To straszne! Już myślałam,że należy do tych PORZĄDNYCH ale jak zobaczyłam fotki na których pali to troche zmieniłam o niej zdanie...
Przecież do niej to kompletnie nie pasuje....:/
http://img464.imageshack.us/my.php?image=shop55dc.jpg [img464.imageshack.us/my...]
Zobaczcie...:(
pewnie miała gorszy dzień i zapaliła sobie jednaego mentalowego... Ale to nic nie zmienia (każdy pali) - ,oprócz mnie oczywiście, ale El;isha i tak pozostanie aniołem.
Pzdr
zawsze kiedy wisze dobrych ludzi takich jak elisha to ktos jurwa musi mi pokazac takie zdiecie... zabije sie
A czym się łamiesz?? Jak miałaochotę to sobie zakopciła... Czy to coś złego?? I tak jest najlepsza...!!!!!!
no moze i tak ale to zdiecie to hu.... jest. jak macie jakies fajne zdiecia to mi na meila wyslijcie bardzo prosze
haha so boskie... a jak moge znalesc onfo na jej temat???? bo pisalo gdzies ze sie zeni potem ze sie nie widuje z kolesiem i potem ze sie zeni wiec jusz h... wiem help bo oszaleje. ale zdiecie sa fajne git dzieki i pozdro dla fanow aniola(elishy cuthbert);)
No ja niestety nic nie wiem czy się żeni co i jak... Wiem jedynie, że ten jej chlopak (Tracy Ayala) to widziałem na jakiejś stronce jego zdjęcie i muszę powiedzieć, że to pedał kompletny jest - przynajmniej z wyglądu.. Nie wiem jak Elishy może podobać się coś takiego. Ale najwidoczniej musi go kochać.
Pozdrawiam,,,