Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
107 668 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

zdecydowanie zbyt mało ceniony na liście top... beznadziejni bez talentu "piękni" są wyżej :/ co to ma być...

Rafael_2

zgadzam sie. dla mnie powinien sie znalezc przynajmniej w pierwszej 10. jest genialnym aktorem, nie mam watpliwosci co do tego

Miss_Murder_2

Ja też się z Tobą zgadzam. Nie mogę znieść tego że Al Pacino jest na 1. miejscu... wszystkie jego role wygladają tak samo. Teraz w pierwszej 10 znajdują się aktorzy, którzy na to nie zasługują .

Marta1992

Według mnie pierwsze 6:P pozycji to powinni być:
1.Robert De Niro
2.Edward Norton
3.Al Pacino
4.Jack Nicholson
5.Anthony Hopkins
6.Johnny Depp

Rafael_2

Czemu uważasz, że Pacino jest lepszy od Nicholson'a i Hopkins'a?

Marta1992

Kurcze, zrozumcie, że nie da się zrobić listy zadowalającej wszystkich. Dla jednych Pacino będzie 1, dla innych Brando albo Nicholson. A i z tym, że Pacino wszędzie gra tak samo to chyba żartujesz. Co znaczy, że ktoś nie zasługuje na bycie w 10?? W kółko piszecie to samo, JAK KTOś PRZEKROCZY 1000 GłOSóW to raczej automatycznie wskoczy do 10 bo oceny fanów mało znanego aktora są wysokie...najczęściej po kilku dniach wypada z 100.
pzdr

Gold_Fish

No ta lista to jedynie przejaw mojej sympatii do poszczególnych aktorów:P nie jestem jakimś ekspertem żeby się wdawać w szczegóły czyjejś gry... Po prostu jednego aktora/aktorki gra bardziej mi się podoba jednego mniej i tyle:P Oceniam ich na podstawie tego w jaki sposób spodobali mi się w danym filmie ;P pozdro

Rafael_2

No i o to chodzi ;) a tu co forum, to kłócą się kto lepszy, czemu ten jest 1 a tamten 3 ;] mistrzów się podziwia, a nie rozkłada na czynniki pierwsze, oczywiście można analizować grę, ale nie przesadzajmy

Gold_Fish

no ja na pewno będę się kłócił gdy dostrzegę "przepaść" pomiędzy danymi aktorami:D a tych najlepszych to chyba już ocenia się na tym jaką sympatie się żywi do nich:P

Rafael_2

Też uważam, że zasługuję na miejsce w top10, aczkolwiek filmwebowych rankingów nie powinno brać się na poważnie ;) ...