Elisha Cuthbert

Elisha Ann Cuthbert

7,8
4 259 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elisha Cuthbert

Czyli to że jestem facetów musze miec ulubione aktorki :P ciekawa teoria ale ja mam ulubione osoby za to że coś zrobiły napewno nie wiesz czym się zajmowała połowa z nich niedorozwoju ale wiesz kto to jest Elisha Cuthbert punkt dla Ciebie xD pottera nie przeczytałeś bo z pewnością nie przeczytałeś żadnej książki a przyczepiłeś się akurat do tego filmu bo o innych wogóle nie słyszałeś:P nie wiesz co to jest kino dla Ciebie kino to American Pie: Wakacje, American Pie
Dziewczyna z sąsiedztwa, Widziałeś jakiś film
Woodiego Allena, Quentin Tarantino Robert Zemeckisa lub Stevena Spielberga?? Nie?? a wiesz czemu?? bo dla Ciebie i nie tylko dla Ciebie kino to Elisha Cuthbert i to mnie boli!! A wiesz kto to był Przybora?? mogę się założyc że mówisz ze jestem pedałem bo nie znasz większości z osób które są u mnie :) pozdrawiam Fanów Elishi i Ciebe inteligentny Rychu :) ile masz lat?? 10??

użytkownik usunięty
Mihau2D

w czerwcu będzie 4

;) pussy ja przeczytalem pol krwi ksiaze przed premiera w plsce;) wszystkie przeczytalem jak tylko wyszly a pottera ogladam co tydzien bo akurat mam te filmy.
a ty ogladasz pottera bo jest tam emma watson;) ( zakochana para pussy i emma)

ariel5000

Co do czytania przed premierą to uważam że nie masz się czym chwalic bo nie wiem czego oczekujesz?? Mam Cię pochawalic??Ja nie czytam tylko Harrego Pottera bo czytam tez inne książki i uważam że czytanie czegoś przed premierą na komputerze to idiotyzm nie czujesz klimatu i wogóle nie czujesz książki Brawo dziewczynko umiesz czytac!:) hehe pozatym gdy skrytykowałem Elishe Ty mnie odrazu obrażasz używając słowa "pussy" czemu się dziwię gdyż takie zapewne dziecko jak Ty nie powinno znac brzydkich słów a co więcej pożyczac z innych języków obcych! Czy to też dzięki temu że umiesz czytac a może ktoś Ci powiedział?? a co do Ciebie gościu nie odpowiedziałeś czy oglądałeś jakiś film z tych co wymieniłem:P a jak widzisz coś nie ambitnego no to wymien jakiś film?? co pokażesz mi jakąś kreskówkę?? czy głupią komedię??oczywiście no bo american pie jest ambitny :) no nie?? pozdrawiam fanów Elishi

Mihau2D

na pc???? upaliles sie szfabie???? ja z neta sciagnalem... wydrukowalem i cala w 2 dni przeczytalem nie chodzac do szkoly... i nie ja tylko rychu pierwszy tak napisal a ja racje przyznalem gdyz caly czas tylko nas obrazasz... mam cie w .... i nie elishI tylko elishy... pisac sie naucz ciulu.
ogladalem jadowity skorpion ... a reszty nie wymienie bo musze se przypomniec... O pan tadeusz przeczytalem, w pustyni i w puszczy a ty??? pokemon??? pewnie komiksy.

Mihau2D

2D do kogo bijesz ??? :////

Przy okazji jeszcze dodam że shrek i harry poter to nie jedyne niezbyt ambitne filmy jakie masz w ulubionych - są ich tam dziesiątki !

użytkownik usunięty
Witcher

Napiszę to jeszcze raz:

2D = pussy

Mihau2D

2D widzę że jednak do mnie bijesz.
No więc po kolei:
Po pierwsze trochę dziwnym wydaje mi się fakt żeby zdrowy facet miał w ulubionych samych facetów. Być może sam nie zdajesz sobie sprawy z tego że jesteś homo.
Zobacz sobie co ja mam w ulubionych osobach kina, prawie same laski :P :d
Po drugie widziałem mnóstwo fimów rezyserów których wymieniłeś jednakże niekoniecznie wszystkie mi się podobały. Poza tym myślisz że ja nie mam co do robić tylko wypisywać jakie filmy oglądałem i co uważam za ambitne a co nie. Sorry men ale ja nie jestem w gimnazjum i mam na głowię pracę i inne sprawy i nie mogę przesiedzieć przez poł dnia przed komputerme żeby odpisywać na głupie posty.
Po trzecie skończ już z tym ciągłym przyczepianiem się do tego że mam w ulubionych American Pie, bo film ten jest dużo śmieszniejszy od tych twoich shreków i epok lodowcowych. Poza tym mam do niego swoisty sentyment z lat młodzieńczych.
Po czwarte z Elishą Cuthbert mam w ulubionych raptem jeden (TAK JEDEN !) film, więc skończ już z tą swoją gadką że niektórzy tylko Elishe widzą, kino to dla niektórych tylko Elisha itp. Gościu ośmieszasz sam siebie. Czy może masz jakieś kalpki na oczach, albo nie dowidzisz ???
I po piąte przestań mnie koleś obrażać.

Witcher

jestem z toba... ;) pozdro dla tych ktorzy popieraja Rychu i Pietro ;)

ariel5000

OK PUSSY ZROBIMY TAK... TY SIE ODWALISZ OD NAS I OD ELISHY A MY ZOSTAWIMY CIEBIE OK????? TERAZ TO TYKO TWÓJ WYBÓR ;)
reszta"trzymka sie"