Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
106 213 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

aż się dziwie że ten Pan jest tak nisko na liście jak dla mnie spokojnie powinien być w pierwszej 10...nawet w 5. pozdrawiam wszystkich fanów Edwarda

m_szymon

też się dziwię, bo to jeden z najlepszych w swoim fachu, a mój absolutnie ulubiony, ale cóż ranking bywa okrutny:)dla mnie zawsze Edward jest No.1
pozdrawiam:)

Layla_5

Podziwiam jego grę aktorską, on z reguły ma trudne role do zagrania. Jego postacie są skomplikowane i takie tajemnicze ,a on potrafi świetnie je przedstawić (wcielić się w nie).
Ja go daje na 3 miejsce( mojej listy :)

Ulka

haha u mnie Edward jest zdecydowanie na 1 miejscu. Jest niesamowity. Sprawdził się świetnie już w tylu różnych od siebie rolach, naprawdę podziwiam go. Niedawno byłam na "Iluzjoniście" nie wiem jak Wy, ale pierwszy raz widziałam Edwarda na dużym ekranie...ach..niesamowite wrażenie;p. A co do tego całego rankingu, to owszem Edward powinien być w pierwszej 10 (z tego co pamiętam jego najlepsze miejsceto 11), ale nie zważając na którym będzie on i tak jest najlepszy:D Pozdrawiam

m_szymon

U mnie na drugim pomiedzy Hopkinsem i Hoffmanem.

m_szymon

Dla mnie EDI zawsze bedzie numer jeden... Jestem pelna szacunku i uznania dla jego talentu aktorskiego... malo kto potrafi grac tak wieloplaszczyznowe postacie... zgadzam sie ze powinien byc w pierwszej 10 albo i nawet w pierwszej 5. A pozatym ma bardzo piekny glos ;-)