Mogłabym filmy z nim oglądać na okrągło i nie wiem czy kiedykolwiek by mi się znudziły :-) Jest genialny (!) Cokolwiek bym nie napisała i tak żadne słowa nie są w stanie wyrazić mojego podziwu, po prostu czysty talent - "25. godzina", "Podziemny krąg" mówią same za siebie. Nie jest może oszałamiająco przystojny, a może Bogu dzięki za to, że nie jest klonem Brada (żeby mnie ktoś zaraz nie posądził, że oceniam aktorów powierzchownie :-) Wielbię go!
moi aussi :)
I bardzo dobrze że nie jest klonem Brada Pitta, który na marginesie w ogóle mi sie nie podoba. Norton ma wygląda normalnego, aczkolwiek prawdziwego faceta, bez liftingu twarzy i nadmuchanych mięśni. Zreszta wydaje mi sie uroczą osobą, szcególnie gdy sie usmiecha. To tak o wyglądzie.
Natomiast co do gry to brak słów bo jest fenomelny. Czekam z niecierpliwością na Down in the Valley, bo mam przeczucie że bedzie to kolejny wielki popis aktorski w jego wykonaniu.
No wlasnie,a co z "Down in the Valley".Jakos nic o nim nie slychac.Nie wiesz czy beda go pokazywac w Polsce?Jesli dobrze kojarze,widzialam Edka na zdjeciach z Cannes razem z ta laska,z ktora zagral w tym filmie.Czy to znaczy,ze filmik sie wreszcie pojawi w kinach?No i kiedy?
Ja chce Edka!
jesli sie pojawi to albo pod koniec tego roku albow przyszłym. Film byl pokazywany w Cannes, a nawet bral udzial w konkursie Un Certain Regard, ale nie wygrał. Póki co nawet zwiatunu nie ma, wiec mysle ze trzeba będzie jeszcze sporo poczekac na premiere, a w Polsce to juz w ogóle.
Póki co proponuje ściągnąc wywiad z Nortonem w Cannes w którym to sa także fragmenty z "Down in the Valley". Ja czekam na ten zwiastun.
http://edwardnorton.net/ccount/click.php?id=43 [edwardnorton.net/ccount ...]