Wystarczy iść na siłownie ładnie się wyrzeźbić i pokazać klatę w jednym serialu , kinematografio nadciągam
Mam dość takich osób jak Ty. Prawdopodobnie nie widziałeś/aś żadnego filmu lub serialu z nim a oceniasz.
Według mnie on jest niesamowitym aktorem, ale nie docenianym. TYLE
Ogladałam serial znim jak była pierwsza premiera Teen Wolf w telewzji , i naprawde spodobało mi się jak gra.A ty piedolisz o jakiejś klacie.
Noooo, swieci klata jak po&%#any, zobaczyc go w koszulce to cud :) czy TY wgl cos ogladalas/les z nim? prosze Cie, po prostu w koncu ludzie go docenili, bo pokazal sie na duzym ekranie. Jest fenomenalnym aktorem w dodatku bardzo mlodym. Dupcia boli po prostu
Buhahahahahah xD
Ja to bym chciała żeby w Teen Wolf pokazał klatę, a nie!
A tak poza tym, świetnie gra, jest młody ale wszystko przed nim, czytałam że w The Maze Runner też świetnie wypadł, więc czekać tylko jak posypią się kolejne produkcje z nim ;)
W TMR ani w Teen Wolf ani razu nie pokazał klaty.
Ogółem sądzę że ocena jest spowodowana tym, że jest po prostu świetnym aktorem. ;) Wystarczy spojrzeć na sezon 3B TW, gra tam opętanego, wychodzi mu to świetnie. Dylan jest naprawdę dobrym aktorem.
Widziałem go na razie tylko w "Więźniu labiryntu" i zagrał tam naprawdę dobrze. Nie miałem wrażenia - nawet w scenach o większym ładunku emocjonalnym (choćby w finale) - żeby grał "fałszywie".
A że przystojny też jest to akurat fakt. :P (I nie, klaty w filmie nie pokazał... :( )
Polecam Teen Wolfa obejrzeć, szczególnie 3 sezon od bodajże 13 odcinka- dla mnie po prostu deklasacja i objawienie aktorskiego geniuszu, ale to tylko moje zdanie, nie jestem znawcą i nie trzeba się ze mną zgadzać :) Chociaż muszę przyznać, że w top100 jest masa aktorów, którzy na to nie zasługują (przy całym szacunku dla np. Josepha Morgana, ale powinien iść precz poza listę). Moim zdaniem jest jednym z najlepszych serialowych aktorów :)
Ja uważam ze od 3x17 dał czadu, bo tak naprawdę od tego odcinka zaczyna się dobra akcja z jego postacią. Byłam w szoku. Dylana uwielbiałam do samego początku tego serialu. Jednak w 3, dał po prostu takiego ognia, że nic dziwnego ze został tak uznany. Potrafił zagrać cierpiącego młodego chłopaka, a w jednej sekundzie był już nogitsune. Jeśli ktoś nie rozumie tego, i twierdzi że taki młody i tak dalej, naprawdę obejrzyjcie filmy nawet krótkie na yt z tego okresu.
https://www.youtube.com/watch?v=oUrzwTmiZY0
https://www.youtube.com/watch?v=qbHp5cMCszw
Ale co tu się wysilać? Ktoś jak nie umie docenić dobrego aktora, to tak jest. Ale i tak pewni pojawi się taka osoba, która zaraz powie że oceniam go tylko po tym, bo jest przystojny.
Odcinek 3x17 zawsze łamie moje serce na kawałeczki. Od tego momentu serial jest genialny, a Dylan po prostu deklasuje całą ekipę. No i oczywiście trzeba zauważyć, że jest przystojny, ale talent również ma niesamowity.
Co nie? Ja nie wiem, może jest młody i tak dalej, ale jak dla mnie jest świetnie utalentowany, mimo że w wielu produkcjach nie zagrał. I mimo że taki gówniarz że tak to brzydko powiem, a stał się dla mnie najukochańszym aktorem <3
HEJ JAKI MASZ NICK NA YT ? BO COŚ MI SIĘ WYDAJE ŻE TE DWA FILMIKI SĄ TWOJEGO WYKONANIA.
DYLAN JEST ZAJEBISTY
Dylan jest dobrym aktorem,ale nie świetnym są o wiele lepsi od niego.Choć ja jego grę aktorską uwielbiam szczególnie w Teen Wolf. Jest młody,zdolny i bardzo przystojny wróżę mu doskonałą karierę zawodową. A co do gołej klaty to raz jedyny pokazał gołą klatę w filmie The First Time(2012) grał ta scenę łóżkową z Britt Robertson ,fakt było to przez jakieś 10 no może 20 sekund ale było ;)
Obejrzyj jego grę nie tylko w Teen Wolfie (która zresztą, zwłaszcza w 3 sezonie była mega dobra), ale w innych filmach. Dylan jest jednym z lepszych młodych aktorów. Każdy aktor od czegoś zaczyna. On ma 23 lata dopiero, więc jego filmografia się rozrasta. Uważam, że ma duży potencjał. O ile się nie stoczy (błagaaam niee), to może dużo osiągnąć.
dziewczyny obejrzałem więźnia labiryntu muszę powiedzieć że niestety jest brzydki. Co do jego gry aktorskiej nie jest źle ale dobrze też nie typowy przeciętniak, niestety gorszy od wampira Edwarda. PS znowu nie pokazał klaty co za szkoda prawda
Brzydki? Dobra, jestem w szoku! :) Ale każdy ma inny gust. Jak dla mnie świetnie gra i to jest to, co najbardziej w nim uwielbiam :)
1. Wcale nie ma cudnego ciała.
2. Poza jedną sceną w filmie która tego wymagała nigdy nie widziałam go bez jakiejkolwiek części ubrania w żadnym obrazie.
3. Chyba nie wiesz o czym mówisz, bo on jest naprawde dobrym aktorem co pokazuje trzeci sezon ,,Teen Wolf" (którego nazwa brzmi zabawnie jednak jest naprawde dobrym serialem) i ostatni występ w filmie ,,Więzień Labiryntu". Widziałaś jakikolwiek film z jego udziałem? Nie sądze.
Podsumowując chciałaś zabłysnąć ale nie wyszło :)
Akurat chlopak cialo ma kiepskie - jest bardzo chudziutki. Do tego nastolatką juz dawno nie jestem a uważam, że chlopak po prostu ma zadatki na naprawde bardzo dobrego aktora. Jeśli ktoś ocenia go na podstawie jednego filmu to wyciąga właśnie takie wnioski jak autor tego tematu. Pokusiłam sie o obejrzenie kilku filmow w tym serialu Teen Wolf ( mysle ze mimo tytułu, ktory sugeruje, że mamy stycznosc bajką dla dzieci serial spodoba sie rownież starszej publicznosci ktora lubi klimaty nadprzyrodzone ). I rola Stilesa naprawde bardzo dobra, chlopak swietnie wciela sie w postac, swietnie pokazuje emocje, raz jest radosnym, troche ciapowatm, wiecznie zartującym nastolatkiem by w kolejnej serii wcielic się w postac negatywną, agresywną, opętaną o mrocznych charakterze. Według mnie jak mu sodówka nie uderzy do glowy ma szanse na naprawde swietną kariere.
Klaty w serialu Teen Wolf rzeczywiście nie pokazał i w jednym z wywiadów mówił, że nie pokaże... *jęk wszystkich zawiedzionych fanek*
Jeśli ktoś chce zobaczyć Dylana bez koszulki polecam obejrzeć teledysk jego (byłego) zespołu Slow Kids At Play pt. Bonfire, który z łatwością można znaleźć w serwisie YouTube.