Elizabeth Taylor była kobietą o najsławniejszych fiołkowych oczach, hebanowych włosach, jasno brzoskwiniowej cerze.
Niesamowita Aktorka, przepiękna caly swuat zachwycał suw jej niezwykłą urodą. Utalentowana co ciekawe nigdy nie czuła się jako Bogini Sexu, nigdy nie chciałabym postrzegana w ten sposób mówiąc, że była tylko kobietą i niema nic w tym wyjątkowego już od najmłodszych lat jako dziecko zaczęła występować na wielkich ekranach.
Dziennikarz z filmu dokument talnego ,,Elizabeth Taylor - zaginione taśmy" zadal jej pytanie czy zastanawiałaś się kiedyś gdybyś niezostala gwiazdą kina i nieodmiosla sukcesu, ona odpowiedziała- ,,oczywiście . W pewnym sensie jest mi przykro, że stała się obiektem użyteczności publicznej, wiem , że powinnam być wdzię zna ale nie lubię sławy, nie lubię poczucia, że należe do publicznosci. Lubię być aktorką starać się nią zostać no. ,,Nagle zeszłego lata" wszyscy mi go odradzali że wzgledu na tematykę, ktira strasznie była kontrowersyjna Wystąpiłam w kilku filmach w których zgodnie ze wszystkimi regulamin tej branży niepowinnam występować odradzano mi to , będziesz tego bo to przekreśli twoją karierę"
Kochała życie, a każdy jej byłymąż czegos ją nauczył
Krystian Hubacz