zdecydowanie zbyt mało ceniony na liście top... beznadziejni bez talentu "piękni" są wyżej :/ co to ma być...
zgadzam sie. dla mnie powinien sie znalezc przynajmniej w pierwszej 10. jest genialnym aktorem, nie mam watpliwosci co do tego
Ja też się z Tobą zgadzam. Nie mogę znieść tego że Al Pacino jest na 1. miejscu... wszystkie jego role wygladają tak samo. Teraz w pierwszej 10 znajdują się aktorzy, którzy na to nie zasługują .
Według mnie pierwsze 6:P pozycji to powinni być:
1.Robert De Niro
2.Edward Norton
3.Al Pacino
4.Jack Nicholson
5.Anthony Hopkins
6.Johnny Depp
Kurcze, zrozumcie, że nie da się zrobić listy zadowalającej wszystkich. Dla jednych Pacino będzie 1, dla innych Brando albo Nicholson. A i z tym, że Pacino wszędzie gra tak samo to chyba żartujesz. Co znaczy, że ktoś nie zasługuje na bycie w 10?? W kółko piszecie to samo, JAK KTOś PRZEKROCZY 1000 GłOSóW to raczej automatycznie wskoczy do 10 bo oceny fanów mało znanego aktora są wysokie...najczęściej po kilku dniach wypada z 100.
pzdr
No ta lista to jedynie przejaw mojej sympatii do poszczególnych aktorów:P nie jestem jakimś ekspertem żeby się wdawać w szczegóły czyjejś gry... Po prostu jednego aktora/aktorki gra bardziej mi się podoba jednego mniej i tyle:P Oceniam ich na podstawie tego w jaki sposób spodobali mi się w danym filmie ;P pozdro
No i o to chodzi ;) a tu co forum, to kłócą się kto lepszy, czemu ten jest 1 a tamten 3 ;] mistrzów się podziwia, a nie rozkłada na czynniki pierwsze, oczywiście można analizować grę, ale nie przesadzajmy
no ja na pewno będę się kłócił gdy dostrzegę "przepaść" pomiędzy danymi aktorami:D a tych najlepszych to chyba już ocenia się na tym jaką sympatie się żywi do nich:P