elijah
dziewczyno,ja też kocham tego sexy hobbita!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam cię współfanko
Ja też ! Ja też !!!!!!! Jest taki SUPER , CUDNY INTERESUJĄCY I NIEZIEMSKO PRZYSTOJNY ,ŻE NIE SPOSÓB ODERWAĆ OD NIEGO OCZU!!!!!
poślubię go kiedyś;)
a tak serio to jest wspaniały, ale jako mały chłopczyk był taaaki słodki rozkoszniaczek
oglądaliście "wojnę" - polecam:)
no, nie ma co się tak wymądrzać że go kochacie. nie znacie go przecież osobiście!!!!!!! i nie martwcie się; ja też go KOCHAM!!!!!!!!!
hohohohohohohohohohohooo!!!!!! !!!!!!
kruczek:)
nie bądź tego taka pewna on wybiera tylko inteligentne osoby a nie takie jak wy wszystkie, co wy w nim widzicie nie rozumiem
Elijah również bardzo mi się podoba , ale muszę zmartwić jego fanki , ponieważ dowiedziałam się , że ma nową dziewczynę.Nazywa się Anne Lang
Uwielbiam Elijah Wooda !!!!!!! Jest kochany i nie zadziera nosa jak niektóre pseudogwiazdy . Ma śliczne oczęta i uśmiech, a że nie wspomnę już o jego tyłeczku . Mogę godzinami się na niego gapić. Ha,jestem od niego mniejsza! Jest też genialnym aktorem. do mojch naj filmów z nim należy naturalnie "Władca Pierścieni" i "Oni" . Już jako dzieciak zagrał genialnie w "Synalku" i w "Raju". Mojm zdaniem to super gostek!
zanim będziesz się gapiła tak na jego tyłek to najpierw naucz się ortografii co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
To potwór! Jak oglądałam Władcę Pierścieni nie mogłam na niego patrzeć, gdyby nie on, lepiej by się ogladało ten film
zgadzam sie z Wami ! On k jest świetny i ma nietylko super wygląd ale charakter chyba tez ( co można wywnioskować niestety tylko z wywiadow ) :)
Pierwszy raz zobaczyłam go we "Władcy Pierścieni". Gdy tylko odwrócił się przodem to po prostu szczęka mi opadła. Od razu wiedziałam, że to była miłość od pierwszego wejrzenia! To istny anioł! Pozdrowienia dla wszystkich fanek!
ELIJAH WOOD JEST CUDOWNY, BOSKI,PRZYSTOJNY, UWIELBIAM GO!!!!!!!!!!JEST ŚWIETNYM AKTOREM. MA PIEKNE OCZY,GŁOS, UŚMIECH, WŁOSY. I W OGÓLE JEST NAJCUDOWNIEJSZY!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
KOCHAM GO NAD ŻYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
ELIJAH IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!
Moim zdaniem, to dobry aktor itp. Ale co w nim można widzieć poza tym, to ja nie mam pojęcia. No może te oczy... ale co jeszcze? Ta okropnie szeroka szyja???? Nie, on stanowczo nie jest w moim typie... No i to imię... Nie mam do niego nic, tylko mi powiedzcie jak się to wymawia:)
wy troche nie przesadzacie z tą miłościa jak można kochać aktora, ja co najwyżej go lubie za role we Władcy... i Hooligans