Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 412 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

Jejku!

użytkownik usunięty

Nie uwierzycie! Listonosz, który przynosi listy do mojego domu jest identyczny jak on! Najpierw nie mogłam skojarzyć skąd go znam i się tak patrzyłam na niego, aż nagle mnie oświeciło- przecież to wykapany Elijah! No i się zgadza! Nawet na tej focie podobny. Tylko listonosz jest trochę wyższy no i nie gra w filmach ;)

No to wiesz co robić ^^ bierz sprawy w swoje ręce xd

Ja rozumiemmm, mam kolege, ktory jest tez strasznie podobny. I jak go zobaczylam pierwszy raz (jeszcze go nie znajac), to bylam przekonana, ze to EW :p
;)

gwell

o jakie szczęściary ;D też bym tak chciała :D

użytkownik usunięty
LiQ

"No to wiesz co robić ^^ bierz sprawy w swoje ręce"

No nie bardzo, bo on trochę jednak za stary dla mnie...
Ja mam 15 lat, a on 20 albo 20 parę, wiec...

No i teraz go nie widziałam dawno. Mijamy się jakoś ;)

O, to dla mnie;p
Moj kolega siedzi za granica, to ja sie moge zajac Twoim listonoszem ^^

gwell

Matko ja też chce takiego listonosza:D On ma takie piękne oczy.. teraz zwrócę uwagę na każdego kto mi przyniesie listy, oby był taki sam:D

Beata_34

;)) Znam tego listonosza z tematu ;). Rzeczywiście podobny, tylko wyższy.
Ale nawet fryzurę ma podobną...
Prawie jak bracia jak tak patrze na zdjęcie główne...

eee, nie jest to duża różnica wieku... ^^
cóż, ja muszę się zadowolić "niższym bratem bliźniakiem" Skandara Keynes'a... ^^

Daj mi nr tel do tego listonosza ! ;PP

<za krótki>

ja tam nie jestem przekonana że ktoś może być podobny do E.W. on jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju...kocham go...ahhhhhh...

doosi001

Noooo jasne, ze jest jedyny, a jak! Ale na serio, jakbys zobaczyla mojego kumpla to jakby Elijah w lustro patrzyl!Ino kumpel ma kolczyki na twarzy, no i w sumie to ich od siebie chyba tylko odroznia jesli chodzi o wyglad;p

gwell

http://pl.youtube.com/watch?v=pMiLpkZ_WpM&feature=PlayList&p=1DFA6CDBF458B281&pl aynext=1&index=83

Elijah czyta pamiętnik Dom'a nie wyrabiałam ze śmiechu....:D
Polecam;)

Shiny_Thing

http://pl.youtube.com/watch?v=MzigG9aZit4&feature=related

To też jest NIE ZIEMSKIE:) Oni są świetni... super poczucie humoru za to ich kocham:D

Shiny_Thing

http://pl.youtube.com/watch?v=MzigG9aZit4&feature=related

Dom wkręca Elijah'a nie zła polewka...:D

Ja nie moge nadal w to uwierzyc.

Huhu, mój znajomy też jest podobny ;> Te oczy *.*

Łaaa, szkoda, że u mnie nie ma takich listonoszów..XD

shiroyuki

No to od Wood'ów w Polsce widocznie się roi, bo jeden z nich siedzi u mnie w dziekanacie na uczelni i wydaje zaświadczenia:)

kardemine

Fajowo. Chyba sobie przedluze mlodosc i pojde na jeszcze jakies studia....eee gdzie studiujesz? :D

Ja Was kompletnie nie rozumiem.Może ci Wasi listonosze czy faceci wydający zaświadczenia w uczelniach są trochę podobni do Elijah'a, ale to przecież nie On! Oryginał jest tylko jeden, wyjątkowy i niepowtarzalny zarówno w wyglądzie, jak też i charakterze, duszy.Uważam, że prawdziwa fanka nigdy nie powinna się podniecać jakimiś marnymi "podróbkami" xD
Pozdrawiam;*

Shire_Velvet

loool ;)) 1) kolejna bez poczucia humoru ;) wyluzuj. 2) moj kolega tam jest z wygladu prawie identyczny:p 3) kto sie podnieca? 4)za ch*uja prawdziwego EW nie znam :D sorry, wiec pojecia zielonego nie mam co mu w duszy gra :) 5)Jest dobrym aktorem i tyle. nie jestem fanka-fanatyczka... ^^ a ze sie nieco posmiejemy i pohahamy buzie, ze w dziekanacie jest podobny koles, czy ze jest pan listonosz czy znajomy? Geez, serio - wyluzuj.