............................................________
....................................,.-'".............. .....``~.,
.............................,.-"...................... ............."-.,
.........................,/................................. ..............":,
.....................,?..................................... .................\,
.................../........................................ ...................,}
................./.......................................... ............,:`^`..}
.............../............................................ .......,:"........./
..............?.....__...................................... ...:`.........../
............./__.(....."~-,_........................... ...,:`........../
.........../(_...."~,_........"~,_................ ....,:`........_/
..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~- ,},.~";/....}
...........((.....*~_......."=-._......";,,./`.... /"............../
...,,,___.\`~,......"~.,....................`.....}.... ........../
............(....`=-,,.......`........................(..... .;_,,-"
............/.`~,......`-...............................\... .../\
.............\`~.*-,.....................................|,. /.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|. .............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,........................ ...`\..............__
.....................................`=-,................... ,%`>--==``
........................................_\..........._,-%... ....`\
...................................,<`.._|_,-&``..... ...........`
To jeden z moich ulubionych artystów. Daję mu 10/10..... I CO Z TEGO ŻE TO PEDAŁ JEST?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po pierwsze się mylisz, bo nazywanie kogoś o odmiennej orientacji seksualnej "pedałem" jest zwyczajnym buractwem, a po drugie nie jestem "chłopem", a kobietą.
To że owa poprawność każe mówić na pedała homoseksualistą. A niepoprawność pozwala ci na mówienie "pedał". Teraz widzisz różnicę?
Nie. Czemu uważasz, że mówienie "pedał" jest takie fajne i cool? Otóż nie jest, to robi z Ciebie chama i już.
To, że ja nie nazywam kogoś o odmiennej orientacji "pedałem" wcale nie znaczy, że jestem sztuczna i sztywna. Po prostu jestem tolerancyjna, czego tobie najwyraźniej brak.. Ciekawe, czy lesbijki też tak brzydko nazywasz, np. "lesby"..
Lesby niech będą lesbami czy lesbijkami(zresztą wiadomo o co chodzi). Wcale nie popieram dyskryminacji pedałów i lesb bo tak jakbym samych ludzi obsrał za ich orientację. Mam jednak orientację hetero nie homo.
Bardziej nasrane ma Tusk. Co prawda trochę pojechałem po Eltonie Johnie ale dla mnie słowo "pedał" nie jest brzydkie.
Żal mi ciebie biedny ograniczony człowieczku. I to z wielu powodów. Jesteś biedny, bo nie urodziłeś się w średniowieczu gdzie ze swoimi poglądami daleko byś zaszedł(najprawdopodobniej na stanowisko głównego kata podpalającego stosy niewiernych "zboczeńców"). Również dlatego, że przez swoje ograniczenia opierające się najprawdopodobniej na strachu przed tym co inne i nieznane dobrowolnie zamykasz się w tej małej, ciasnej skorupce jaką jest Twoja czaszka, biedny jesteś bo prawdopodobnie z tego powodu utracisz wiele z piękna i różnorodności otaczającego Cię świata, nie zawiążesz tuzinów niesamowicie ciekawych znajomości, zagradzając sobie tym sposobem całe mnóstwo interesujących dróg życiowych, którymi mógłbyś podążyć i dojść naprawdę daleko. Mimo to życzę Ci szczęścia, może mimo wszystko uda Ci się zrealizować się w tej marnej, okrojonej wersji świata jaki widzisz i do siebie dopuszczasz.
PS. Nie mam zamiaru wdawać się z Tobą w jakiekolwiek dyskusje, za dużo już takich dyskusji przeprowadziłam i wiem, że sa kompletnie bezcelowe bo ludzie gdy czegoś nie chcą zrozumieć to bronią się przed tym rękami i nogami, ślepi i głusi na jakiekolwiek argumenty. Nie mówiąc już o tym, że Twoja ewentualna wypowiedź i tak najprawdopodobniej będzie niezgodna z regulaminem(a to ci niespodzianka, nie?) i usunięta. Także żegnam i wiedz, że Ci współczuję.