Jak myślicie, jak potoczą się losy C&B w 4 sezonie ?!. Czy B wybaczy C ?. I co z tą blond pięknością, z którą się całował ?!
Ta blond piękność to zapewne Clemence Poesy (jakoś tak się pisze).
Po przeczytaniu spojlerów zapewniam Cię, że wybaczy.
Z kim CHuck sie całował? Z tego co pamiętam to w ostatnim odcinku był w łóżku z Jenny, później to sie wydało przed Blair , no i jak Chuck skończył sezon- wiadomo. Więc ?
Chuck będzie się chyba spotykał z inną dziewczyną, choć pewnie będzie to na złość Blair. Ale mi się wydaje, że jak Blair się dowie, że Chuck chciał się jej oświadczyć to mu wybaczy :)
Myślę, że tak łatwo tym razem mu nie wybaczy. Chociaż wcale nie twierdze, że trochę przesadza, bo w końcu on myślał, że ona nie przyszła, że go zostawiła, nie chce go widzieć, znać, że już go nie kocha. Ten postrzał może być taką jakby ścieżką do wybaczenia Chuckowi. Blair się przejmie tym co się stało i powoli, powoli mu wybaczy. Gdyby nie postrzał ich losy już nigdy moglby się nie połączyć.
Już nie moge się doczekać 4 sezonu, specjalnie po raz drugi obejrzałam ostatnie odcinki, aby być na świeżo.
Oglądnęłam trzy pierwsze odcinki 4 sezonu i powiem wam, że jest świetny. Moim zdaniem Chuck się powoli zmienia - na lepsze. Zaczyna odczuwać prawdziwe uczucia, kochać, przeżywać. A Blair? wmawiała sobie, że już go nie kocha, ale gdy tylko z nim się spotkała, łzy zakręciły jej się w oczach. Uważam, że B wybaczy C i znowu będą razem, już bez żadnych intryg w ich związku, a nowa partnerka C, ta blondynka, wróci do Francji, odchodząc od C, gdyż nie będzie pasowała do ich świata.
Oczywiście jest to moja niejaka fantazja, ale mam nadzieję, że tak też będzie. C i B są dla siebie stworzeni ^^
Dla jasności Chuck się nie tylko całował z tą "blondynką" ale on się z nią przespał.
czy będą razem to nie wiem ale w 8 odcinku 4 sezonu potkary oni się już całują i nie tylko.
Nazwałabym tą dziewczynę, która grała Eve wszystkim, ale nie pięknym. Ona była okropna z twarzy, dobrze, że już jej nie ma, bo przynajmniej nie muszę przewijać wątków z nią.
annie12340 gdzie widziałaś zdjęcia całujących się Chucka i tej blondynki w 8 odcinku?