Jak go 1 raz zobaczyłam to miał 14 lat a ja bym powiedziała ze 11 jescze do tego ma 163cm tylko w wieku 15 lat tak wyglądać jak on i jego brat to złe dosyc i dziwne
Każdy dojrzewa w swoim czasie, jest to indywidualna sprawa każdego z nas i nie wiem, co w tym dziwnego :P
Niektórzy chłopacy przechodzą mutację w wieku 11, jedni w wieku 17 ... Drudzy w wieku 11 lat moga mieć nawet 170 cm, a jakiś 16 latek może mieć 160 ... Co w tym dziwnego ?? Zresztą nie wszyscy ludzie są wysocy :P
Ogólnie rzecz biorąc rośnie się do maksymalnie 21 roku życia. Nieważne, czy zaczyna się wcześniej czy później - u każdego zachodzi to inaczej.
Jedni zaczynają rosnąć szybciej w wieku 9-11lat, ale i szybciej przestają, drudzy zaś zaczynają później i później kończą. Każdy ma na to czas do dwudziestu jeden lat, chyba, że jest dotknięty jakąś chorobą genetyczną..
Myślę, że Dylan i Cole jeszcze wyciągną się do conajmniej tych 173cm. W jednym z tegorocznych wywiadów na zachwyty prezenterki, że tak szybko dorastają odpowiedzieli: ,,Na szczęście, wreszcie zaczynamy rosnąć" i , że w ciągu dwóch lat przybyło im 15 centymetów wzrostu. Więc nic staconego.
heh wiem o jakim wywiadze mówisz, jak oni byli w lutym u Ellen :D też to
widziałem, ktoś to przetłumaczył na PL i wrzucił na Youtube. pzdr
czyli jednak ktoś ogląda moje filmy haha xD
taaa, sądzę, że oni nawet już przekroczyli 173 cm, bo jak widziałam video z urodzin Mirandy Cosgrove to byli wyżsi od innych chłopaków ;)
o, więc to ty wrzuciłaś xDD w każdym razie dzięki :D będziesz jeszcze
tłumaczyć różne wywiady z nimi i ich filmy ?? pzdr