Duncan JamesI

Duncan Matthew James Inglis

0 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Duncan James

Jak to o nim piszą gazety "2 Brad Pitt":) bardzo przystojny i sądze,że aktor z niego również bedzie dobry. Dotychczas śpiewa w zespole "Blue", głos ma też całkiem całkiem :) teraz tylko czekać i zobaczyć co sobą zaprezętuje...ja trzymam za niego kciuki :)

Pozdrawiam:)

Zuzka

Aż się boję myśleć o jego aktorskiej karierze... takich wpadek w Hollywood nie brak a Duncan byłby kolejną i obawiam się że do Brada Pitta to mu daleko... Może i wygląda niekiepsko ;P przyznaję, ale chyba będzie lepiej dla niego (i dla nas chyba też ;) jeśli zostanie przy śpiewaniu... chociaż za Blue nie przepadam ;P
Pozdro :)

mooshynechKa

Blue się już rozpadło, teraz Duncan zaczyna solową karierę ^^ widziałam jego teledysk "Sooner or later", fajny, nie powiem że zły :D cudnie w nim wygląda.. ;]

Zuzka

slyszalam wszystkie piosenki z jego plyty "FUTURE PAST"sa zajebiste polecam wszystkim pozdro dla fanow dunca i blue

Sylwia17

Ja też słyszałam, a nawet mam te piosenki w plikach mp3 :P

Sylwia17

Ja też słyszałam, mam te piosenki w plikach mp3 :P

Ema

No on jest boski.
Najbardziej mi się podoba w teledysku do curtain falls.
Ma tam takie zajebiste włosy.
Nie mogę się napatrzeć.
Bardziej mi się w takich dłuższych podoba.;]
Ogólnie jest słodki i z tego, co czytałam o nim to wydaje się bardzo sympatyczny.
Szkoda, że tacy faceci nie chodzą po ulicach w moim mieście..;(
Aa i szkoda, bo chyba nic nowego o nim niestety nie ma..

Vendetta_

jest wspaniały:)!!niesamowicie przystojny i utalentowany:)a teraz blue powraca i nie moge sie doczakac kiedy zobacze duncana na koncertach:))

Zuzka

Jest gejem.
www . mirror . co. uk/3am/celebrity-news/duncan-james-i-much-catholic-1868218 (spacje na początku)