Wysłałam do Niego list. Odpowiedział mi i jest cool. I love him!!!
Odpowiedział? O matko ja bym z tym listem spała!! Ty wiesz kto Ci odpowiedział!! ELIJAH WOOD o matko ile ja bym za to dała dobra spadam pisać do niego list!! Pa
Jaki adres? odpowiedział w języku angielskim czy w języku Hobbitów? :P:P:P napiszcie adresa albo sobie sama skombinuje
:D
naprawdę odpowiedział?? Ale taki normalny list, czy jakiś druczek: "dziękujemy za list, oto autograf"?? Ja nie mogę...
właśnie! rzadko kiedy fatygują się żerby osobiście napisać list, nie? może nawet mają specjalnego gościa od pisania listów do zniewieściałych fanek.
ale jeśli to woodzio odpisał jej na list to jest wyjątkowo cholerną szczęściarą.
zazdroszcze z całego serca
kruczek:)
ps. ja też go kocham
Siemka, I love Elijah, ja tez napisalam do niego list ale jeszxcze nie wyslalam. polease napisz co Ci odpisal i na jaki adres wyslalaś
nie no pytam na serio, co mu napisalas i co on Ci odpisal i na jaki adres wyslalas i e odgole wszystki :P
Ale jaja naprawde ci odpisał???!!!!!!!!!!!Ja tez chce do niego pisac ale jakos nie mam odwagi a tak wogule nie wiem co tam napisac:(no ale napiz dokladnie co tam ci napisal?(a po jakim czasie on ci odpisal,dlugo czekalas?)I LOVE ELIJAH WOOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
(nie zwracajcie uwagi na ortografie:))
Jesli ktos chce pogadac jaki ELIJAH jest boski to oto moj numer gg-5736518:)))))))