Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 412 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

myslalam, ze po wladcy pierscieni elijah bedzie dostawal jakies glowne role, w ktorych bedzie mial mozliwosc sie pokazac, stworzyc kreacje... a tu, najlepsza jego rola po lotr'ze to chyba esotsm, gdzie gral jedynie drugoplanowa postac. poza tym jakies propozycje dubbingowe - co to ma byc? dlaczego hollywood nie da szansy wood'owi?

eoq

a obejrzyj Sin City:) w koncu przelamal swoj wizerunek ladnego, grzecznego chlopca...i chociaz rola krotka, a ja nigdy w niego nie watpilam...to jestem przerazona;p ale pozytywnie;)

Chelsea_AKA_Mrs_Blonde

ehh.. ale on nie mial zadnej sceny dialogowej w sin city... podejrzewam, ze obsadzili go do tej roli tylko po to, zeby reklamowac jego nazwiskiem film. nadal uwazam, ze nie dostal jeszcze po wladcy pierscieni, wyjatkowej roli, ktora by go prawdziwie docenila i pozwolila sie rozwinac :)

eoq

właśnie dało mu szansę zmierzyć się z rolą z władcy i uważam, że wyszedła na tym znakomicie! stworzył mordercę jakiego jeszcze w historii kina nie było :)

elizabela

wiecie, ja uwazam, że nie tylko pierwszoplanowe role dają możliwość wykazania się aktorowi. największym dla niego wyzwaniem (myślę) jest tak naprawdę zrobić coś, z niczego. pokazać na co go stać, mając niewiele na wstępie. to wielkie wyzwanie dla aktora. Wood myślę radz z tym sobie świetnie :) nie potrzebne mu wielkie role, aby pokazać, że jest świetny xD a nie przejmuj się. jeszcze doczekamy jakiegoś świetnego filmu, w którym Wood zostanie maxymalnie doceniony. Z resztą to nie tylko LOTR sprawił, że Wood jest super aktorem. widziałam masę filmów z nim i jest dalej tak samo świetny, jak był =) był doceniany przed LOTRem, docenią go i po =) odwagi. pozdro