Już w reklamie dove, reklamie pizzy, nawet w kabarecie Wójcika i Górskiego musiała być. (widział ktoś?):)
A aktork z niej średnia, napewno lepsza niż cichopkowa:P
Tez tak uważam
ale ona ma tyle do zagrania w tancerzach ,,złoszczę się bo nie dostałam Piotrusia''
Zdecydowanie lepsza jest karolina
KAROLINA TAŃCZY FATALNIE! D. Czaja już przynajmniej nadrabia wyglądem. i Karolina również beznadziejnie gra. tak samo mogę powiedzieć o niej że ma tyle do zagrania co "jestem brzydka, piotr mnie nie kocha, sylwia jest lepsza".
głupszego tematu to nie widziałem chyba, to takie dziwne ze aktorka z malym dorobkiem stara sie pokazywac? wszedzie to sie pcha rodzina damieckich - chałturza po podstawowkach i dzieci zamiast sie uczyc obowiazkowo kilkanascie zl placa zeby sluchac anegdot tych patafianow
Po prostu chce wykorzystać swój czas, poza tym jest modelką więc to chyba naturalne że występuje w reklamach.
prawda - pcha się gdzie tylko można, konkretnie poszła dziewczyna w reklamę(Pizza Hut, Dove, Olej Wielkopolski) no i teraz będzie w kabaretowym klubie dwójki - chociaż z drugiej strony trzeba okazać zrozumienie i może niedługo dostanie rolę w filmie?
Mam po prostu dosyć oglądania Sochy, Zielińskiej, Muchy, Cichopejs itd.
Co do panów to po za Karolakiem i młodym Stuhrem, którzy są świetnymi aktorami jeśli mowa o komediach to reszta z Szycem(jedyna dobra rola jaką zagrał to Tomek Kruszyński w Oficerze) na czele powinna pójść do jakiejś małej słabo oglądanej telenoweli.
dostaje zlecenie to je bierze, tak trudno to zrozumieć? poza tym niezła kasa, kto może to idzie do reklamy :]
Teraz doszła jej jeszcze - obok występu w reklamie pizzy i Dove - reklama podpasek i jakiejś oliwy;-)
Z tymi reklamami to rzeczywiście przesada... Nie mam nic do niej, nie jest brzydką dziewczyną, ale denerwuje mnie jej wiecznie ten sam wyraz twarzy. Czy je pizze czy pije oliwe :)
To ona gra w tych wszystkich reklamach?!
W takim razie 'nie zasługuje raczej na określenie 'aktorka'.
widzialam ją jeszcze na plakatach top secretu.
troche robi sie przesyt, ale praca aktora polega na ciaglych catsingach; jak sie nie udaje w filmie, to mozna i w reklamie probowac. z czegos zyc trzeba:)
nie wiem czy ktos juz wspomnial ale mam wrazenie ze nie tylko w reklamie lidla jest ale i w nowej always...