Ona nie powinna grać Moniki w Ranczu chociaż ją za to lubię, ale do roli Moniki pasowałaby Socha albo Koroniewska a nie ona.
Moze i dobrze zagrala ale jej postac jest zenujaca
Tak jak ta kinga. Bo ta monika chce odbic lucy kussego i doniosla na nia klamiac ze lucy brala lapowki i monika powinna siedziec w pierdlu a nie mieszkac u nich.
Ona na nikogo nie donosiła, nieuważnie oglądałas es, czarny charakter, gdyby wszyscy byli dobrzy, film byłby nudny
Ale dziewczynko kochana to jest postać , dlaczego ty oceniasz aktorów w taki troszkę dziecinny sposób
Mówisz że kogoś nie lubisz bo zagrał tak czy inaczej
To są aktorzy , taka ich praca. Nie utożsamiaj ich z postaciami w które się wcielają tylko oceniaj ile pracy włożyli w daną postać a ty nie lubisz kogoś tylko dlatego że wcielił się czarny charakter wyluzuj troszkę
będę to robić czy ci się to podoba czy nie bo takie mam prawo, i nie musisz mi przypominać na czym polega aktorstwo bo mam swoje zdanie. Każdy ma swój pogląd i uszanuj to!!
oczywiście masz takie prawo ale tak jak ty oceniasz innych ich pracę ja oceniam twoje niewydarzone komentarze , też mam do tego prawo i nie oburzaj się dziewczyneczko o to a wiem że nie jestem pierwszą osobą która zwraca Ci uwagę na to że wiecznie plujesz jadem
I pamiętaj Kto wiatr sieje ....itd
I co, uważasz, że jeśli Monikę miałaby zagrać Socha lub Koroniewska to reżyser zmieniłby charakter tej postaci? Bez względu na to czy Monikę zagrałaby Socha, Koroniewska lub Komarnicka lub ktokolwiek inny to ta postać i tak byłaby, jak to powiedziałaś, żenująca. Bo tak jest w scenariuszu. Dziwi mnie, że tego nie rozumiesz.
Koroniewska ? Chyba ci się coś pomyliło ona jest słaba ,a Emilia zagrała ją bardzo borze .Więc nie widzę powodu dlaczego by to była zła decyzja o tym żeby to ona była odtwórczynią tej roli jej postać mimo że grała "czarny charakter" to mi się i tak bardzo ale to bardzo podoba .
Koroniewska nadaje się tylko do reklamy lodów Koral. Jest beznadziejną aktorką.
Monika nie była aniołkiem, ale Komarnicka świetnie ją zagrała.
Daj spokój, dziecku nie przemówisz, jej argumenty można tak opisać: "nabluzgam, nabluzgam, wychodzę i nie wracam". Tak się kończy dyskusja z tym dzieckiem.
Ja w roli Moniki nie widzę Koroniewskiej... Z resztą dobrze że zagrała w ranczu bo pokazała że potrafi grać trochę mniej grzeczną niż w na dobre i na złe
Zagrała całkiem nieźle, a właściwie teraz jak sobie przypomnę, to nawet całkiem dobrze i zaraz muszę zmienić ocenę z 6 na 7.
A tak btw, co oznacza, cytuję: "Ona nie powinna grać Moniki w Ranczu chociaż ją za to lubię ..." To podoba Ci się jej rola, czy nie w końcu?
teraz mi się w Ranczo podoba, na początku mi się nie podobała teraz może być sprostowałam swoją wypowiedź