Czyli to że jestem facetów musze miec ulubione aktorki :P ciekawa teoria ale ja mam ulubione osoby za to że coś zrobiły napewno nie wiesz czym się zajmowała połowa z nich niedorozwoju ale wiesz kto to jest Elisha Cuthbert punkt dla Ciebie xD pottera nie przeczytałeś bo z pewnością nie przeczytałeś żadnej książki a przyczepiłeś się akurat do tego filmu bo o innych wogóle nie słyszałeś:P nie wiesz co to jest kino dla Ciebie kino to American Pie: Wakacje, American Pie
Dziewczyna z sąsiedztwa, Widziałeś jakiś film
Woodiego Allena, Quentin Tarantino Robert Zemeckisa lub Stevena Spielberga?? Nie?? a wiesz czemu?? bo dla Ciebie i nie tylko dla Ciebie kino to Elisha Cuthbert i to mnie boli!! A wiesz kto to był Przybora?? mogę się założyc że mówisz ze jestem pedałem bo nie znasz większości z osób które są u mnie :) pozdrawiam Fanów Elishi i Ciebe inteligentny Rychu :) ile masz lat?? 10??
;) pussy ja przeczytalem pol krwi ksiaze przed premiera w plsce;) wszystkie przeczytalem jak tylko wyszly a pottera ogladam co tydzien bo akurat mam te filmy.
a ty ogladasz pottera bo jest tam emma watson;) ( zakochana para pussy i emma)
Co do czytania przed premierą to uważam że nie masz się czym chwalic bo nie wiem czego oczekujesz?? Mam Cię pochawalic??Ja nie czytam tylko Harrego Pottera bo czytam tez inne książki i uważam że czytanie czegoś przed premierą na komputerze to idiotyzm nie czujesz klimatu i wogóle nie czujesz książki Brawo dziewczynko umiesz czytac!:) hehe pozatym gdy skrytykowałem Elishe Ty mnie odrazu obrażasz używając słowa "pussy" czemu się dziwię gdyż takie zapewne dziecko jak Ty nie powinno znac brzydkich słów a co więcej pożyczac z innych języków obcych! Czy to też dzięki temu że umiesz czytac a może ktoś Ci powiedział?? a co do Ciebie gościu nie odpowiedziałeś czy oglądałeś jakiś film z tych co wymieniłem:P a jak widzisz coś nie ambitnego no to wymien jakiś film?? co pokażesz mi jakąś kreskówkę?? czy głupią komedię??oczywiście no bo american pie jest ambitny :) no nie?? pozdrawiam fanów Elishi
na pc???? upaliles sie szfabie???? ja z neta sciagnalem... wydrukowalem i cala w 2 dni przeczytalem nie chodzac do szkoly... i nie ja tylko rychu pierwszy tak napisal a ja racje przyznalem gdyz caly czas tylko nas obrazasz... mam cie w .... i nie elishI tylko elishy... pisac sie naucz ciulu.
ogladalem jadowity skorpion ... a reszty nie wymienie bo musze se przypomniec... O pan tadeusz przeczytalem, w pustyni i w puszczy a ty??? pokemon??? pewnie komiksy.
2D do kogo bijesz ??? :////
Przy okazji jeszcze dodam że shrek i harry poter to nie jedyne niezbyt ambitne filmy jakie masz w ulubionych - są ich tam dziesiątki !
2D widzę że jednak do mnie bijesz.
No więc po kolei:
Po pierwsze trochę dziwnym wydaje mi się fakt żeby zdrowy facet miał w ulubionych samych facetów. Być może sam nie zdajesz sobie sprawy z tego że jesteś homo.
Zobacz sobie co ja mam w ulubionych osobach kina, prawie same laski :P :d
Po drugie widziałem mnóstwo fimów rezyserów których wymieniłeś jednakże niekoniecznie wszystkie mi się podobały. Poza tym myślisz że ja nie mam co do robić tylko wypisywać jakie filmy oglądałem i co uważam za ambitne a co nie. Sorry men ale ja nie jestem w gimnazjum i mam na głowię pracę i inne sprawy i nie mogę przesiedzieć przez poł dnia przed komputerme żeby odpisywać na głupie posty.
Po trzecie skończ już z tym ciągłym przyczepianiem się do tego że mam w ulubionych American Pie, bo film ten jest dużo śmieszniejszy od tych twoich shreków i epok lodowcowych. Poza tym mam do niego swoisty sentyment z lat młodzieńczych.
Po czwarte z Elishą Cuthbert mam w ulubionych raptem jeden (TAK JEDEN !) film, więc skończ już z tą swoją gadką że niektórzy tylko Elishe widzą, kino to dla niektórych tylko Elisha itp. Gościu ośmieszasz sam siebie. Czy może masz jakieś kalpki na oczach, albo nie dowidzisz ???
I po piąte przestań mnie koleś obrażać.