tyle ze po angielsku.
"EDWARD NORTON forced himself to take a break from his film career to avoid burning out after intense roles in FIGHT CLUB and 25th HOUR left him exhausted. The 37-year-old star needed to step away from acting and re-group before returning to the big screen to star in THE ILLUSIONIST and THE PAINTED VEIL with NAOMI WATTS. He explains, "I got back to work eventually. It's funny, I'd been doing a lot of heavy movies - Fight Club and 25th Hour. "I took a break and suddenly I was offered all these sort of romantic films - it was a big shift of gears. "It made me remember that's why I sort of got into it in the first place - to meet girls. "In this film (The Illusionist) I worked with this lovely young actress named JESSICA BIEL. "It's a lot more pleasant to wrestle with her than with BRAD PITT or COLIN FARRELL. I suddenly started to wonder what I'd been doing all these years. "How did I forget that that's what I was supposed to be aiming at and get sidelined into all this other stuff?"
hmmm :]
Czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć ten tekst? Głowię się nad nim już kilka dni, ale nie wychodzi mi zbytnio. :P Będę bardzo wdzięczna za tłumaczenie!
"EN zmusił sie do zrobienia sobie przerwy w karierze, aby uniknąć "wypalenia" po intensywnej pracy nad rolami w FC i 25thH. 37letni aktor potrzebował wycofać się z grania, by móc się pozbierać przed powrotem na duży ekran w rolach w filmie I & PV. Wyjaśnia, że ostatecznie wrócił do pracy i że śmieszy go fakt, że po graniu w "ciężkich" filmach typu FC i 25H i po przerwie, nagle zaproponowano mu udział w takich a la romantycznych filmach, to była kompletna zmiana. I to sprawiło, że przypomniał sobie, że przecież został aktorem głównie po to, aby podrywać dziewczyny. W Iluzjoniście np, pracowałem z uroczą młodą aktorką JB i to dużo przyjemniejsze od zmagania się na planie z BPittem czy CFarrellem. Zacząłem sie zastanawiać, co też ja takiego wyprawiałem przez te wszystkie lata, jak mogłem zapomnieć, że to właśnie to było moim celem i powinno być dodatkiem do mojej pracy."
wcale mi sie ta wypowiedź tak bardzo nie podoba, ale niech mu będzie:P