Eddie Izzard

Edward John Izzard

6,8
2 570 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eddie Izzard
sajgon_2

no ale jest kobitka teraz :) dla odmiany

Kokainowy_Joe

Wydaje mu się że jest ma urojenia to wielka różnica :)

PIXA_GOD

Dobry stuff musi tam chodzić w tym hollywood wiele osób na starość chce zostać Grockim.

ChubakaCieLubi

"kto z kim przestaje, takim się staje" dlatego lepiej wybierać sobie w jakim towarzystwie się przebywa bo skutki mogą być jak na załączonym obrazku

PIXA_GOD

ale się zesraliście, że ludzie chcą po prostu żyć
po swojemu :’) get a life

batmobil_m

"ale się zesraliście, że ludzie chcą po prostu żyć
po swojemu :’) get a life" ten cytat też pasuje do ciebie :)

batmobil_m

Tak, po prostu nie dyskutujmy, o tym, że facet koło sześćdziesiątki osoba z szołbizu nagle postanawia zmienić płeć. Po prostu udajmy, że to się nie stało.

batmobil_m

ja chcę żyć jako jednorożec.

sajgon_2

Prosty chłopak z Jemenu, widzicie co zachód robi z ludźmi. :D

sajgon_2

Był chłop i nadal jest chłop, tylko mocno zagubiony :(

Shar

Najbardziej mnie bawi to że ktoś wierzy że ktoś zmieni płeć przecież jej się nie da zmienić bez względu na to co zrobisz... szaleństwo jak takich ludzi można uznawać za normalnych ludzi przecież to wariaci

sajgon_2

Ja bym to leczył - cytując klasyka.

kapcik1987

Chyba kijem xd

sajgon_2

Też w szoku jestem, szkoda człowieka, bo straszny burdel tam musiał pod kopułą. No ale co zrobić, śmiać się nie ma z czego, bardziej współczuć z tego zagubienia.

sajgon_2

"Wiecie co z nim zrobić" - cytując klasyka.

sajgon_2

Najlepsze jest to, że filmweb to łyknął jak naiwne dziecko i zmienili mu biografię. Niebywałe, że ta strona jest prowadzona przez takich półgłówków. Że też jeszcze wisi ;) Hej, filmweb, ja jestem meteorzyć i mam prawo tak pisać w sieci więc ban na mnie to ucisk mniejszości.

sajgon_2

Ciekawe jest to, że jak się wpisze to imię i nazwisko w Google to pojawia się określenie "osobowość internetowa". Tera już ni ma chłopów i bab, tera są osobowości internetowe. Kurła, to gorzej niż w Seksmisji.

sajgon_2

Kocha grać swoją postać hehe aktor totalny to nie to samo co kobieta