Nie mam zamairu sie tu rozpisywac o urodzie i talenice Elijaha...
Chcialam tylko powiedziec,ze mit slodkiego chlopaczka zostal obalony w filmie Sin City...Wreszcie nie jest on tylko slodkim chlopakiem do przytulania i calowania,czy niewinnym biedym Frodem z Pierscieniem zaglady...Tutaj zagral psychopatycznego kanibala-morderce zywiacego sie kobiecym miesem,a glowy kobiet wiesza na scianie jako trofeum...Tak,tak mowie o Waszym slodkim Elijahu Woodzie-nie polecam filmu nastolatkom,bo beda mialy koszmary senne-a Wood wreszcie uwolnil sie spod etykietki jaka mu przyprawiono-choc w filmie nie mowi ani slowa,jest rewelacyjny...
PODZIW I GRATULACJE!
przyłączam się do gratulacji :) to jest co prawda cios dla wszystkich fanek-nastolatek widzących w nim jedynie przystojniaka bez większych zdolności aktorskich, jednak jak dla mnie rewelacja! byle tak dalej :)
Uważaj kogo tutaj obrażasz Hartigan... ;) Pamiętaj,że Kevin mieszka niedaleko i zawsze może do Ciebie wpaść z wizytą i krwiożerczymi paznokciami... Kevin psychopatycznie pozdrawia!
No, to fakt - aż miło się oglądało Elijah'a jako psychola-kanibala, ten morderczy uśmieszek...
aha, Kevin kup se słownik, ja już mam i nie robię tyle "błenduw" co ty:P
ten tekst o slowniku byl do autora tego tematu?? no to kurcze hahahahaha:) teraz Kev zostaw Hartigana w spokoju rzucaj sie na kogo innego;p btw brak polskich znakow jest w necie tak powszechny, ze bledem tego nazwac sie nie da:)
O tak,Kevin z Sin City wymiata.Wreszcie jakas inna rola,zupelnie niepodobna do tych wszystkich Pierscieni itd.
Dobrze,ze koles sie na nia zdecydowal.Chyba moja ulubiona postac w tym filmie.
Przepraszam bardzo,ale to nie byla moja wina z tymi polskimi znakami-cos mi sie wlasnie z klawiatura zrobilo ;( i nie moge robic polskich znakow-przeciez to nie jest blad!!! Jakby co PRZEPRASZAM...Nie moja wina ;(
Hehe ja go nigdy nie uważałem za słodkeigo chłopca. Poejrzewam, że przeleciał więcej panien, wyżłoptał więcej wódy i wyjarał więcej blanów niż my wszyscy razem wzięci. Tylko że ma twarz nastolatka, to wcale nie znaczy że jest słodki. W Hollywood dzieją się cuda, wierzcie mi.
Szymek
ja tam jestem nastolatka i koszmarów nie miałam ;) kevin jest w kosmos wyjechany ;] w ogóle sin city fajny film. a wood może wreszcie pokaże na co go stać, kiedy już może zabrac sie za kręcenie jakichś ciekawych filmów i może nie będzie kojarzony z Frodem.. xD czekamy na cos nowego.
Chyba muszę się zabrać za oglądanie "sin city" i w końcu zobaczyć psychopatyczne wcielenie Elijaha. Skoro już wystąpił w takim filmie, może teraz czas na coś jeszcze bardziej odważnego, coś naprawdę INNEGO. Myślę w tym momencie np. o dramacie psychologicznym, w którym odgrywałby rolę chłopaka zakochanego w chłopaku. Serio chciałbym go zobaczyć w takiej roli...