie byłaś gówno widziałaś i piszesz głupot