Emilia Komarnicka

7,0
2 337 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emilia Komarnicka

Ona nie powinna grać Moniki w Ranczu chociaż ją za to lubię, ale do roli Moniki pasowałaby Socha albo Koroniewska a nie ona.

kinomanka_13

Koroniewska?

kinomanka_13

mi się wydaje że dobrze zagrała

monika199406

Moze i dobrze zagrala ale jej postac jest zenujaca
Tak jak ta kinga. Bo ta monika chce odbic lucy kussego i doniosla na nia klamiac ze lucy brala lapowki i monika powinna siedziec w pierdlu a nie mieszkac u nich.

kinomanka_13

Ona na nikogo nie donosiła, nieuważnie oglądałas es, czarny charakter, gdyby wszyscy byli dobrzy, film byłby nudny

kinomanka_13

Ale dziewczynko kochana to jest postać , dlaczego ty oceniasz aktorów w taki troszkę dziecinny sposób
Mówisz że kogoś nie lubisz bo zagrał tak czy inaczej
To są aktorzy , taka ich praca. Nie utożsamiaj ich z postaciami w które się wcielają tylko oceniaj ile pracy włożyli w daną postać a ty nie lubisz kogoś tylko dlatego że wcielił się czarny charakter wyluzuj troszkę

Milena666_filmweb

będę to robić czy ci się to podoba czy nie bo takie mam prawo, i nie musisz mi przypominać na czym polega aktorstwo bo mam swoje zdanie. Każdy ma swój pogląd i uszanuj to!!

kinomanka_13

Ogarnij się !

kinomanka_13

oczywiście masz takie prawo ale tak jak ty oceniasz innych ich pracę ja oceniam twoje niewydarzone komentarze , też mam do tego prawo i nie oburzaj się dziewczyneczko o to a wiem że nie jestem pierwszą osobą która zwraca Ci uwagę na to że wiecznie plujesz jadem
I pamiętaj Kto wiatr sieje ....itd

Milena666_filmweb

mam nadzieje że w innych kwestiach będziemy się zgadzać życzę ci tego.

kinomanka_13

I co, uważasz, że jeśli Monikę miałaby zagrać Socha lub Koroniewska to reżyser zmieniłby charakter tej postaci? Bez względu na to czy Monikę zagrałaby Socha, Koroniewska lub Komarnicka lub ktokolwiek inny to ta postać i tak byłaby, jak to powiedziałaś, żenująca. Bo tak jest w scenariuszu. Dziwi mnie, że tego nie rozumiesz.

kinomanka_13

Koroniewska ? Chyba ci się coś pomyliło ona jest słaba ,a Emilia zagrała ją bardzo borze .Więc nie widzę powodu dlaczego by to była zła decyzja o tym żeby to ona była odtwórczynią tej roli jej postać mimo że grała "czarny charakter" to mi się i tak bardzo ale to bardzo podoba .

bakari1

Koroniewska nadaje się tylko do reklamy lodów Koral. Jest beznadziejną aktorką.
Monika nie była aniołkiem, ale Komarnicka świetnie ją zagrała.

Vanessa100

Nawet do reklamy lodów się nie nadaje ,nie cierpię Koroniewskiej .!!!!!!!!

kinomanka_13

Tobie się nie znudzi te ciągłe monotonne NIE ?

tomucho77

nie zawsze jestem na nie, pozytywnie też się wypowiadam.

kinomanka_13

Jakiś przykład poproszę ?

tomucho77

Daj spokój, dziecku nie przemówisz, jej argumenty można tak opisać: "nabluzgam, nabluzgam, wychodzę i nie wracam". Tak się kończy dyskusja z tym dzieckiem.

kinomanka_13

Ja w roli Moniki nie widzę Koroniewskiej... Z resztą dobrze że zagrała w ranczu bo pokazała że potrafi grać trochę mniej grzeczną niż w na dobre i na złe

kinomanka_13

Zagrała całkiem nieźle, a właściwie teraz jak sobie przypomnę, to nawet całkiem dobrze i zaraz muszę zmienić ocenę z 6 na 7.
A tak btw, co oznacza, cytuję: "Ona nie powinna grać Moniki w Ranczu chociaż ją za to lubię ..." To podoba Ci się jej rola, czy nie w końcu?

chemas

teraz mi się w Ranczo podoba, na początku mi się nie podobała teraz może być sprostowałam swoją wypowiedź

kinomanka_13

aha, ok :)

kinomanka_13

Socha!? Haha żałosne.. Przecież to drewno bez wyrazu.