Dylan SprouseI

Dylan Thomas Sprouse

7,3
3 506 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dylan Sprouse

Mógłby ktoś zmienic to zdjęcie? Ile on tu miał lat?? 12??? Przecież teraz On ma 16!!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
_Ciemna_

Poprawka - Dylan i Cole mają teraz po 13 lat.

nie prawda bo 16 ;P no właśnie zmieńcie zdjęcie np na to http://www.teenidols4you.com/picture.html?g=Actors&pe=cole_dillan&foto=554&act=2 67&mv=4&pic=167774

użytkownik usunięty
adyska

Wiesz, może masz rację. Na tych zdjęciach oboje wyglądają bardzo dorośle, ale np. oglądając ostatnie Igrzyska Disney Channel, to wyglądają właśnie na 13-14 lat. Ja już nawet nie wierzę w to co piszą w internecie ;-P

_Ciemna_

oni mają 13 lat...na tym zdjęciu co dała adyska może i wyglądają hmmm..staro ale jak ktoś oglądanie ma to jak hotel to widzi że oni mają po ok 12 lat(serial z 2008) ...po prostu ktoś podał błądne dane na filmweb;)

alis_7

Kolejna poprawka: Urodzili się 4 sierpnia 1992 czyli są 2 lata starsi ode mnie ja mam 14 lat czyli oni 16 lat kurde czy wy jacys ciężko kapujący jesteście czy jak??

alis_7

te dane nie są błędne :D oni naprawdę mają 16 lat :P (sprawdź sobie na angielskich stronach jak chcesz xD) a nie ma to jak hotel nie jest z 2008 tylko z wcześniejszych lat. jak obejrzysz nie ma to jak statek to już widać że są starsi :D

adyska

no może ,rzeczywiście mają te 16 lat ale i tak wyglądaja na młodszych xD

_Ciemna_

Jak można zmienić to zdjęcie?? Bo ja mam dużo zdjęć aktualnych więc mogę to zrobić. jestem nowa na filmweb i jeszcze nie wiem wielu rzeczy.

ewka_efka

Mają 16 w Tele Tygodniu pisze :P....................

pepetka1

Jak zmienić to zdjęcie, bo mam kilka ale nie wchodzą =/