Emilia Komarnicka

7,0
2 337 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emilia Komarnicka

A ja mialem dosc oglądac jej twarz codzienie przez 8 lat w podstawowce i wcale taka
piekna nie jest

didol85

Panie Kamilu D(didol 85) nie oglądać lecz oglądania jej twarzy... Uroda to rzecz subiektywna,więc nadal uważam Panią Emilię za jedną z najpiękniejszych aktorek młodego pokolenia i do tego bardzo zdolnych!!! Ty masz prawo do swojego zdania!!! A tak na marginesie , czy nie przemawia przez Ciebie zazdrość?

ivo56

Nie zadroszcze jej tego ze zostala aktorka bo wcale nie jest taka zdolna marna gra aktorska te sceny z filmu och karol 2 to kazdy moze zagrac

didol85

uuuu ktoś dostał kosza...

kaja84

Haha, to samo pomyślałem.

kaja84

trafiony zatopiony! :)

kaja84

:D

didol85

Ale co ty tu przywołujesz jakieś pierdołowate filmy. Przejdź się do teatru po nim najlepiej ocenić aktora.

didol85

Dopiero w milionach odkryła swoje kolejne fizyczne walory , a grę aktorską doceniam .

didol85

Troszkę Cię poniosło bo z moich obliczeń wynika, że Emilia była pierwszym rocznikiem, która chodziła do gimnazjum.
Ściema panie, ściema.

gondola_84

Te obliczenia chyba jednak nie były dokładne :) Pierwszym rocznikiem gimnazjalistów był 1986. A Emilia urodziła się w 1985 (tak przynajmniej jest napisane w profilu na FilmWebie). Sam jestem z rocznika 1985, więc wiem co piszę. Nick didol85 też sugeruje, że mógł się urodzić w 85. Osobiście uważam tak jak kaja84 i 5ynchronicity, że to niespełniona miłość didola z czasów podstawówki :)

pawifc

Wg Wikipedii cytuje: "Gimnazja w polskim systemie oświaty pojawiły się ponownie 1 września 1999 r. Od tego roku gimnazjum to drugi, obowiązkowy poziom kształcenia w Polsce."
Reasumując, jeśli ja kończyłem podstawówkę latem 1999, rocznik 1985 był pierwszym rocznikiem (wrzesien 1999), który obejmowało gimnazjum.
Jakieś pomysły???

gondola_84

mnie osobiscie jej rola w tym filmie bardzo sie podobala....hm..a co do rocznikow...tez jestem z rocznika 1985 i ten rocznik byl ostatnim ktory szedl starym systemem...pierwszym rocznikiem ktory chodzil do gimnazjum byl 1986

dz0919

Ad. rocznika - wiki mowi jedno, Wy mowicie drugie. Jestem sklonny oddac Wam honor ;)
Klaniam się.

użytkownik usunięty
gondola_84

gimnazja pojawiły sie w 1999,ale zamiast 7 i 8 klasy,wiec dane na wiki sa prawidlowe 1 rok gimnazjum,to jak 7 klasa podstawowki ;p

1985- ten rocznik chodził 8 lat do SP. Wiem, bo moja siostra jest z tego rocznika :) I to był ostatni taki rocznik z 8-letnią SP.

gondola_84

Trochę późno tu zajrzałem, ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Padło pytanie "Jakieś pomysły???". Trudno o pomysły - tak po prostu było:). Nie należy ślepo wierzyć w informacje znalezione na Wikipedii, ale w tym wypadku są one prawdziwe. Gimnazja wprowadzono 1 września 1999 r. Napisałeś: "Reasumując, jeśli ja kończyłem podstawówkę latem 1999, rocznik 1985 był pierwszym rocznikiem (wrzesień 1999), który obejmowało gimnazjum.". Twoje rozumowanie jest błędne. Gdyby rocznik 1985 miał zacząć naukę w gimnazjum - to musiałaby to być od razu druga klasa (bo siódmą, która jest odpowiednikiem pierwszej gimnazjum) zdążyliśmy zrobić przed reformą. W takim wypadku także Twój rocznik 1984 zamiast zaczynać naukę w szkołach średnich, powinien być przeniesiony do klasy trzeciej gimnazjum. Byłoby to dziwne, prawda?:) Po prostu w 1999 r. wprowadzono gimnazjum, ale jeszcze nie w pełni - była tylko klasa pierwsza - rocznik 1986.
Pozdrawiam.

pawifc

Lepiej późno niż wcale :) Dziękujemy Tobie FILMWEB'ie za powiadomienia na mail.
Oświeciłeś mnie bardziej niż jupitery na Bługarskiej w Poznaniu ;)
Masz rację. Poraz kolejny czytam Twoją wypowiedź i biję się w pierś :)
Głupi ja! :)
Pozdrawiam i dziękuję.

didol85

8 lat chodziłeś z nią do podstawówki i dalej ciemnogród z ciebie. Jak w szkole tak i tutaj zabłysnąłeś inteligencją. Przepraszam serdecznie wszystkich za kolege, ale o istnieniu długopisu dowiedział się zbyt późno a teraz jest na etapie nauki jego obsługi. Emilia zawsze była inteligentna i ładna, a miałem przyjemność z nią też do klasy chodzić. No i zajebiście śpiewała raz w knajpce :] mega talent