Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
106 232 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

Nie wiem czemu, ale jest w nim coś takiego, że jest cholernie pociągający.
:D

mucha_94

Fakt, ma w sobie to coś. :)

mucha_94

też mi się szalenie podoba ;d ma to coś co sprawia że kocham oglądać filmy z jego udziałem ; )

awayfromthesun

Widzę, że Panie mają b. dobry gust:-))) Ja też jestem zdania, iż jest szalenie zniewalający... Szczególnie ujmuje mnie w nim to połączenie delikatności z dojrzałością, które sprawia, że nie sposób przejść obok niego obojętnie... Grzechem byłoby nie wspomnieć też o tym, że jest cholernie inteligentny (obejrzałam z nim sporo wywiadów), czarujący, i jakże świetnie potrafi wcielić się w każdą graną przez siebie postać. 10/10

rapi_aga

charyzmatyczny jest, i już :D

LoveKiller

też tak sądzę. wolę Edwarda Nortona od dajmy na to... Orlando Blooma ;) bo Norton jest stuprocentowym facetem, a nie jak większość hollywoodzkich aktorów wypacykowanym lalusiem.

Sztuczny_rarytas

no dokładnie, Bloom to taka słodziutki miso, a Norton to facet jak się patrzy :)

LoveKiller

Bloom Bloomem ale jak wypada przy Nortonie taki Zac Efron czy Robert Pattinson :d porażka

Sztuczny_rarytas

Efron też jest uroczy :D ale fakt, wymięka przy nortonie. Ona ma w sobie coś takiego, że... och , miękne :D chociaż za przystojny to on nie jest ;p niektórzy po prostu tak mają :D

użytkownik usunięty
LoveKiller

Norton ma coś w swoim spojrzeniu. Seksownie mruga:P

ma seksowne spojrzenie i głos <3

ma seksowne spojrzenie i głos. ;)