Nie uwierzycie! Listonosz, który przynosi listy do mojego domu jest identyczny jak on! Najpierw nie mogłam skojarzyć skąd go znam i się tak patrzyłam na niego, aż nagle mnie oświeciło- przecież to wykapany Elijah! No i się zgadza! Nawet na tej focie podobny. Tylko listonosz jest trochę wyższy no i nie gra w filmach ;)
Ja rozumiemmm, mam kolege, ktory jest tez strasznie podobny. I jak go zobaczylam pierwszy raz (jeszcze go nie znajac), to bylam przekonana, ze to EW :p
;)
"No to wiesz co robić ^^ bierz sprawy w swoje ręce"
No nie bardzo, bo on trochę jednak za stary dla mnie...
Ja mam 15 lat, a on 20 albo 20 parę, wiec...
No i teraz go nie widziałam dawno. Mijamy się jakoś ;)
Matko ja też chce takiego listonosza:D On ma takie piękne oczy.. teraz zwrócę uwagę na każdego kto mi przyniesie listy, oby był taki sam:D
;)) Znam tego listonosza z tematu ;). Rzeczywiście podobny, tylko wyższy.
Ale nawet fryzurę ma podobną...
Prawie jak bracia jak tak patrze na zdjęcie główne...
eee, nie jest to duża różnica wieku... ^^
cóż, ja muszę się zadowolić "niższym bratem bliźniakiem" Skandara Keynes'a... ^^
ja tam nie jestem przekonana że ktoś może być podobny do E.W. on jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju...kocham go...ahhhhhh...
Noooo jasne, ze jest jedyny, a jak! Ale na serio, jakbys zobaczyla mojego kumpla to jakby Elijah w lustro patrzyl!Ino kumpel ma kolczyki na twarzy, no i w sumie to ich od siebie chyba tylko odroznia jesli chodzi o wyglad;p
http://pl.youtube.com/watch?v=pMiLpkZ_WpM&feature=PlayList&p=1DFA6CDBF458B281&pl aynext=1&index=83
Elijah czyta pamiętnik Dom'a nie wyrabiałam ze śmiechu....:D
Polecam;)
http://pl.youtube.com/watch?v=MzigG9aZit4&feature=related
To też jest NIE ZIEMSKIE:) Oni są świetni... super poczucie humoru za to ich kocham:D
Huhu, mój znajomy też jest podobny ;> Te oczy *.*
Łaaa, szkoda, że u mnie nie ma takich listonoszów..XD
No to od Wood'ów w Polsce widocznie się roi, bo jeden z nich siedzi u mnie w dziekanacie na uczelni i wydaje zaświadczenia:)
Ja Was kompletnie nie rozumiem.Może ci Wasi listonosze czy faceci wydający zaświadczenia w uczelniach są trochę podobni do Elijah'a, ale to przecież nie On! Oryginał jest tylko jeden, wyjątkowy i niepowtarzalny zarówno w wyglądzie, jak też i charakterze, duszy.Uważam, że prawdziwa fanka nigdy nie powinna się podniecać jakimiś marnymi "podróbkami" xD
Pozdrawiam;*
loool ;)) 1) kolejna bez poczucia humoru ;) wyluzuj. 2) moj kolega tam jest z wygladu prawie identyczny:p 3) kto sie podnieca? 4)za ch*uja prawdziwego EW nie znam :D sorry, wiec pojecia zielonego nie mam co mu w duszy gra :) 5)Jest dobrym aktorem i tyle. nie jestem fanka-fanatyczka... ^^ a ze sie nieco posmiejemy i pohahamy buzie, ze w dziekanacie jest podobny koles, czy ze jest pan listonosz czy znajomy? Geez, serio - wyluzuj.