Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 124 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

elijah

użytkownik usunięty

elijah jest boski i ja go kocham!!! kto jeszcze go kocha, niech napisze!

użytkownik usunięty

elijah
dziewczyno,ja też kocham tego sexy hobbita!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam cię współfanko

użytkownik usunięty

chłopak moich marzeń...;))))nic ując nic dodać ;)))) pozdrawiam

użytkownik usunięty

Ja też ! Ja też !!!!!!! Jest taki SUPER , CUDNY INTERESUJĄCY I NIEZIEMSKO PRZYSTOJNY ,ŻE NIE SPOSÓB ODERWAĆ OD NIEGO OCZU!!!!!

użytkownik usunięty

Heh, on jest boski, jade do Hollywood i go wyrywam !!! :D

użytkownik usunięty

poślubię go kiedyś;)
a tak serio to jest wspaniały, ale jako mały chłopczyk był taaaki słodki rozkoszniaczek
oglądaliście "wojnę" - polecam:)

użytkownik usunięty

no, nie ma co się tak wymądrzać że go kochacie. nie znacie go przecież osobiście!!!!!!! i nie martwcie się; ja też go KOCHAM!!!!!!!!!
hohohohohohohohohohohooo!!!!!! !!!!!!
kruczek:)

nie bądź tego taka pewna on wybiera tylko inteligentne osoby a nie takie jak wy wszystkie, co wy w nim widzicie nie rozumiem

użytkownik usunięty

Elijah również bardzo mi się podoba , ale muszę zmartwić jego fanki , ponieważ dowiedziałam się , że ma nową dziewczynę.Nazywa się Anne Lang

użytkownik usunięty

Tak mi smutno!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba się popłaczę!!

no to kiedy robimy napad na te rzekomo nową dziewczynę Elijaha ?? :)))

użytkownik usunięty
frank_3

zabijmy ją ;)
hihihih żartuję, ale jestem zazdrosna i już jej nienawidzę !!! :D

użytkownik usunięty

Uwielbiam Elijah Wooda !!!!!!! Jest kochany i nie zadziera nosa jak niektóre pseudogwiazdy . Ma śliczne oczęta i uśmiech, a że nie wspomnę już o jego tyłeczku . Mogę godzinami się na niego gapić. Ha,jestem od niego mniejsza! Jest też genialnym aktorem. do mojch naj filmów z nim należy naturalnie "Władca Pierścieni" i "Oni" . Już jako dzieciak zagrał genialnie w "Synalku" i w "Raju". Mojm zdaniem to super gostek!

zanim będziesz się gapiła tak na jego tyłek to najpierw naucz się ortografii co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Elijah? on jest świetny!!!!! I love you elijah

użytkownik usunięty
Arwena_6

Kocham go jego niebieskie oczy przy nim sie rozpływam!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Ja go nie kocham (bo nie jestem gejem) fajny aktor

on tez pewnie nie jest, tylko to pewnie glupie plotki

To potwór! Jak oglądałam Władcę Pierścieni nie mogłam na niego patrzeć, gdyby nie on, lepiej by się ogladało ten film

Veda12

No, ja tez Go kocham... Słodkie ma te oczka!

Scrat_P

Ja go uwielbiam, kocham, ubustwiam on jest mom BOGIEM!!

Veda12

on osobiście jest dobrym aktorem i nawet dobrze grał ale nie jest za piękny co one w nim widzą???

zgadzam sie z Wami ! On k jest świetny i ma nietylko super wygląd ale charakter chyba tez ( co można wywnioskować niestety tylko z wywiadow ) :)

Arwena_8

Pierwszy raz zobaczyłam go we "Władcy Pierścieni". Gdy tylko odwrócił się przodem to po prostu szczęka mi opadła. Od razu wiedziałam, że to była miłość od pierwszego wejrzenia! To istny anioł! Pozdrowienia dla wszystkich fanek!

ELIJAH WOOD JEST CUDOWNY, BOSKI,PRZYSTOJNY, UWIELBIAM GO!!!!!!!!!!JEST ŚWIETNYM AKTOREM. MA PIEKNE OCZY,GŁOS, UŚMIECH, WŁOSY. I W OGÓLE JEST NAJCUDOWNIEJSZY!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
KOCHAM GO NAD ŻYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
ELIJAH IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!

elijach? kto to w ogole krowa jest?
juz chyba lepszy jest Edward Wood Jr niz ten mieczak!

moshimosh

A kto to Edward Łuud? Nie znam, jedyny Łuud jakiego znam to.. Rasiak?

on jest brzydki i zarośnięty ma bródkę feeeeeeee

Frodus

witam współfanki :) Cóż... powtóżmy to co wszystkie (no prawie ;) ) "Ja też go kocham"

Coolcats

Moim zdaniem, to dobry aktor itp. Ale co w nim można widzieć poza tym, to ja nie mam pojęcia. No może te oczy... ale co jeszcze? Ta okropnie szeroka szyja???? Nie, on stanowczo nie jest w moim typie... No i to imię... Nie mam do niego nic, tylko mi powiedzcie jak się to wymawia:)

wy troche nie przesadzacie z tą miłościa jak można kochać aktora, ja co najwyżej go lubie za role we Władcy... i Hooligans

Katerina43221

Cóż... prawda jest taka, że "kocham" to chyba nie odpowiednie słowo...